Şimdi Ara

Sakarya'da okumak / Ankara'da okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar mühendisliği istiyorum.
    Sakarya'da yaşıyorum.
    Normalde Gazi, Yıldırım Beyazıt gibi üniversiteleri düşünüyordum, Sakarya 60k ile almıştı geçen sene. O yüzden düşünmüyordum hiç.
    Ama araştırdığım zaman eğitimiyle ilgili olumlu yorumlar okudum.
    Kafam çok karıştı, kendi şehrimde kalmak birçok yönden avantaj sağlayacaktır ama Ankara'daki üniversiteleri yazmayı bırakıp Sakarya yazmaya değer mi? Bunu bilemiyorum.
    Fikirlere ihtiyacım var. Ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İfab86 -- 4 Ağustos 2020; 13:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İfab86 İ kullanıcısına yanıt
    gazi teknoloji fakültesini araştır vazgeçebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Ne yönden, Bilgi verebilir misiniz? Teknoloji fakültesine de bakmıştım ama ilk tercihlerimde olmayacak

• Sakarya gazı mühendislik Ankara'dan falan net daha iyi ama gazı teknolojiden memnun olan çok duydum oraya bakabilirsin

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    Tamamdır araştıracağım teşekkürler

siyasi yapılanması sizi rahatsız edebilir. beni ilgelendirmiyor desen bile rahatsız edilebilirsin biraz araştırırsan görebilirsin hocam

• yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam araştırıyorum, teşekkür ederim. Sanırım ilk tercihimi AYBÜ den yana kullanacağım umarım gelir.

• bu hocamiz sakarya daydi sanirim 2.sinif (3 e gecti galiba )

ona sorabilirsin sorularin varsa etiketlicem umarim kizmaz xD

ve bir de calisiyorsu yani piyasanin icinde diyeyim

• curcubaran1856 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çok detaylı sorularım yok aslında sadece bölümden, üniversiteden memnun mudur öğrenmek isterim tabii.

• Ben şu an yaz okulu yapıyorum 5 ders aldım. Memnunum güzel. Lys2015 40k bende o zamanlar saü 66k falandı şu an bi düşüşten sonra 60k olmuş.

• Anladım evet bu sene 50 lere düşecektir, teşekkür ederim.

• curcubaran1856 C kullanıcısına yanıt
    İfab86 İ kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum

• Sakarya nın neresinde yaşadığın önemli üniye uzak bir yerde kalıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin. Sakarya'nın bilgisayarda eğitimi kötü değil ama gidebileceğin daha iyi bir yer varsa orayı da tercih edebilirsin.

Demem o ki evine yakın diye üni tercih etmek pek mantıklı değil zira bunu yaptığına pişman da olabilirsin (özellikle evine uzaksa). Ama eğitimi için sakarya dersen bir şey diyemem tabii. Bence 38 k ile çok daha iyi eğitim veren ünilere gidebilirsin. bilgisayar mühendisliğinin puanları bu kadar yükseldi mi

• Serdivan'da yaşıyorum ben. Uzak sayılmaz yani ama haklısınız önceliğim başka üniversiteler olacak şuan. Siz dışarıdan mı geldiniz?
    Bir iki senedir ilgi var bilgisayar mühendisliğine o yüzden puanlar da artıyor bakalım bu sene nasıl olacak.
    Bir de hazırlık okudunuz mu? Okuduysanız eğitimi nasıldı?

Hazırlık okumadım. Istanbul'dan geldim. Eğer Serdivan daysan okula gitmen sorun olmaz. Akyazı da oturan arkadaşım vardı, biraz zorlanıyordu.

Hazırlık okumadım. Gerek de duymuyorum zaten bölüm türkçe birde hazırlık okuyarak zaman kaybetmek istemedim.

• Evet ben liseyi Akyazı'da okudum uzak kalıyor.
    Hazırlık okumamışsınız peki bölüm %30 İngilizce mi yoksa ful Türkçe mi?
    Bu arada yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim

Rica ederim. %30 ing bölüm ama hazırlık okuyanlar yada ingilizce sınavını geçenler ing dersleri alıyor. Bana kalırsa pek gerekli değil zira ingilizce anlatan hocanın ingilizcesini pek övmüyorlardı. Meslek için ingilizce öğrenmek şart yoksa araştırma yapamazsın zaten sürekli tıkanırsın. O yüzden ing ilk halledilmesi gereken işlerden birisi. Ama bana sorarsan sırf bunun için hazırlık okumaya gerek yok üni okurken az biraz temelinde varsa bir yandan da ing öğrenebilirsin.

• Anladım şuan aklımda başka soru yok sanırım.
    Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.