Şimdi Ara

Kıbrıs'ta Tıp Okumak .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ya internette gördüğüm kadarıyla Kıbrıs'ta tıp okumak çok mantıklı değil .Yok burs kesmeler yok yurtların pahalılığı yok üniversitelerin dış güçlerin - terör örgütlerinin elinde olması vs vs vs...

Var mı Kıbrıs'ta burslu tıp okuyup bu konular hakkında yorum yapabilecek olan ??? (Yakın Doğu veya Girne Üni düşünüyorum.)

• Kardeş fikrin yoksa devam et , meşgul etme . Herkeş senin saçma sapan yorumlarına maruz kalmak zorunda değil .
  • Kötü bir ortam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Bak kardeşim benim tribünlere falan oynama gibi bir amacım yok . Sadece aklıma takılan birkaç soru vardı ve (((ilgili olan kişilerin))) bu soruyu cevaplamasını istedim . (((Konuyla hiçbir ilgin olmadığı halde))) gelip burada laf atan , sataşan ,saçma sapan yorumlar yapan sensin . Elbette tıpın her türlüsüne razıyım ve inşallah isteyen herkese de Allah nasip eder bana da zaten devletteki çoğu tıp fakültesi gelmediği için böyle bir konu açtım eğer Kıbrıs olursa nasıl bir durumla karşılaşırım diye.

Ayrıca ben de tıp için mezuna kalan biriyim bu haldeyken tıp beğenmeme gibi bir lüksüm olamaz zaten .
  • Pardon anlamadim? Universiteler nasil teror orgutlerinin elinde olabiliyormus ? Bu teror orgutleri kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cılgınsharky kullanıcısına yanıt
    Ydüsi nasil pkklilarin elinde olabiliyor? Nasil para gonderebiliyor? Devletin bundan haberin yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

Ydüsi nasil pkklilarin elinde olabiliyor? Nasil para gonderebiliyor? Devletin bundan haberin yok mu ?
    İnan hiçbir fikrim yok zaten bende o yüzden soruyorum.
  • azerbaycan tıp daha mantıklı bence
  • cılgınsharky kullanıcısına yanıt
    Internte baktim bu konuyla ilgili baya haber vardi uniye bile pkk posteri asmislar anlasilan baya sıkıntili hepsi guney kesiminin suçu onlari besliyor
    Ayrica oranin ozerk yapisinda cikarilmasi lazim tam kontrol olmasi lazim bu olanlar hakkaride bile olmuyor

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Benim bi arkadas vardi 1 sene okudu geldi hic memnun degildi ama en azindan teror sempatizanlari yoktu

• bu yıl kaç k dan kapatır sizce? tam burslusu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 3 Ağustos 2020; 0:14:58 >
  • bahsedilen terör olayları doğru mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.