Şimdi Ara

GökJet Havacılık Anadolu Meslek Lisesine Gitmeye Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10. sınıfım. Bir aile dostu tarafından bu fikri kaptık. Adanaya açılan Özel Gökjet Havaılık Lisesine git diyorlar. Buraya gittiğinde seçebileceğimiz 3 bölüm varmış : UÇAK BAKIM(motor bakımı falan filan),KABİN HİZMETLERİ(hosteslik-yiyecek içecek),LOJİSTİK HİZMETLERİ. 10. sınıfta bu 3 bölümden birini seçiyosun ve o bölümde eğitim görmeye devam ediyorsun. Lise bittikten sonra 2 yıllık bir üniversiteye direk geçiş yapıyormuşsun. Dediklerine göre bu alanda çok iş açığı varmış. Hali hazırda Çukurova Bölgesine de hava limanı açılacağı için eleman ihtiyacı daha da artacağı söyleniyor. Dediklerine göre en düşük maaş 3.500 den başlıyormuş. Hatta yurttdışında da iş imkanı varmış. Ve maaşları aşırı fazla olduğunu söylüyorlar. Bekar olan çoluğu çocuğu olmayan adamlar hep yurttışına gidiyolarmış. Bir de şöyle bir şey diyorlar. Atıyorum çocuğunuz bir mühendislik istiyor. Mühendislike iyi bir yere gelmek için tabii ki iyi biyer kazanmak gerekiyor. Ve çok büyük olasılıkla kazanamıcak yani . Puanının yettiği normal bir bölüme gitmektense bu okula gönderilip iyi maaşlı bir meslek sahibi olabilir diyorlar. Ayrıca Expert düzeyde de ingilizce eğitimi veriliyormuş. Yıllık ödeme şekline göre ortalama 14.000 Türk Lirası gibi bir fiyatı var okulun. Sizce gitmeye değer mi ? sizin de bir fikrinizi almak istedim.

Okulun sitesi:http://www.cukurovagokjet.k12.tr/akademik/lojistik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasım Şeren -- 9 Aralık 2016; 21:10:23 >

• Bana biraz hayal satıyorlar gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • hepsi hikaye

havalimanlarında çalışanlar hep taşeronlar

teknisyenler bile artık doğru düzgün maaş alamıyorlar

anca pilot olursan, uluslar arası geçerliliği olan bir mesleğin oluyor.

onda da gelip avrupa da amerika da falan çalışamazsın, avrupalı amerikalı pilotlar geliyorlar Türkiye de çalışıyorlar. Anca körfez ülkelerinde ya da 3. dünya ülkelerinde çalışırsın

ya da thy de hostesler güzel para alıyorlar. Onda da sadece thy güzel para veriyor. He ama sürekli hareket sürekli seyahat 45 inden sonra ne olacağın belli değil hosteslikte de
  • Gitme, otur dersine çalış uçak mühendisliği yaz devam et. Lisedeki sağlıktır, uçaktır tam bir saçmalık.
  • Turkiyede belli basli anadolu liseleri ve fen liseleri haric lise okuyan (ben dahil) okudum demesin. Duz-meslek, sonradan donme anadolu, imam hatip, ozel saglik felan hep tirt.

Ama bak yapabilirim diyorsan hava lojistigi oku. Ingilizce ve Arapca ogren stajda iyi bi yerde calis. 4 senelik lojistik yonetimi okur korfez ulkelerinde hayal edemeyecegin paralara calisirsin.

Unutma Lojistik sektorunde ingilizce artik 1. Dil. Ingilizcen hic yoksa bulasma duz devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığım Büyükçekmece/İstanbul Şubesine çocuğunu gönderdi, bin pişman. Öğretmenler sürekli değişiyor, sigara her şey var okulda resmen. Eğitim kalitesi, disiplin "0"... 6 ay boşa ödeme yaptım diyordu en son, başka okula yazdırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 18 Eylül 2018; 19:27:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %99 para tuzağı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.