Şimdi Ara

Salondaki dayı korkutuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler body e gidiyom salona bi tane dayı geliyo adam çalışırken bıçak taşıyo lan bildiğin bıçak ondan sonra normalde ayakkabı değişiliyo adam gelidği gibi giriyo kimse bişey diyemiyo saten neyse giriyo montunu asıyo geçiyo çalışmaya dolap için anahtarda istemiyo adam klasik inşaatçı pantulu-bot-tshirt le çalışıyo ulan tamam anladık öyle çalışırsında bıçak niye yanında adamın dizinin orda bildiğin bıçak var ucunu görebiliyoz adamdan bütün salonca korkuyoz bugün adamın teki Z bar alna çalışıyodu bildiğin gitti adamdan barı aldı gitti kendi çalıştı bizim köksal abi var o durdu diğer abiyi" bişey deme abi o biraz deli "dedi ulan ne delisi bildiğin manyak adam höt dese salondan çıkarım adama en küçük bişey desek bıçağı çıkarıp sokacak kıçımıza normalde kasanın olduğu yere geçmek yasak 5kişi çalışıyo sadece 2si geebiliyo oraya adam bildiğin giriyo oraya çayını hazırlıyo içiyo biişeyde diyemiyoz salonun sahibi var ulaş abi adama dedik "abi dedik böyle böyle at bunu yoksa bu burda birini doğrar" dedik az daha bizi salondan atıyodu napacaz beyler bu adamla adam göğüs çalışırken tüm göğüs aletleri boş adam dumbell larla çalışırken tüm dumbeller boş oluyo bana yardım edin korkuyom adamdan.

• Satir gotur diss atarsin baktin olmuyo usulca yanina yaklas ve 17.5 kglik dambili kafasina vur gene olmassa ucan tekme at bu sefer kesin ölur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okumadim ama bence o dayıyı dövmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader haydar ne güne duruyor al bi tane koy çantana görsün ebesini.
  • Ona patronun kim oldugunu göster joe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.