Annem zamparalığa gideceğim zaman anlıyor.

-
-
Cepte 5 kuruş para yok, ağzı açlık kokuyor, annesinden harçlık dileniyor ortamlarda serseri pozu verip hala karı kız peşinde...
-
Haklı yorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-2 Ay sonra açılacak konular:
Pislik şirket beni kovdu, performansım düşük görüldü, bu tipi ben seçmedim, gene dehlendim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 3 Mayıs 2025; 18:14:20 > -
6 sene evvel kadın evden gaçmıştı.
Bir gün bir aplikasyondan bir çıtırla tanıştım.
Kız o an Çekmeköy' de benim evde Dudullu' daydı.
Kıza hemen çıkma teklif edince "Gel beni Çekmeköy-Şahinbey Kavşağından al" dedi.
Arabaya atladığım gibi kızı otobandan aldım ve eve getidim.
Zevk dolu anlar yaşadıktan sonra salona geçtik ve sohbet etmeye başladık.
Ben başımdan geçenleri anlatmaya başladım.
Kısa bir süre sonra daire kapısının kilidinin açıllmaya çalışıldığını farkettim.
"Kim o !?" diye sorunca anam ses verdi:
"Anaaa evine git, müsait değilem !" deyince ses kesildi.
Kız bir süre sonra "İstersen tekrar yatak odasına geçebiliriz" dedi.
"Yok bele çok iyi" deyip hayat hikayemi anlatmaya devam ettim.
1 saat sonra kızı aldığım yere bırakmak üzere daireden çıktık.
Apartmanın açık otoparkında arabaya binerken fark ettim; Anam o soğuk kış vakti apartmanın çardağının altına girmiş oturuyordu.
Biz arabaya biner binmez hemen kalktı yerinden ve hızlı adımlarla arabanın yanına geldi ve yanımda oturan kızı arabanın camına yaslanıp görmeye çalıştı.
Doğal olarak kız "Kim bu!?" diye sordu.
"Anam panik atak hastasıdır da...." demek zorunda kaldım.
Kızı aldığım yere bıraktım, bir daha görüşmedik...
-
Sevgi açlığı bitiriyor işte adamı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendini sevmiyorsan, başkasının kollarında sevgi aramak kadar boş bir şey yoktur.
-
adamin zamparaliktan anladigi sey kahve ismarlayip red yemek veya nakit avansla esc’ye gitmek
En Beğenilen Yanıtlar

Cepte 5 kuruş para yok, ağzı açlık kokuyor, annesinden harçlık dileniyor ortamlarda serseri pozu verip hala karı kız peşinde... |
1-2 Ay sonra açılacak konular: Pislik şirket beni kovdu, performansım düşük görüldü, bu tipi ben seçmedim, gene dehlendim... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X