Şimdi Ara

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
30.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elina sağlık güzel çalışma olmuş. LEdleri direk 12 volt 'a mı baladın. Direnç falan göremedim hiç sorun çıkmasın ilerde. Ayrıca ledleri nerden aldın hepsinin parlaklığı aynı mahşallah, ben elektronikciden led alıyorum 10 tane beyaz alıyorsam 2 si mutlaka farklı beyazlıkta yanyor
  • stop ve kaş yapımında 3 lü baglayıp 180lik direnç kullandım. ama sis lerde 4 lü bagayıp direnç e gerek duymadım. sis parlak ve canlı olsun die
  • Emeğine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş
  • stoplar muhteşem olmuş
  • eline sağlık stoplar çok güzel olmuş ama ön taraf için aynısını söyleyemeyeceğim
  • yurdum insanının yaratıcı zekası işte böyle olur.Tebrıkler süper olmuş.Güle güle kullan.
  • Arka farlar süper olmuş
  • eline sağlık çk güzel olmuş
  • tebrikler başka ne söylenebilir ki
  • Güzel olmuaş tebrikler. Elektronikten pek anlamam ama bu led işini nasıl yapıyorsunuz bende ledleri kullanarak Audi görünümlü led şeridin evde dekorasyon amacıyla kullanılanından yapmak istiyorum, hangi malzemeleri neden temin edebileceğimi yazarsanız sevinirim.

Saygılar
  • o jantlar hiç yakışmamış
  • Eline sağlık
  • stoplar takdiri fazlasıyla hak ediyor, ayrıca farlar için de harcadığınız emekleriniz için ellerinize sağlık diyorum..
  • güzel çalışma olmuş emek verildiği her halinden belli.
    Ama çok fazla aydınlatma koymuşsunuz biraz kötü geldi bana arka stoplar harika sözüm yok ama kaşlar aracın normalitesini bozmuş. sislerle ve çift yuvalı yeni model farlarla gayet iyidi kaşlar işi bozmuş.

Kaşlar olmamalı
  • çok süper olmuş emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

eyvallah hocam birara fırsat bulunca bende bişeyler yapar buraya koyarım.

beraber gidelim suicide yaw. bnmde 1-2 ledlik küçük bi işim var. led alıp kendim yapacam.

ha birde teybin 2-3 lambası patlamış onları yaptırcam

konuyu açan arkdaş yvz, bende 2 tane küçük tavan aydınlatma var. fakat çok dik açılı yanıyorlar. arka sağ ve sol direklere yapıştırdım. bunların iç aydınlatma lambası gibi geniş yani dağınık yanmasını istiyorum. ayrıca rengi de sarı veya sarıya yakın olursa sevinirim. bu konuda tavsiye bekliyorum. içlerini açıp ledleri değiştircem. saygılar

yer de burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 4 Nisan 2009; 0:53:02 >

• Ellerıne saglık dostum arka stoplar cok guzel olmuş orj gibi duruyor, bence tek sırıtan ön taraf zevk meselesi daha sade olabılırdı çok janjan lı olmuş kazasız belasız
  • emeğine sağlık gerçekden cok hoş arka stoplar ama beğenmediğim ve bir cok aracda emanet gibi duran audi nin led far uygulamasını ben beğenmiyorum cok sırıtıyor ama bunun dışında cok hoş olmuş eline koluna emeğine sağlık
  • Arkadaşım eline emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.