Şimdi Ara

(Sakarya)Adapazarı-Karasu'da Yazlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adapazarı'nda yazlık daire fiyatlarının gayet uygun olduğunu öğrendim ve yeni yapılmış 3 katlı binalardan oluşan bir siteden daire almayı düşünüyorum.

İstanul'dan ulaşım 1-2 saat sürüyor ve sitenin havuzu var.Tereddütte kaldığım konu biliyorsunuz 17 Ağustos depreminde çok etkilenen bir bölgeydi.Site depremden sonra yapılmış ve ilgili onaylar alınarak yapılmış.

Sizce bu bölge nasıldır ? Ben zaten sadece hafta sonları gidebilcem, ailem muhtemelen 3 ay süreyle orda kalacak.

• Bak sana Sakarya'llı biri olarak söyleyeyim kesinlikle buralara yatırım yapma.Birinci ve en önemli nedeni Karasu'nun denizinin çok fazla tehlikeli olması.10 sene falan önce canımı zor kurtardım.Kaldığım her sene içerisinde mutlaka biri boğularak can verdi.Ayrıca sosyal aktivite olarak hiçbirşey yok.Yapabileceğin sadece akşamları takıcıların yanında yürümek ve okey oynamak :) Bir de küçük lunapark var o kadar.Ucuz olmasının sebebi bunlar.Tatil adına hiçbir şey kazanamazsın buralardan.Ayrıca yakın çevredeki yerlerden gelenlerin çoğu apaçi tabir edilen kıvamdalar.
  • Geçen yaz tatilimin bir bölümünü karasuda geçirmiştim, Öncelikle ev konusunda aşırı bir rutubet var belkide alışık olmadığımdandır
    plaj olarak süper fakat haftanın 5 günü dalga yüzünden deniz keyfi pek mümkün olmuyor.
  • Ailem gidip evi gördüler ve hepsi çok beğenmişler(Lüxmüş), rutubet olacağını sanmıyorum.Ben havuzdan çok denizi severim tabi ama denizsiz de olur.Sessiz sakin bir evimiz olsun, İstanbul'dan kaçıp kafamızı dinleyelim, güneşlenelim, akşam çıkıp yürüyelim yeterli : )

Evde tek tereddütte kalan benim, onlar kredi işlemlerine başladı bile İstanbul'dan tanıdığımız birinin de aynı siteden evi var ve bu kişi gerçekten maddi durumu iyi ve kültürlü birisi.

Hem öyle düşünüyorum hem de bi yandan içim huzursuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Ailem gidip evi gördüler ve hepsi çok beğenmişler(Lüxmüş), rutubet olacağını sanmıyorum.Ben havuzdan çok denizi severim tabi ama denizsiz de olur.Sessiz sakin bir evimiz olsun, İstanbul'dan kaçıp kafamızı dinleyelim, güneşlenelim, akşam çıkıp yürüyelim yeterli : )

Evde tek tereddütte kalan benim, onlar kredi işlemlerine başladı bile İstanbul'dan tanıdığımız birinin de aynı siteden evi var ve bu kişi gerçekten maddi durumu iyi ve kültürlü birisi.

O bina çok yakında yıkılır.

• deniz suları ieri giriyor o yüzdende ucuz evleride pek sağlam değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Ailem gidip evi gördüler ve hepsi çok beğenmişler(Lüxmüş), rutubet olacağını sanmıyorum.Ben havuzdan çok denizi severim tabi ama denizsiz de olur.Sessiz sakin bir evimiz olsun, İstanbul'dan kaçıp kafamızı dinleyelim, güneşlenelim, akşam çıkıp yürüyelim yeterli : )

Dua et sen içindeyken yıkılmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Dua et sen içindeyken yıkılmasın

İçinde olmam sorun değil de önemli olan altımda kimsenin olmaması (anladın sen onu).

• Dedim aziz abi parayı vurmuş

Aklıma ege kıyıları geldi,altınoluk,asos,akçay,küçükkuyu,edremit,burhaniye vs izmire kadar gider, buralar benim çok hoşuma gitmişti yazlık olarak.. burhaniyede bir komşumuzun yazlığı vardı geçen yaz gitmiştik çok iyiydi, lüks 2 yada 3 katlıydı tam hatırlamıyorum villa tipinde 30 bin tl fiyat, site içinde ağaçlı yeşillik filan... ama sen yakın demişsin abi ,buralar biraz uzak kalıyor istanbula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 14 Haziran 2010; 15:06:22 >
  • sakaryalı ve nerdeyse her yaz karasuya giden biri olarak

eğer kafa dinleyecem dersen düsünebilrsin gezmek içinse bir kaç bar 1 lunapark aqua park vb havuzlar ve kücük bir çarşısı var o kadar gerisi sahilde ki sahilde yakında yok olacak gibi her sene gittigimde deniz daha cok yaklasmıs oluyor sahile kumlar azalıyor 5sene önce oturdugumuz yerde suan yüzüyoruz mesela ama o binan yıkılır falan onları dinleme son zamanlarda baya güzel evler yaptılar aqua parkın oralara denizi ise günü gününe uymuyo bazen cok dalgalı bazen ise dümdüz ama genelde dalgalı olur bogulma olayınada gelirse salak salak ileri acılanlar boguluyor genelde ben fazla acılmadan bogulan görmedim zaten belli aralıklarla can kurtaranlar var
  • Doğançay'ı öneririm sana.

Sakarya'da oradan güzel bir yer yoktur, bizim yazlığımız orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.