Şimdi Ara

Sakarya Nasıl Bi Şehir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
21.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet merkeze uzaksın biraz, ama o kadar üzülme; zira merkezinde de yapacak pek bir şey yok
    Yine de umarım istediğin gibi bir arkadaş ortamı bulursun.
  • bizim bi arkadas gitti bi kere... sacı cok uzundu resterona girmiş bakmamışlar yuzune .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 8 Ağustos 2006; 21:40:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

bizim bi arkadas gitti bi kere... sacı cok uzundu resterona girmiş bakmamışlar yuzune .....

Üniversitede öyle saçı uzun olan çok erkek var. Öyle birşey olsaydı bu adamlar değil okumak o şehirde yaşayamazdı bile.
  • msnine 2000 kişi eklemeyi ve msn kendi kendine eklemiştir demeyi seven bi sakaryalı genç grubu var sanırım...
    beni msne ekleyen ve tanımadığım 20 kişiden 8'i sakaryalı
    dolayısıyla ben bi türlü sevemedim sakaryayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

bizim bi arkadas gitti bi kere... sacı cok uzundu resterona girmiş bakmamışlar yuzune .....

Üniversitede öyle saçı uzun olan çok erkek var. Öyle birşey olsaydı bu adamlar değil okumak o şehirde yaşayamazdı bile.

yok öyle genelleme yapılmaz ztn ama ark anlatmıstı sasırmıstım baya
  • Üni. Öğrencilerin Takıldığı Bir yer var orada zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın serdivanda gidersen mutlaka oraya git çok nezih bir mekan mekan adı NAZAR İNTERNET KAFE Serdivan bayırının üzerinde çarşıdan serdivan dolmuşlarına binersen serdivana gelince büyük bir bayır çıkar karşına o bayırın üzerinde bulunan NAZAR İNTERNET KAFE
    Özellikler:
    Dev Ekranda Playstation+İnternet Bölümü Ayrılmış+Oyun Bölümü Ayrılmış+Cafeterya

Giderken Solda Dönerken Sağda Serdivan Bayırı Üzerinde Numara '1'
  • arada uzun saç falan taktıkları olabiliyor.başıma geldi diyebilirim bi nevi.ama orcunsau nun dediği de doru,yoksa okuyamazlardı.küpelere saçlara karışan olur ama,bunu belirteyim.(küpe takmıorum ama saçtan dolayı uğraşanlar olmuştu)

uzun saçın etkisi sanırım sakaryanın istanbula yakın olmasından dolayı.onlar kendi içlerinde takılıyor falan filan işte,kampüste zaten öle büyük olay olmuo.
    uzun saçlılar çok var.rastalılar vs.

ama haklı kapalıdır.malesef bunu gözlemledim.

çark caddesinde da ya serdivanda güzel yerler bulabilirsin.mrk etme,ama sağlam bi ark çevresi nasıl kurarsın bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 8 Ağustos 2006; 22:08:48 >
  • yapmayın yaf benim saçlar uzun bide saç uzatma merakın var bak iyce soğudum şimdi

Bide küpe var ama mıknatıslı deldirmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

yapmayın yaf benim saçlar uzun bide saç uzatma merakın var bak iyce soğudum şimdi

uzat istersen,ben bir senedir uzatıom,sorunlarla karşılaşabilirsin yalnız.sakın sakaryada bi yerde yemek yedikten sonra biraz oturmaya bakma,ertesi gün gidersin yanık getirirler,esnafı paragöz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

yapmayın yaf benim saçlar uzun bide saç uzatma merakın var bak iyce soğudum şimdi

uzat istersen,ben bir senedir uzatıom,sorunlarla karşılaşabilirsin yalnız.sakın sakaryada bi yerde yemek yedikten sonra biraz oturmaya bakma,ertesi gün gidersin yanık getirirler,esnafı paragöz.

Hmm tmmdır yeterli bilgiyi topladım sanırım

artık gizli planımı yürütebilirim

• cark caddesi
  • Sosyal Faaliyet Alanları, Sinemalar:
    Prestij Sineması
    AKM

Restoranları:
    Köfteci İsmail
    Tunatan Tesisler
    Uğur Koru
    Köşe
    Kazımpaşa Köftecisi

Doğal Güzellikleri:
    Sapanca Gölü
    İl Ormanı
    Poyrazlar Gölü
    Karasu Deniz Sahili
    Hendek,Akyazı vb.. ilçeler (yeşili)
    Ve diğer yaylalar, göletler, ormanlık alanlar

Tarihi ve Turistik Yerler:
    Taraklı Evleri
    Atatürk Müzesi
    Ve ilçelerde bulunan diğer mimari yapılar... (sapanca, hendek)

Dini Ziyaret Edilebilecek Yerler
    Karınca Baba
    Küpçü Baba
    Sakar Baba
    Ebu Eyyüp El Ensarinin Amcasının yattığı Türbe
    Ve ilçelerde bulunan diğer Allah dostları...

Kafe/İnternet:
    Değişim Kafe
    Çatı Kafeterya
    AKM Kafe
    Ve sayıları 100leri bulan Kafe+İnternet işletmeleri

Şehir Ulaşımı:
    Şehir merkezinden ulaşılamayacak ilçe, merkez mahallesi YOKTUR.

Hobi/Sanat:
    Gitar, Takı, Tasarım vb. birçok kurs bulunmaktadır...

Özel Eğitim (yabancı dil, bilgisayar kursları):
    Nisa Eğitim Merkezi
    Bildil
    Dilko
    İlkiz
    Ve diğer yazamadıklarım...

Siz isteğinizi söyleyin ben size adresini vereyim. NEREDE, NE ARAYACAĞINI BİLMEYEN ARKADAŞLARI KUTLARIM.

Şunu da unutmamak gerek, SAKARYA'nın çok geniş bir sportif faaliyet altyapısı vardır. Fotbolun Kralı bu şehirde oynanır.

Boks'ta Avrupa şampiyonu bulunan şehirdir. Sinan Şamil SAM'ın da SAKARYALI olduğu unutulmamalıdır.

Karate, tenis, yüzme aklınıza gelen her spor faaliyeti vardır...

• Geçen gün çarşıya indim.Donatım dolmuşlarına bindim.Altgeçit yapmışlar.İlerleme var Sakarya'da.Geçen senede Burger King açılmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanbayram

Sosyal Faaliyet Alanları, Sinemalar:
    Prestij Sineması
    AKM

Restoranları:
    Köfteci İsmail
    Tunatan Tesisler
    Uğur Koru
    Köşe
    Kazımpaşa Köftecisi

Doğal Güzellikleri:
    Sapanca Gölü
    İl Ormanı
    Poyrazlar Gölü
    Karasu Deniz Sahili
    Hendek,Akyazı vb.. ilçeler (yeşili)
    Ve diğer yaylalar, göletler, ormanlık alanlar

Tarihi ve Turistik Yerler:
    Taraklı Evleri
    Atatürk Müzesi
    Ve ilçelerde bulunan diğer mimari yapılar... (sapanca, hendek)

Dini Ziyaret Edilebilecek Yerler
    Karınca Baba
    Küpçü Baba
    Sakar Baba
    Ebu Eyyüp El Ensarinin Amcasının yattığı Türbe
    Ve ilçelerde bulunan diğer Allah dostları...

Kafe/İnternet:
    Değişim Kafe
    Çatı Kafeterya
    AKM Kafe
    Ve sayıları 100leri bulan Kafe+İnternet işletmeleri

Şehir Ulaşımı:
    Şehir merkezinden ulaşılamayacak ilçe, merkez mahallesi YOKTUR.

Hobi/Sanat:
    Gitar, Takı, Tasarım vb. birçok kurs bulunmaktadır...

Özel Eğitim (yabancı dil, bilgisayar kursları):
    Nisa Eğitim Merkezi
    Bildil
    Dilko
    İlkiz
    Ve diğer yazamadıklarım...

Siz isteğinizi söyleyin ben size adresini vereyim. NEREDE, NE ARAYACAĞINI BİLMEYEN ARKADAŞLARI KUTLARIM.

Şunu da unutmamak gerek, SAKARYA'nın çok geniş bir sportif faaliyet altyapısı vardır. Fotbolun Kralı bu şehirde oynanır.

Boks'ta Avrupa şampiyonu bulunan şehirdir. Sinan Şamil SAM'ın da SAKARYALI olduğu unutulmamalıdır.

Karate, tenis, yüzme aklınıza gelen her spor faaliyeti vardır...

arkadaş gayet güzel anlatmış
    ayrıca dünya şampiyonu bilardocumuz Semih de sakaryalı'dır.

Sakarya'da sadece ÇArk Cad. yok. ben Akyaı'nın küçük bi kasabası olan Kuzuluk'da oturuyorum.
    Burası çok güzel ve yeşillik bir alan.
    İst'den gelen bir çok insan burda İhlas Kaplıca Evleri'ne şifa bulmaya geliyor.
    Bir çok kaplıca ve ılıca var buralarda....

Sen buranın nasıl bi yer olduğunu soruyorsun... Bu ne aradığına bağlı...
    İst.'deki gibi binlece gece klübü, kız tavlayıp gece geçirebileceğin yerler yok.
    Ama ist.'e 10 basar ben sana onu diyim.
    ist.de millet temiz havaya hasretken biz burda bolluk içinde yaşıyoruz.
    derelerde akan su bile içilecek kadar temiz burda (ist. de millet kırılıyor susuzluktan)

neden ist. le karşılaştırdım... yukarıda ist.den sonra gidersen bi yere benzemez yazmışlar....
    valla ben kentimi istanbula değişmem.

• HORT yaşamasını bilene candır memleketimdir
  • yaşamasını bilmek ne saçma laf
  • En iyi özelliği İzmit'e yakın olmasıdır. Kafan atınca atla otobüse yarım saatte İzmit'tesin.
  • Ankara ve istanbula gore kiyaslamayin lutfen Sakarya'yi.kücük,kendi halinde,insanlari biraz kaba ve karma,trafiginde katil olabileceginiz(magandasi coktur) gece hayatini sevmeyen bir yerdir.Ben universiteyi sakaryada okumadim ama gercekten biraz garip olun hemen gelip size sorarlar dostum ne ayaksin sen ya diye.istanbulla alakasi yoktur buranin.

iyi yonleri ise:her yeri avm doldu,serdivan veya erenlerde 2 buyuk avm ve bunlar disinda kucuk alisveris merkezleri mevcut.
    cark caddesi,cati,mesire gibi yerlerde canli muzik dinleyebilirsin,sapancadaki bar ortamlarina takilabilirsin buralar sarmadi dersen izmite kacabilirsin.
    Sakarya'dan yaz tatilinde gidebilecegin yakin yerler var:karasu,cebeci veya akcakoca gibi..
    piknik yapmak gezip gormek istersen masukiye taraflarini oneririm.hem doga ile ic ice hemde kafa dinlemis olursun.

Ben Sakaryaliyim ve burda yasiyorum.Turkiye'de gezdigim cok il oldu ne kotu bir yer ne de iyi.

• sakaryalıyım.
    İnsanları kendini geliştirmez,geliştirenleri sevmez,1950lerde kalmıştır çoğu insanın kafa yapısı.
    Onun haricinde her yönden rahat etmek isterseniz serdivanı şiddetle tavsiye ederim.
    Şahsen kasaba olarak gördüğüm biyerdir (okadar şehir gezdim,sakarya gibi yerinde sayanı görmedim).

Bateri kursu olarak,cevat bey işhanını kime sorsan gösterir çark caddesi civarında,4.katında güzel biyer var ismi sâgah diye,bateri keman gitar saz kemençe dersleri veriyor,bide uzun çarşının arkasında akbank var,onun karşısında güzel biyer vardı ama ismini hatırlamıyorum şu an.
  • 4 yıldır Sakarya'daydım kendi yerlileri güzel insanlar fakat özellikle Doğu Karadeniz'den gelen insanlar sayesinde insanı bozuk bir şehir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.