Şimdi Ara

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
30.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkası güzel olmuş da,ön tarafta ben mercek göremedim.Xenon farın var,merceğin de olmak zorunda milletin gözünü kör etmemek için.Ayrıca sis farlarına led yapman kötü olmuş,sisli bir havada hiç bir işe yaramaz o sisler.Tabi normal günde yakıp milletin gözünü alıyorsan,karşıma çıktığında ilk yapacağım iş Uzun+Sisleri yakmak olur.
  • Gayet iyi bir çalışma olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdvz

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

dandik yılbaşı süsü gibi duruyor dostum merry christmas
  • eline sağlık...stoplar güzel olmuş.
  • Ellerine sağlık... Emek var ortada.
  • Evde bakarim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

eline sağlık...stoplar güzel olmuş.

teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfdvz -- 10 Ekim 2011; 0:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosabaya de Colombia

quote:

dandik yılbaşı süsü gibi duruyor dostum merry christmas

Bunları bende sevmedim. zaten hiç kullanmadım ve yeni gündüz farını yapınca söküp attım

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Arkası güzel olmuş da,ön tarafta ben mercek göremedim.Xenon farın var,merceğin de olmak zorunda milletin gözünü kör etmemek için.Ayrıca sis farlarına led yapman kötü olmuş,sisli bir havada hiç bir işe yaramaz o sisler.Tabi normal günde yakıp milletin gözünü alıyorsan,karşıma çıktığında ilk yapacağım iş Uzun+Sisleri yakmak olur.

mercekler stop çalışmamdan 1 ay sonra yapıldıgı için o resimlerde mercek yok. sislere led yapmaktaki amacım beyez görünmesi idi. oda zaten elimde fazladan led oldugu için yapmıştım. dogru söylüyorsunuz sisli bir havada aydınlatmıyo, ama orj halojen ampülde aydınlatmıyodu. benim için bi fark yok. göz alacak kadar güçlü bir işıgı olmadıgı için karşıma çıktıgında uzun ve sisleri yakmana gerek yok( ki zaten sis kullanma alışkanlıgım yoktur)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Arkası güzel olmuş da,ön tarafta ben mercek göremedim.Xenon farın var,merceğin de olmak zorunda milletin gözünü kör etmemek için.Ayrıca sis farlarına led yapman kötü olmuş,sisli bir havada hiç bir işe yaramaz o sisler.Tabi normal günde yakıp milletin gözünü alıyorsan,karşıma çıktığında ilk yapacağım iş Uzun+Sisleri yakmak olur.

mercekler stop çalışmamdan 1 ay sonra yapıldıgı için o resimlerde mercek yok. sislere led yapmaktaki amacım beyez görünmesi idi. oda zaten elimde fazladan led oldugu için yapmıştım. dogru söylüyorsunuz sisli bir havada aydınlatmıyo, ama orj halojen ampülde aydınlatmıyodu. benim için bi fark yok. göz alacak kadar güçlü bir işıgı olmadıgı için karşıma çıktıgında uzun ve sisleri yakmana gerek yok( ki zaten sis kullanma alışkanlıgım yoktur)

Önceki mesajımda da demiştim zaten."Milletin gözünü alıyorsan" Tabi far ayarın merceğin vs. tamsa zaten farkedilmezsin.

• quote:

Çalışmalar yaklaşık 1.5 önce bitmiş ve bu sırada kullanılmıştır. Zaman bulamadıgım için konu biraz gecikmiştir.
    Yaklaşık olarak 200 TL ye mal oldu.
    Yaklaşık 5 yıldır kullandıgım 97 model Şahin S aracıma yapmış oldugum çalışmaları sizlerle paylaşıyorum. bakalım begenecekmisiniz. İyi yada Kötü yorumlarınızı esirgemeyin Lütfen...

Çalışmalara başlıyorum...
    ilk başta şahin için çıkan ayfar marka şefaf slx görünümlü stop üzerine çalışmaya başladım. delikli plaketleri aldım bikaç ölçü aldıktan sonra ilk olarak camlarını çıkartmaya karar verdim. 1 - 2 saat ugraştan sonra bi kaç parça çıkarabildim ve ve 2 parçada kırıldı. o kadar saglam yapılmışki çıkmasının mümkünatı yok. daha sonra parçaçılardan ayfar marka stop ararken OTO ÜNLÜ'ye ben çıkarken bir stop geldi. dükkan sahibi bak bunlar daha şimdi geldi ilk burda var dedi toptancı.tabi ben ilk başta inanmadım(ayfar stop takımı 27.50 TL Mars Stop takım 45 TL) ve bi kaç parçacıya o stop için baktıktan sonra o parçacılar o stoptan daha haberdar bile degillerdi. bende hemen gidip sag sol takım olarak 45 TL ye aldım daha sonra yaklaşık 430 tane Mantar Led ve gerekli Delikli plaket , havya vs. aldıktan sonra akşam hemen çalışmalara başladım. fograflarla devam edelim..

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

Bu aşamada Led lerin montajı bitmiş plaketler stop a silikonlamış kablo baglantıları yapılmış ve stop camı silikonlanarak kapatılmıştır. Bundan sonra montajını yaptım ve araç üstünde fotoları çekmeye başladım...
    11:

12:

13:

14:

15:

16:

17:

18:

Daha sonra Moda ve çok güzel duran Audi görünümlü LED'li far kaşlarını yaptım . Ama bunlar pek saglıklı olmadı. Nie derseniz elimde pek de parlak olmayan 8000K parlaklıgında LED ler çok ışık vermedi ve LED'lere vernik sıkamadıgım için yagmur ve Yıkama sonrası su oldugu için Led in bacakları zamanla paslanacak ve kırılacaktır...

19:

20:

Daha Sonra Farlarda 8000K xenon var ama sis lambaları ile beraber yanınca sis sırıtıyordu sarı sarı. 3-4 takım H3 Beyaz ampul aldım ama onlarda çok çabuk patladı. bende bunun üzerine sis lerede Led Döşemeye karar verdim ve çalışmalara başladım ve bitirdim. Malzeme olarak İse tine 8000K ama kaşlara yaptıgım led den daha fazla ışık veren led kullandım. şimdi ise aynı 8000K xenon Var gibi duruyor ama Xenon Işık mesafesi yok...

21:

22:

23:

24:

ve en son olarakta Kolorifer ayar lambalarının çogu patlamıştı ve dogal olarak çoksönük yanıyordu. yeni bir plastik görterge alarak bunun arkasına 15 adet led koydum ve aynı yeni model araçların göstergeleri gibi çok parlak ve dikkat çekiçi oldu...

25:

Şimdi Sizlerden İstegim Olumlu Yahut Olumsuz Yorumlarınızı Esirgemeyinki yapmış Oldugumuş Başarıları ve Hataları Bilelim....

hocam linkler kırık, resmileri merak ediyoruz. Bir güncelleme şansımız var mıdır ?

• fotoğrafları neden göremiyor olabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.