Şimdi Ara

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
30.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rude.

Ben bu aracı sanki keçiörende gördüm doğrumudur..Yoksa keçiören demi oturuyorsun.

Evet Kardeş Keçiörende Oturuyorum. Sen Nerdesin
  • gerçekten güzel olmuş...eline sağlık fren lambasını nasıl bağladın tek led üstünde yanıyor derken ortadaki led sırasımı frene bağlı acaba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_prince -- 9 Şubat 2010; 22:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_prince

gerçekten güzel olmuş...eline sağlık fren lambasını nasıl bağladın tek led üstünde yanıyor derken ortadaki led sırasımı frene bağlı acaba....

Fren Ve Park Küçük Bir Röle Direnç Yardımı İle Tek parti Lambada Hallettim. Açmak Gerkirse Park Ayrı Fren Aytı Led de Deil Tek takım Led Üzerinde Parklar Düşük Enerji İle Kısık Frene Basıldıgı Zaman İse Röle Yardımı İle 12 Voltta Tam Voltajda Yanıyor.
  • Stopları beğendim.Patentini alıp üretime geçmelisin.
    Doğanına aşık olup çok para harcıyanlar var.
    Böyle bişeyden haberleri olsa alıcak iki kişi tanıyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdvz

Çalışmalar yaklaşık 1.5 önce bitmiş ve bu sırada kullanılmıştır. Zaman bulamadıgım için konu biraz gecikmiştir.
    Yaklaşık olarak 200 TL ye mal oldu.
    Yaklaşık 5 yıldır kullandıgım 97 model Şahin S aracıma yapmış oldugum çalışmaları sizlerle paylaşıyorum. bakalım begenecekmisiniz. İyi yada Kötü yorumlarınızı esirgemeyin Lütfen...

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

tebrik ederim çok güzel !!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mantar yerine flux led ile çok daha güçlü bir etki alınırdı. elinize sağlık
  • 06,şahin,beyaz,
  • ledleri keşke reflektör ile destekleseydin.
    sadece led kuru kalıyor. ledlerin ışığını yansıtacak reflektör kullansaydın çok daha hoş olurdu.
    bu benim fikrim tabiki.

ayrıca bende ledli stop yapıyorum aracıma.
    passattan çıkma ledli modül aldım
  • Meslek Lisesi Elektronik Bölümü mezunuyum. 25 yıl havya, lehim ve pasta eksik olmadı elimden. Tabi meslek olarak başka bir iş yapıyorum (İngilizce öğretmeniyim ama 1990'dan bu yana yeminli tercüman olarak çalışıyprum) ve elektroniği hobi olarak devam ettiriyorum.

2008'de Passat aracımı aldıktan 2 gün sonra park ettiğim yerde (Adana Büyükşehir Belediyesi önü) bir motorsiklet dümeninin tutamağı sıfır aracın sol arka stop farına çarpıp camını çatlattı. Aynı gün yenisini taktırdım (165.00 TL) ve LED'leri sağlam ama camı çatlak arka stop da bana iade edildi. NISSAN SKYLINE'daki gibi çift daireli LED yapılabilir. Belki bir süre sonra da düşünürüm ben de.

quote:

Orijinalden alıntı: individual

ledleri keşke reflektör ile destekleseydin. sadece led kuru kalıyor. ledlerin ışığını yansıtacak reflektör kullansaydın çok daha hoş olurdu.
    bu benim fikrim tabiki. ayrıca bende ledli stop yapıyorum aracıma. passattan çıkma ledli modül aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

bende İ.Ü. elektrik mezunuyum.
    orta bire giderken amfi yaptım desem inanır mısın?
    bende baya ilgi duyarım.

skyline tipi gerçektende çok hoş ama benim stop lambamda yeteri kadar yer yok.
    o yüzden tek modül kullanacağım.

bu stop ve ledli modül sadece deneme amaçlı.
    elimde tertemiz iki adet daha ledli modül var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 7 Mart 2010; 23:59:49 >

• Ergin abi bi-xenon'dan sonra ledli stobu da bekliyorum merakla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Ergin abi bi-xenon'dan sonra ledli stobu da bekliyorum merakla..

çalışmalar biraz yavaş serhat.
    bakalım bir ayı bulur
  • sağol açıkladığın için gerçekten örnek bir çalışma olmuş.

kaç ohm'luk direnç kullandın güzel aydınlatmış bende iç ışıklandırma yapacağım senin yaptıgın gibi aydınlatsın isterim...

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdvz

Fren Ve Park Küçük Bir Röle Direnç Yardımı İle Tek parti Lambada Hallettim. Açmak Gerkirse Park Ayrı Fren Aytı Led de Deil Tek takım Led Üzerinde Parklar Düşük Enerji İle Kısık Frene Basıldıgı Zaman İse Röle Yardımı İle 12 Voltta Tam Voltajda Yanıyor.
  • aynı ledi iki farklı şiddette yakmak için (park + fren) pwm devresi yapman lazım.
    pwm diye aratırsan sonuç alırsın.

ayrıca kullanacağın direnç , led sayısına , paralel ya da seri bağlanma tipine göre , ledin akım ve voltajına göre değişir.

şu linkten fikir edinebilirsin.
    http://led.linear1.org/led.wiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 8 Mart 2010; 19:03:45 >
  • parklar bu şekilde yanacak. 36 adet led var.
    modul biraz yamuk duruyor. daha tam oturtmadım. boş bir günde kesip biçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 9 Mart 2010; 23:46:20 >
  • Güzel olucak güzel..
  • Stoplarda geniş açı ile yeterli görünürlüğü sağlamak için bence en azından superflux led kullanılmalı. Mantar led hem zayıf kalacak, hem de yanlardan, özellikle gündüz zor görülecektir.

Bu arada ledleri nasıl bağlayacağını merak eden arkadaşlara şu linki tavsiye ederim;

http://ledcalc.com/

Hem bağlantıyı çiziyor, hem de gerekli direnci gösteriyor. Yalnız voltajı girerken virgül değil nokta kullanın. Malum amerikan sistemi...
  • bellki baya emek harcamışsınız arka stoplar güzel ve daha dikkat çekici olmuş ama aracın önüne yaptığınız ledler bence hoş olmamış zira bu ledleri bir tek bu işin öncüsü audi araçlarda görmek hoşuma gidiyor.
  • Elllerine sağlık hocam güzel çalışma
  • hiç kimse darılıp alınmasın

Eşeğe altın semer vursan eşekkkk yineeee eşeekkkk yine eşekkkkkkk Allah büyük söyletmesin binmem ben bu arabaya

Ama Allah var tip var arabada.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.