Yaz sonu Sakaraya'ya taşınıyorum babamın işi dolayısıyla yaş 16... Bir kere dolaştım şehirde ama pek bi tad alamadım Önemli yerleri ? Sosyal faaliyetler ? etkinlikler falan fişman ? Bi anlatırsanız sevinirim (sakaryalı arkadaşlar ) Bide Bateri kursuma devam etmem için bateri kursu gerekli bunun hakkındada bilgiye ihtiyacım var..
Teşekkürler
up
O kadar büyük bir şehir değil. 300.000 nüfuslu biryer. Önemli yerleri bir çark caddesi var bir de Atatürk Bulvarı var.
Bu adrese bir bak istersen firmalarla ilgili bilgiler var belki bateri kursu vardır.
TEşekkürler bakıyorum
bateri için bn de stüdyo arıyorum ama bulamadım(sakaryada okuom)
Çevresi çok güzel.Manzarası çok hoş.Özellikle sapanca gölü çevresi ve Esentepe.Çok yeşillik bir şehir.Nüfusu 300.000.(yaklaşık)Çark caddesi ve Atatürk Bulvarı dışında fazla gezilecek bi çarşısı yoktur.Birde uzun çarşı var.Kapalı çarşı gibi bir yer uzun çarşı fakat Kapalı Çarşı'nın 20'de 1'i falan diyebiliriz.Gitar kursu olduğunu biliyorum.Bateri kursuna hiç rastlamadım.Çarşıda aradığınızı bulamazsınız.Şahsen ben bulamıyorum.Sana sorulacak sorulardan ilki "hangi millettensin" olacaktır.Şehirde yapacak hiçbirşey yoktur.Bir iki tane eğlence merkezi vardır ki onlarda dandiktir.Kısacası çok sıkıcı bir şehir.
Biz üniversite öğrencisiyiz evimizde arkadaşlarla ortam yaratıyoruz her türlü. Ama sen baya zorlanırsın.
Gerçekten çok sıkıcı bir yerdir, ben merkezde yaşıyorum. Üniversite olayın falan varsa tercihini şehir dışı kullanıp kurtulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Bindalmg
Çevresi çok güzel.Manzarası çok hoş.Özellikle sapanca gölü çevresi ve Esentepe.Çok yeşillik bir şehir.Nüfusu 300.000.(yaklaşık)Çark caddesi ve Atatürk Bulvarı dışında fazla gezilecek bi çarşısı yoktur.Birde uzun çarşı var.Kapalı çarşı gibi bir yer uzun çarşı fakat Kapalı Çarşı'nın 20'de 1'i falan diyebiliriz.Gitar kursu olduğunu biliyorum.Bateri kursuna hiç rastlamadım.Çarşıda aradığınızı bulamazsınız.Şahsen ben bulamıyorum.Sana sorulacak sorulardan ilki "hangi millettensin" olacaktır.Şehirde yapacak hiçbirşey yoktur.Bir iki tane eğlence merkezi vardır ki onlarda dandiktir.Kısacası çok sıkıcı bir şehir.
yani sakaryada oturup istanbulda eğlenicez bir de hangi millettensin sorusu neden soruluyo ?
Eğlenmek için bi Flytime var. Çatı kafe var(Bu yaz akşamlarında canlı müzik oluyor) Çark caddesinde Nispet ile Beyzade var. Bir ara AKM'nin oralarda da canlı müzik yapanlar vardı galiba. Zamanla alışırısn.
hmm kız arkadaşımızı falan götürmek için yer varsa taktik alimm
ufak bir yer çark caddesi ii liseli ünv gençler takılıo.
onun dışında sapanca gölü hatun için iyi kıyıda bankta oturup çekirdek yemek güzel.
fazla da bişey yok sineması fena değil bulunduğu yerde kafesi ar orası güzel
Kız arkadaşınla AKM'ye giderin, Çarkta idare edecek cafeler var oraya gidersin.
Sakarya'da 1 yıl kaldım çark caddesine indiğim toplasan 4-5 keredir. Moralini bozmak gibi olmasın, özellikle ist.ten giden biri için öncelikle çok küçük, sonra da halkı çok kapalı. Zaten gittiğin zaman daha iyi gözlemleme şansın olur. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi üniv. tercihini şehir dışı yap ve oradan kurtulmaya bak.
Anlıyorum İst. Değil samsundayım şu anda 3-4 yıldır burdayım iyice alışmışken ayrılmak zor olucak gibi yeni okul yeni arkadaşlar off anam off Ev sapanca gölünün orada olucak bilirsiniz
Ooooo sapanca gölünün orada olacaksan sen merkeze çok uzak kalacaksın.
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
hadi ya
napıcaz peki minibüs falan yok mu kaç dk merkeze
Çok kötü bir yer,Aman yarabbi.
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau