Şimdi Ara

Sakarya karasu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
40.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sakarya karasu da ikametgah eden var mı acaba ev almayı düşünüyoruz da nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok iyi olur imkanı,insanları vs.. net ten biraz araştırdım insanları hakkında pek iyi şeyler yazılmamış bunun doğruluk payı nedir kısacası karasu hakkın da bilgi almak istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakarya'nın Karasu İlçesi: Bilmeniz Gerekenler

Karasu, Sakarya ilinin batısında yer alan, sakin ve huzurlu bir ilçedir. Son yıllarda, uygun fiyatlı konut seçenekleri ve doğal güzellikleriyle dikkat çekmektedir.

Karasu'da Yaşam

Karasu, sakin ve huzurlu bir yaşam tarzı arayanlar için uygun bir seçenektir. İlçe, plajı, parkları ve sosyal tesisleriyle sakinlerine keyifli bir yaşam ortamı sunar. Karasu'da yaşamanın maliyeti, büyük şehirlere kıyasla daha düşüktür.

Kocaali'de Ucuz Evler

Kocaali, Karasu'ya bağlı bir beldedir ve uygun fiyatlı konut seçenekleriyle bilinir. Kocaali'deki evlerin ucuz olmasının nedenleri arasında kıyı şeridinden uzak olması ve yeni gelişmekte olan bir bölge olması sayılabilir.

Karasu'nun Zemin Yapısı

Karasu'nun zemin yapısı genel olarak alüvyonlu topraktan oluşur. Bu toprak yapısı tarıma elverişlidir ve ilçede tarımsal faaliyetler yaygındır. Ancak, Karasu'nun bazı bölgelerinde su baskını riski taşıyan alanlar da mevcuttur.

Karasu'dan Ev Almak Mantıklı mı?

Karasu, uygun fiyatlı konut seçenekleri ve yaşam kalitesiyle ev almak için mantıklı bir seçenek olabilir. Özellikle büyük şehirlerin kalabalığından ve yüksek yaşam maliyetinden uzaklaşmak isteyenler için Karasu cazip bir alternatiftir.

Karasu Hakkında Yorumlar

Karasu hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur. İlçenin sakin ve huzurlu yaşam tarzı, uygun fiyatlı konut seçenekleri ve doğal güzellikleri, sakinleri tarafından takdir edilmektedir.

Karasu Halkı

Karasu halkı, misafirperver ve yardımseverliğiyle bilinir. İlçede sıcak bir topluluk ruhu vardır ve komşuluk ilişkileri kuvvetlidir.

Sonuç

Karasu, sakin bir yaşam tarzı, uygun fiyatlı konut seçenekleri ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir ilçedir. Büyük şehirlerin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için Karasu mantıklı bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum ben Karasuluyum
    Ogrenmek istediğin herseyi bana sorabilirsin.
    orada sahilde evler 25 30 bin ytl civarında yazlık bulabilirsin.
    ayrıca insanları da cok iyidir onu kim dedi ise halt etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgia

Dostum ben Karasuluyum
    Ogrenmek istediğin herseyi bana sorabilirsin.
    orada sahilde evler 25 30 bin ytl civarında yazlık bulabilirsin.
    ayrıca insanları da cok iyidir onu kim dedi ise halt etmiş.
    karasu tavsiye etmem.neden diye sorma ama pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPluton

karasu tavsiye etmem.neden diye sorma ama pişman olursun

Alıntıları Göster
    @georgia

evet evlerin ucuz olduğunu gördük ama net teki sozlukler de pek iyi seyler yazılmamış bir iki kişi yazsa dikkate almazdım ama yaklaşık on beş kişi insanları hakkın da iyi şeyler yazmamış..

@DarkPluton

biraz daha açsan çok iyi olurdu..

Güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 16 Eylül 2008; 13:32:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ACND

@georgia

evet evlerin ucuz olduğunu gördük ama net teki sozlukler de pek iyi seyler yazılmamış bir iki kişi yazsa dikkate almazdım ama yaklaşık on beş kişi insanları hakkın da iyi şeyler yazmamış..

@DarkPluton

biraz daha açsan çok iyi olurdu..

Güncel..

Alıntıları Göster
    Ben bu yaz karasudaydım.Alt yapısı yeni oturmuş bir memleket ev alıcağınız bölgenin alt yapısında fikir alın pişman olmayın.Biz ekşioğlu nun yaptığı bir dairenin fiyatısı sorduk 3 katlı en üst kata 110 çekti 70 de en alt kat denize sıfır değil ama deniz görüyor 1 sıra arkada denize göre karşısında ona benzer filizfidanoğlu apt vardı ondada fiyatlar yaklaşık aynıydı.İnsanları pek birşey diyemem ama esnaf beş para etmez.Deniz çok dalgalı hatta bizim ilk gittiğimiz gün 2 kardeş mi ne boğulmuştu.Benden bu kadar sorun olursa cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Ben bu yaz karasudaydım.Alt yapısı yeni oturmuş bir memleket ev alıcağınız bölgenin alt yapısında fikir alın pişman olmayın.Biz ekşioğlu nun yaptığı bir dairenin fiyatısı sorduk 3 katlı en üst kata 110 çekti 70 de en alt kat denize sıfır değil ama deniz görüyor 1 sıra arkada denize göre karşısında ona benzer filizfidanoğlu apt vardı ondada fiyatlar yaklaşık aynıydı.İnsanları pek birşey diyemem ama esnaf beş para etmez.Deniz çok dalgalı hatta bizim ilk gittiğimiz gün 2 kardeş mi ne boğulmuştu.Benden bu kadar sorun olursa cevaplamaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    hayatımda sakarya insanı gibi insan görmedim.buranın insanı hakkında konuşursam inan bana ban yerim o yüzden boşverarkadaşım söyletme.sakarya dan uzak dur mecbur değilsen gelme buralara sakarya il ve ilçelerinden uzak dur sadece insanı olsa iyi havasıda beter.inanılmaz rutubetli berbat bi yersakarya.karasu da sakaryanın insan olarak en berbat yerlerinden.

• quote:

hayatımda sakarya insanı gibi insan görmedim.buranın insanı hakkında konuşursam inan bana ban yerim o yüzden boşverarkadaşım söyletme.sakarya dan uzak dur mecbur değilsen gelme buralara sakarya il ve ilçelerinden uzak dur sadece insanı olsa iyi havasıda beter.inanılmaz rutubetli berbat bi yersakarya.karasu da sakaryanın insan olarak en berbat yerlerinden.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkPluton

ben sakaryada oturuyorum merkez de ve hiçte arkadaşın dediği gibi bir yer değil.ama rutubet konusunda çok haklı ama insanı konusuna gelirsek gece 12 den sonra bir kişi bile bulamazsın sokakta zaten gaspın kapkaçın en az olduğu yerdir tatangalar üni ve meşhur çark caddesi yüzünden belirli bir it kopuk topluluğu var ama sen birşey yapmazsan onlarda sana yapmaz normalde gayet iyi insanlardır ama çok muhafazekar bir yerdir karasuya gelince gayet de güzel bir yerdir hatta birkaç sosyetenin bile evi var orda haa ama dersenki hendek akyazı işte oralardan uzak dur derim hiç düşünmeden ama kafan rahat olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir katip çelebi tıp
    10 yıl önce açıldı
    Tekirdağ Namık Kemal tıp
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

quote:

ben sakaryada oturuyorum merkez de ve hiçte arkadaşın dediği gibi bir yer değil.ama rutubet konusunda çok haklı ama insanı konusuna gelirsek gece 12 den sonra bir kişi bile bulamazsın sokakta zaten gaspın kapkaçın en az olduğu yerdir tatangalar üni ve meşhur çark caddesi yüzünden belirli bir it kopuk topluluğu var ama sen birşey yapmazsan onlarda sana yapmaz normalde gayet iyi insanlardır ama çok muhafazekar bir yerdir karasuya gelince gayet de güzel bir yerdir hatta birkaç sosyetenin bile evi var orda haa ama dersenki hendek akyazı işte oralardan uzak dur derim hiç düşünmeden ama kafan rahat olsun

Alıntıları Göster
    Bir kac sene once Karasu``dan Adapazari``na Minibusle gidiyorum. Neyse herkes ucretleri oduyor bende odedim. Muavin 50 lira bozugu olan varmi dedi. Baktim kimsede kipirti yok ver ben bozayim dedim. Muavin parayi uzatmasiyla ayakta giden bir yolcu soyle bir parayi muavinden aldi bu sahte kardesim baska ver dedi, bende tabii cuzdani cebime koydum. Yani o ayaktaki iyi genc olmasa o bolgede uygulaniyor demekki Bana muavin kazik atacakti. 90 km yolu o uckagitci muavinle gittim ya Allah demek insana sabir veriyor. İsin garibi Sofordende cit cikmadi, demek beraber calisiyorlar. Al sana ayni bolgeden bir iyi insan, bir kotu insan profili. Yani diyecegim Allah insanin karsisina helal sut emmis insan cikartsin. O ayaktaki genc olmasa kakalayacaktilar sahte parayi.Cok yer gezdim ama belki sahte parada kakalamislardir ama Karasu ``daki olay cok moralimi bozdu. Benimde dusuncem maalesef olumsuz. Kissa``dan hisse olsun diye anlattim. Umarim mesaji almissinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Bir kac sene once Karasu``dan Adapazari``na Minibusle gidiyorum. Neyse herkes ucretleri oduyor bende odedim. Muavin 50 lira bozugu olan varmi dedi. Baktim kimsede kipirti yok ver ben bozayim dedim. Muavin parayi uzatmasiyla ayakta giden bir yolcu soyle bir parayi muavinden aldi bu sahte kardesim baska ver dedi, bende tabii cuzdani cebime koydum. Yani o ayaktaki iyi genc olmasa o bolgede uygulaniyor demekki Bana muavin kazik atacakti. 90 km yolu o uckagitci muavinle gittim ya Allah demek insana sabir veriyor. İsin garibi Sofordende cit cikmadi, demek beraber calisiyorlar. Al sana ayni bolgeden bir iyi insan, bir kotu insan profili. Yani diyecegim Allah insanin karsisina helal sut emmis insan cikartsin. O ayaktaki genc olmasa kakalayacaktilar sahte parayi.Cok yer gezdim ama belki sahte parada kakalamislardir ama Karasu ``daki olay cok moralimi bozdu. Benimde dusuncem maalesef olumsuz. Kissa``dan hisse olsun diye anlattim. Umarim mesaji almissinizdir.

Alıntıları Göster
    yorum yazan herkese teşekkürler

• quote:

yorum yazan herkese teşekkürler

Alıntıları Göster
    Karasudan ne beklediğine bağlı biraz da.. sahil kasabası olmasına rağmen yazlık diyemem.. kurak ,ağaçlık fln yok, eğlence ortamı yok, dans yok müzik yok tatanga çok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpixel

Karasudan ne beklediğine bağlı biraz da.. sahil kasabası olmasına rağmen yazlık diyemem.. kurak ,ağaçlık fln yok, eğlence ortamı yok, dans yok müzik yok tatanga çok ..

Alıntıları Göster
    Arkadaşım orada okudu çok güzel bir yer. geçen sene bende 3 gün öğrenci evinde kalmıştım inanın üniversitede en çok okumak istediğim yer. zaten çoğu yer öğrencilerin kalacağı şekilde (2+1 mutfak bitişik) şekilde dizayn edilmiş. kirası ise 150 ytl. karasunun merkezi üniversite öğrencilerine bakış olarak iyidir. sahil kısmında yani okulun olan yakınlarında gece 2 de bile kız erkek rahat rahat dolaşabilirsiniz. hiçbir sorun olmaz. param olsa kesinlikle sahile yakın bir yerden ev alırım. eğer imkanın varsa git 1 gün kal gör derim zaten istanbu'a 2 saat uzaklıkta. tabi bunları bir öğrencinin bakış açısıyla yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

Arkadaşım orada okudu çok güzel bir yer. geçen sene bende 3 gün öğrenci evinde kalmıştım inanın üniversitede en çok okumak istediğim yer. zaten çoğu yer öğrencilerin kalacağı şekilde (2+1 mutfak bitişik) şekilde dizayn edilmiş. kirası ise 150 ytl. karasunun merkezi üniversite öğrencilerine bakış olarak iyidir. sahil kısmında yani okulun olan yakınlarında gece 2 de bile kız erkek rahat rahat dolaşabilirsiniz. hiçbir sorun olmaz. param olsa kesinlikle sahile yakın bir yerden ev alırım. eğer imkanın varsa git 1 gün kal gör derim zaten istanbu'a 2 saat uzaklıkta. tabi bunları bir öğrencinin bakış açısıyla yazdım.

Alıntıları Göster
    adanada üniversite okudum sakaryalı arkadaşım vardı çokda iyiydi.
    2 sene üstüste karasuya tatile gidiyorum aquapark hotele otel güzel kaydıraklar güzel bir de denize gidelim dedik ama denizi felaket çok dalgalı ve o yüzden pis.
    hatta otelin sahibi site yapıyor orda meşhur biri çevrede baya zenginler 50 bin liraya dublex sitede havuzlu bir yer satayım diye çok uğraştı ama yazlık için oturulcak yer değl diye düşünüyorum.

saygılarımla....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Sen bi çay iç gel

Arkadaş iyi özetlemiş

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

• quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

adanada üniversite okudum sakaryalı arkadaşım vardı çokda iyiydi.
    2 sene üstüste karasuya tatile gidiyorum aquapark hotele otel güzel kaydıraklar güzel bir de denize gidelim dedik ama denizi felaket çok dalgalı ve o yüzden pis.
    hatta otelin sahibi site yapıyor orda meşhur biri çevrede baya zenginler 50 bin liraya dublex sitede havuzlu bir yer satayım diye çok uğraştı ama yazlık için oturulcak yer değl diye düşünüyorum.

saygılarımla....

Alıntıları Göster
    Sakaryalıyım Karasuluyum memleketimden nefret ediyorum...Karasuda ikamet etmiyorum istanbulda yaşıyorum. 2-3 yılda bir bikaç gunluğune akraba ziyareti için gidiyorum ve her gidişimde nefretim iyice buyüyor... bu kadar yobaz bir millet olamaz... bunu sana sağdan soldan duyduklarını anlatan bir insan olarak değil.. orayı görmüş biri olarak söylüyorum..karasuya yatırım yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: crafty25

Sakaryalıyım Karasuluyum memleketimden nefret ediyorum...Karasuda ikamet etmiyorum istanbulda yaşıyorum. 2-3 yılda bir bikaç gunluğune akraba ziyareti için gidiyorum ve her gidişimde nefretim iyice buyüyor... bu kadar yobaz bir millet olamaz... bunu sana sağdan soldan duyduklarını anlatan bir insan olarak değil.. orayı görmüş biri olarak söylüyorum..karasuya yatırım yapılmaz

Alıntıları Göster
    Güncel..
  • quote:

Güncel..

Alıntıları Göster
    Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Güncel..

Alıntıları Göster
    Oo0 ne çok sakaryalı varmış.Beyler buluşalım bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Oo0 ne çok sakaryalı varmış.Beyler buluşalım bi ara

Alıntıları Göster
    karasuyu sular alıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

karasuyu sular alıyor :)

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-36-ay-sifir-faiz-tamami-42-500-tl-eksioglu-insaat-212-274-32-33-72068123/detay/?source=promotion_hpva

Şöyle ilanlar görüyorum internette dolaşırken.Sırf çesit olsun diye alınır mı böyle bir daire? Bu para İstanbul'da daire peşinatı bile olmuyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: jeansteam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    karasu benimde 2-3 yıldır ilgi alanımda fiyatlar uygun olduğu için,ama daha gidip görmek nasip olmadı nasıl bir yer merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.