Şimdi Ara

Sakarya Karasu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakarya Karasu sahil ve deniz olarak nasıl bir yer ?
    Sahilinde şezlong kiralama imkanı var mı ?
    Ayrıca bilgisi olan vardır diye soruyorum ; Hangi günler semt pazarı kuruluyor ?

• sakarya karasu güzel bir yer yakınında aynı güzellikte akçakoca orasıda güzel deniz olarak kumsal vs.

sezlong bilgim yok o konuda semt pazarıyla alakalı ama deniz 10 numara
  • genelde hırçın ve dalgalıdır açık deniz olduğu için. dalga kıranlar yaptılar işe ne kadar yaradı bilemiyorum.
    çok uzun kum plajı vardır. şezlong kiralayan yerler vardı.
  • karasu deniz olarak hırçın ve dalgalı. bazı yerler sığ bazı yerler derin.
    denizin içi engebeli. deniz seni hortum gibi içine çekebilir.
    yüzme bilmiyorsan gitme. netten bak, boğulma olayları oluyor.
    şezlong kiralayan yerler var. kapalı pazar yeri var, haftanın bir günü kuruluyor.
    hangi gün olduğunu hatırlayamadım. yüzme bilmiyorsan tek başına gitme.
  • bizim yıllardır yazlığımız var. eskiden önceki arkadaşların dediği gibi hırçın ve dalgalıydı. hatta benim boyum 1.90 olmasına rağmen bazen dalgaların boyumu geçtiği olurdu. ama artık dalga kıranlar yapıldı ve eskisi gibi dalgalar olmuyor. ne olursa olsun karadenizde yüzdüğünü unutma, zeminde kaymalar çok sık oluyor. her sene gittiğimde en az 2-3 boğulan oluyor, anonslardan anlıyorum. tek başınıza yüzmeyin.
  • 2 sene kadar önce gitmiştik. İstanbul'a yakın olduğu içi baya popüler şu aralar ama bence overrated bir yer. çevrede çok daha güzel denize girilecek bir çok yer var. Şile, Ağva, Kerpe, Kefken, İstanbul'da yaşıyorsanız adalar. Buralara da bi göz atın.
  • benisev kullanıcısına yanıt
    Bazı günler aşırı dalgalı bazı günler sakin dalga kıranlar işe bir nebze yarıyor ama deniz soğuk tabiki :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ Namık Kemal TIP
    4 yıl önce açıldı
    SİVAS/ZONGULDAK/ELAZIĞ TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.