Şimdi Ara

Sakarya Nasıl Bi Şehir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
21.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008de mezun olmuştum bu sene uzaktan yüksek lisans yapıyorum geçtiğimiz hafta sonu finallerim dolayısıyla oradaydım
    inanılmaz değişmiş saklı göl,serdivan avm,kent park kısıtlı zamanım olmasına rağmen gezdiğim yerler
    istanbulda 3+1 eve verilen satın almalar veya kira bedelleriyle sakaryada müstakil az katlı yerlerde oturabilirsiniz
    trafik neredeyse yok gibi, ulaşım her yere çok kolay
  • Akşam üzeri trafiğinden uzak durulması gereken bir şehir..
  • Sakarya büyük bir köydür. Şehir değildir. Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Sakarya büyük bir köydür. Şehir değildir. Geçmiş olsun...

böyle diyerek küçümsemek olmaz .yaşaması çok kolay bir şehir desek iyidir herşeyiyle. 3 tane sinema ve 2 tane alışveriş merkezi vardır daha çok amerikan semt gibidir 2 adımda çarşıya gelmek mümkün merkezin bir yerinden buraya gelicek varsa yardımcı olurum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Sakarya büyük bir köydür. Şehir değildir. Geçmiş olsun...

böyle diyerek küçümsemek olmaz .yaşaması çok kolay bir şehir desek iyidir herşeyiyle. 3 tane sinema ve 2 tane alışveriş merkezi vardır daha çok amerikan semt gibidir 2 adımda çarşıya gelmek mümkün merkezin bir yerinden buraya gelicek varsa yardımcı olurum yani

Dostum öyle diyorsun tamam haklısın da o şehirde üniversiteyi, ve haliyle üniversite ile ilgili her şeyi,
    örneğin üniversite çevresindeki kafeleri öğrencileri yurtları herşeyi kaldır.
    Bi düşün geriye ne kalır? 3 sinema 2 alışveriş merkezi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 8 Haziran 2011; 11:52:27 >

• ama kaldıramazsın hepsi var gezicek yerde bol,yüzecek yerde,spor yapacak yerde herşeyiyle iyidir.hem İstanbulada yakın, ankarayada uzak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Ankara ve istanbula gore kiyaslamayin lutfen Sakarya'yi.kücük,kendi halinde,insanlari biraz kaba ve karma,trafiginde katil olabileceginiz(magandasi coktur) gece hayatini sevmeyen bir yerdir.Ben universiteyi sakaryada okumadim ama gercekten biraz garip olun hemen gelip size sorarlar dostum ne ayaksin sen ya diye.istanbulla alakasi yoktur buranin.

iyi yonleri ise:her yeri avm doldu,serdivan veya erenlerde 2 buyuk avm ve bunlar disinda kucuk alisveris merkezleri mevcut.
    cark caddesi,cati,mesire gibi yerlerde canli muzik dinleyebilirsin,sapancadaki bar ortamlarina takilabilirsin buralar sarmadi dersen izmite kacabilirsin.
    Sakarya'dan yaz tatilinde gidebilecegin yakin yerler var:karasu,cebeci veya akcakoca gibi..
    piknik yapmak gezip gormek istersen masukiye taraflarini oneririm.hem doga ile ic ice hemde kafa dinlemis olursun.

Ben Sakaryaliyim ve burda yasiyorum.Turkiye'de gezdigim cok il oldu ne kotu bir yer ne de iyi.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Ankara ve istanbula gore kiyaslamayin lutfen Sakarya'yi.kücük,kendi halinde,insanlari biraz kaba ve karma,trafiginde katil olabileceginiz(magandasi coktur) gece hayatini sevmeyen bir yerdir.Ben universiteyi sakaryada okumadim ama gercekten biraz garip olun hemen gelip size sorarlar dostum ne ayaksin sen ya diye.istanbulla alakasi yoktur buranin.

iyi yonleri ise:her yeri avm doldu,serdivan veya erenlerde 2 buyuk avm ve bunlar disinda kucuk alisveris merkezleri mevcut.
    cark caddesi,cati,mesire gibi yerlerde canli muzik dinleyebilirsin,sapancadaki bar ortamlarina takilabilirsin buralar sarmadi dersen izmite kacabilirsin.
    Sakarya'dan yaz tatilinde gidebilecegin yakin yerler var:karasu,cebeci veya akcakoca gibi..
    piknik yapmak gezip gormek istersen masukiye taraflarini oneririm.hem doga ile ic ice hemde kafa dinlemis olursun.

Ben Sakaryaliyim ve burda yasiyorum.Turkiye'de gezdigim cok il oldu ne kotu bir yer ne de iyi.

+1

+1 ama trafik olayına bakarsak şöyle diyebilirim:
    bakıyorum hep dolmuşlar hata yapıyor(kırmızı veya mavi farketmez) hiç birşey dinlemeden dere tepe düz gidiyolar ohh keyfim ohh şuda var sivil olarak trafikte hata yapanların çoğuda %75 gibi 34 plaka gerisi 54 plaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

sakaryalıyım.
    İnsanları kendini geliştirmez,geliştirenleri sevmez,1950lerde kalmıştır çoğu insanın kafa yapısı.
    Onun haricinde her yönden rahat etmek isterseniz serdivanı şiddetle tavsiye ederim.
    Şahsen kasaba olarak gördüğüm biyerdir (okadar şehir gezdim,sakarya gibi yerinde sayanı görmedim).

Bateri kursu olarak,cevat bey işhanını kime sorsan gösterir çark caddesi civarında,4.katında güzel biyer var ismi sâgah diye,bateri keman gitar saz kemençe dersleri veriyor,bide uzun çarşının arkasında akbank var,onun karşısında güzel biyer vardı ama ismini hatırlamıyorum şu an.

Yok yok. Yine geliştirdi kendini Adapazarı...

Yukarıda 2006 yılında attığım mesajlara bakıyorumda gerçekten çok büyük bir değişim var...

Özellikle son 2 yılda açılan yerlere bakarsan eskiye nazaran baya bir ilerleme var.

• Sakarya'lıyım. Ozanlar semtinde yaşıyorum. Bana çok sıkıcı geliyor ama güzel şehir.

Dipnot: Bu arada çok fazla gelişme oldu Sakarya'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Owl -- 8 Haziran 2011; 13:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

sakaryalıyım.
    İnsanları kendini geliştirmez,geliştirenleri sevmez,1950lerde kalmıştır çoğu insanın kafa yapısı.
    Onun haricinde her yönden rahat etmek isterseniz serdivanı şiddetle tavsiye ederim.
    Şahsen kasaba olarak gördüğüm biyerdir (okadar şehir gezdim,sakarya gibi yerinde sayanı görmedim).

Bateri kursu olarak,cevat bey işhanını kime sorsan gösterir çark caddesi civarında,4.katında güzel biyer var ismi sâgah diye,bateri keman gitar saz kemençe dersleri veriyor,bide uzun çarşının arkasında akbank var,onun karşısında güzel biyer vardı ama ismini hatırlamıyorum şu an.

Yok yok. Yine geliştirdi kendini Adapazarı...

Yukarıda 2006 yılında attığım mesajlara bakıyorumda gerçekten çok büyük bir değişim var...

Özellikle son 2 yılda açılan yerlere bakarsan eskiye nazaran baya bir ilerleme var.

+54 baya bir gelişti son 5 yılda dahada gelişiyor bir sürü şey yapılıyor.

• guzel
  • Orijinalden alıntı: BluPassione

+1 ama trafik olayına bakarsak şöyle diyebilirim:
    bakıyorum hep dolmuşlar hata yapıyor(kırmızı veya mavi farketmez) hiç birşey dinlemeden dere tepe düz gidiyolar ohh keyfim ohh şuda var sivil olarak trafikte hata yapanların çoğuda %75 gibi 34 plaka gerisi 54 plaka.

aynen öyle
  • ben pamukovada kaldım 3 gün araba ve motor vardı. 2. gün arabayla Erciova ya çıktık dehşey bir yer tavlamızı nargilemizi aldık yanımıza mangalımızı yaktık, izmitten 2 abi gelmişti onlarla sohbet tavla derken pamukovaya geri dönerken arka yoldan gittik köyleriin içinden geçti sakarya yı bilmiorum ama pamukova ve erciova yı beğendim güzel yer kafa dinlemelik yer
  • sakarya'da doğmuş, 17 sene de sakaryada kalmış ve hala tatillerde falan sakaryaya gelen biri olarak söylüyorum ki maddi olarak yaşaması çok ama çok kolay bir şehirdir. Gece hayatı desen yoktur. Avmler, cafeler vs vardır ancak 10 dedin mi hayat biter adapazarında. İnsanları gerikafalıdır. Trafiği ise arabanda mutlaka levye bulundurmalısın çünkü her an sağından biri makas atabilir ve sende onu dövebilirsin. Özellikle kırmızı-mavi dolmuşlar ile motorlular. Sonraaa, çark caddesinde eli cebinde direk dibinde duran apaçi tayfası çoktur, katlı pazar taraflarında köylüden geçemezsin. Serdivan biraz daha nezihtir, elittir. Yaşanacaksa burada yaşanmalıdır. Başkaa başka aklıma gelen, hee çok ağır derecede şakirt bir memlekettir, konya ile yarışır bu konuda.

başka aklıma gelen birşey yok, varsa sormak istedikleriniz sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cait

yaşamasını bilmek ne saçma laf

uzun uzadıya anlatırdım ne demek istediğimi; tabii eğer saçma diyerek kenara atacağına nasıl yani diye insancıl bir şekilde sorsaydın, o yüzden sen gelme buralara döverler işin özeti
  • Sakarya içerisind eher türlü milletten insan barındıran bir şehirdir.

Eğlence ortamı fazla yoktur.Muhafazekar kesim yoğunluktadır.Bar falan merkezde bile 2-3 tane var.

Ama her şeye rağmen güzel şehirdir.Artı olarak çok gelişti burası çoook..En son 5-6 yıl önce gelmiş bi adamı buraya tekrar
    getirin hayrete düşer büyük ihtimal
  • Keşke farklı bir üniversiteye gidebilsem ama malesef sakarya ya sıkışıp kaldım.eğlence yok yobaz çok , İstanbul'a yakın olmasa hiç çekilmez!
  • hocam insanlarını sorarsan cok sıcak insanlardır ki ben ziyaret ettim ordan gözlemlediklerim kadarıyla , yani bir yön tarifi sor gidecegin yere kadar gösterir sana..

Eğlenmek için pek bir şey diyemem ben bütün gün internette takıldım gezilcek cok yeri var ama havası biraz soguk olunca insanın gezeside gelmez .. umarım senin için en iyisi olur :)
  • :@:@:@ Esnafı paraya doymuş ve pişkindir ! ayrı ayrı on 4 yere sipariş verme teşebbüsünde bulundum ya o paraya orası kurtarmaz dediler ( 25 milyon için diyor bunu ! ) ve gideceği yol sadece 4 kilometre ( motorları var ) ayar oldum hastam var evde ve aç kaldım allah belasını versin böyle işin ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.