Şimdi Ara

Hava astsubay olunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimde öyle aman aman her şey vatan için yok
    Üniversite sınavından hayır gelmeyecek bari buna bakalım ailesinde falan olan var mı işin zorlukları vs. Çok merak ediyorum akrabalar arayıp duruyo hava çok kolay oraya git vs bizimkilerin içine yatırdılar
    Sizce nasıl bir meslek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Asker olunacaksa havacı olunur bence

• hava çok mu kolay :D her havaya giden pilot olduğunu mu zannediyor anlamıyorum senden bağımsız söylüyorum. içinde bir gram milliyetçilik yoksa asker olmak çekilecek dert değil. eğlenceli yanları vardır illa ki ama neredeyse 40 yıl asker olacaksın ve basit bir şey değil bence iyi düşün olmadı mezuna kalabilme ihtimalin varsa kal tekrar şansını dene

• pilot olmak istiyorsan en güzel en sağlam yol askeriye zorunlu gorev sureni doldurup ozele gecebilirsin normal pilotlardan çok daha yuksekle başlarsın dünyanın en iyi pilotları yetişiyor
    ama asla kolay değil son pilotajda elenirsen yerde kalırsın uçamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suffercat -- 29 Haziran 2021; 10:39:4 >
  • Ailesinde veya akrabası hava astsubay olan varsa yeşillendirebilir mi

• Hocam mezunluk mantıklı geliyor içimde öyle aman aman milliyetçilik yok ama ailem öyle bakmıyor olaya sana bi şans verdik kazanamadın polis ol astsubay ol kpss gir falan diye darlıyor

• uppp aynı durum bende de var ben de kara kazandım. yks çok kötü geçti. hiiiiçççç asker olamak istemiyorum. ama başka çarem de yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Nasıl Arazi Olunur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2020tayfad kullanıcısına yanıt

aga kafayı mı yediniz hafife almayın şu askerliği gidin mezuna falan kalın çok darlıyorlarsa ikna edin asker falan olmayın içinizde milliyetçilik yoksa

• Kanka aile baskısı akraba baskısı çok zor ya valla sanki kendileri okuyacak aq

• hocam milliyetçi değilseniz asker olmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam milliyetçi değilseniz asker olmayın felan demişler aldırmayın siz. Tabi askerlik diğer mesleklere nazaran daha disiplinli, zor meslek. Ama Hava Kuvvetleri diğer kuvvetlere göre zorluk açısından daha rahattır. Karacılar gibi operasyon operasyon sürüklenmezsiniz. Bildiğim kadarıyla 8-5 çalışırlar(nöbetçi kaldıkları oluyor ama çok sık olmuyor diye biliyorum). En son çare askerlik mesleği düşünecekseniz havayı kaçırmayın

• lanq067 kullanıcısına yanıt
    Kpss liseye girip zabıtalık falan dene

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.