Şimdi Ara

Sineklik var Sinek yinede giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buna nasıl bi çözüm buluruz küçük sinekler varya onlardan delirecem uçuyor gözümün önünde pc ye konuyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sineklikten Geçen Küçük Sinekler: Nasıl Önlenir?

Sinekliklerin evinizi sineklerden korumak için tasarlandığını biliyoruz, ancak yine de küçük sineklerin veya böceklerin içeri girdiğini görebiliyorsun. Bu sinir bozucu sorunla başa çıkmanın birkaç yolu var:

Pileli Sinekliklerden Sinek Girişi

Pileli sineklikler, küçük açıklıklara sahip olmaları nedeniyle sineklerin geçmesine izin verebilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Sinekliğin alt kısmındaki boşlukları kapatmak için bir süpürgelik veya sünger şerit kullan.
    • Pileleri düzenli olarak kontrol et ve yırtık veya hasarlıysa değiştir.

Sinekliklerden Sinek Geçişi

Diğer sineklik türlerinde de sineklerin geçmesine neden olabilecek açıklıklar bulunabileceğini unutma. Aşağıdaki önerileri göz önünde bulundurarak bu açıklıkları kontrol et ve kapat:

• Çerçeve ve sineklik ağı arasındaki boşlukları kapatmak için hava sızdırmazlık bandı kullan.
    • Sinekliğin kenarlarını, özellikle menteşelerin olduğu yerleri kontrol et ve gerekirse onar.

Sineklikten Sivrisinek Geçebilir mi?

Evet, sivrisinekler de sinekliklerden geçebilir. Sivrisinekler sineklerden daha küçüktür ve daha dar açıklıklardan geçebilirler. Bu nedenle, sinekliklerin küçük açıklıklara sahip olmadığından emin olmak önemlidir.

Sinekliklerden Geçen Sinekleri Önlemek İçin Ek İpuçları:

• Sinekliklerini düzenli olarak temizle.
    • Evindeki elektrikli süpürge veya sinek kovucu kullanarak sinekleri uzak tut.
    • Mümkün olduğunca pencereleri ve kapıları kapalı tut.
    • Evinin etrafındaki çimleri kısa tut ve duran suları gider.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Camı açma
  • Pcyi yan yatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Camı açma

çok sıcak ya 30 35 derece burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Camı açma

çok sıcak ya 30 35 derece burası

Hocam valla bir şey yapamazsınız diye düşünüyorum, sineklikten geldiğine emin misin? Delik falan mı var
  • Sinkov sık sinekliğe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet eminim oradan geliyorlar.

sanırım öyle yapıcam ya sinkov raid falan ne varsa
  • engel tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 4 Mayıs 2014; 23:00:05 >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Dün Media Markt'ta ufak boy mor ışık (alttaki arkadaş resmini koymuş) 20 liraydı. Eğer yakınlarda varsa bir bak bakalım. Ciddi şekilde sivrisinek ile boğuşan bir insan olarak (camda tel, prizde sinek kovan vs. olduğu halde) birkaç gün içinde edinmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 4 Mayıs 2014; 23:01:43 >
  • Bunlardan al bir tane. Ben de yazın kullanıyorum ışığı göz almıyor gece lambası misali. Bir kaç günde bir temizliyorum baya ufak sinek kelebek ölüsü çıkıyor içinden.
     Sineklik var Sinek yinede giriyor.
  • Kapıyıda kolla ordan da cok geliyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 5 tanenizi geberttim

acaba bunun ismi ne olarak geçiyor faydası olur mmu acaba
  • Şimdi bir dosya açıyoruz ve adini who are koyuyoruz daha sonra iicine bir adet metin belgesi. Bu belgeyi açıyoruz ve içine illuminate where are you create sure yes yaziyoru ve farklı kaydetten whocreate.bat olarak kaydediyoruz Bu dosyayı 10 kişiye gönderiyoruz ve dosyayı aciyoruz %100 face onaylı tüm sinekler kayboluyo.
  • adamlara haber verdim geliyorlar ben ise pusudayım gece kan bırakmayacağız sende
  • Elektrikli sinek öldürücü olarak araştırırsan bulabilirsin. Mor ışık olarakta geçer.
  • korkunçlu swf aç fena korkuyorlar
  • Bim'den alacağımız şey yok mu yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.