Şimdi Ara

salona yazılıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 15 tatilde salona yazılıyorum. 1.85 boyum 67 kilom var.yaşım 17. basketbolla ilgileniyorum.kollarım çok uzun.devamlı olarak basketbol oynuyorum. yaklaşık 6 ay gideceğim düzenli. sonra evde calısacağım 6 ay kadarda malum ygs lys. sonra tekrar yazılacagım salona. tavsiyeleriniz ne olur. proin tozu vb takviyelere gerek varmı. yardımlarınızı bekliyorum. yorumlarınız ve görüşleriniz çok değerli benim için.

Orijinalden alıntı: abdullahkrz

merhaba arkadaşlar. 15 tatilde salona yazılıyorum. 1.85 boyum 67 kilom var.yaşım 17. basketbolla ilgileniyorum.kollarım çok uzun.devamlı olarak basketbol oynuyorum. yaklaşık 6 ay gideceğim düzenli. sonra evde calısacağım 6 ay kadarda malum ygs lys. sonra tekrar yazılacagım salona. tavsiyeleriniz ne olur. proin tozu vb takviyelere gerek varmı. yardımlarınızı bekliyorum. yorumlarınız ve görüşleriniz çok değerli benim için.

kilo almaya ihtiyacın var, kendine güzel bir beslenme programı çıkar.Günlük aktivitene göre alman gereken kaloriyi hesapla üstüne 300-400 kalori ekle o şekilde beslen, kompleks karb ve protein ağırlıklı olsun
    günlük en 2 saat basketbol oynarım çok terlerim. mesela ben 4 öğün yemek yiyorum. kahvaltıda 2 yumurta yarım ekmek. okulda yarım ekmek arası bişeyler salam sosis falan. eve gelince ertık yemekte ne varsa en az 1 ekmek yerim. yatmadan atıştırırım . meyve falan yerım. mesela kola cips falan o tarz hiç yemem. bu şekilde beslenmem

günlük en 2 saat basketbol oynarım çok terlerim. mesela ben 4 öğün yemek yiyorum. kahvaltıda 2 yumurta yarım ekmek. okulda yarım ekmek arası bişeyler salam sosis falan. eve gelince ertık yemekte ne varsa en az 1 ekmek yerim. yatmadan atıştırırım . meyve falan yerım. mesela kola cips falan o tarz hiç yemem. bu şekilde beslenmem

ant. sonrası kesinlikle karbonhidrat tüketmelisin aksi takdirde kilo vermeye başlarsın.

1 adet muz
    10 adet bebe püskeviti
    1 büyük kaçık yulaf ezmesl
    1 büyük kaşık soya unu
    4 adet bıldırcın yumurtası
    1-5 bardak süt (keçi olursa daha iyi olur)

blendırda bir güzel karıştırıyorsun 2 bardak yapıyor vitamini öldürmeden her gece iiçiyorsun imkanın varsa sabahları 1 bardak akşamları bir bardak yapabilirsiniz yoksa gece 2 bardak ve ayrıca öğle yemeğinden sonra her gün 1 büyük bardak boza içiyorsunuz sonra kendinizi aynada tanıyamıyorsunuz olay bu kadar kolay ama uygulayabilene

Orijinalden alıntı: overdose58

quote:

ant. sonrası kesinlikle karbonhidrat tüketmelisin aksi takdirde kilo vermeye başlarsın.

Kilo alıp verme günlük kalorinin altında üstünde olmayla alakalı. Ne zaman ne yediğinizle ilgili değil

Orijinalden alıntı: tancatanca

apollo12 formülünü uygulayıpta kilo almayan kalınlaşmayan yok dostum kısaca yazıyorum

1 adet muz
    10 adet bebe püskeviti
    1 büyük kaçık yulaf ezmesl
    1 büyük kaşık soya unu
    4 adet bıldırcın yumurtası
    1-5 bardak süt (keçi olursa daha iyi olur)

blendırda bir güzel karıştırıyorsun 2 bardak yapıyor vitamini öldürmeden her gece iiçiyorsun imkanın varsa sabahları 1 bardak akşamları bir bardak yapabilirsiniz yoksa gece 2 bardak ve ayrıca öğle yemeğinden sonra her gün 1 büyük bardak boza içiyorsunuz sonra kendinizi aynada tanıyamıyorsunuz olay bu kadar kolay ama uygulayabilene

cok saolun hocam formulü uygulamaya calışacagım. çok iyi oldu bu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.