Şimdi Ara

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
30.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş eline emeğine sağlık
  • eline saglık özellikle stop lar 10 numara
  • @oneMoreaCupofCoffee
    hocam güzel olur aslında ama benim boş vaktim en erken bi 15 gün sonra olabilir vizeler varda
  • Baktım da herkes arkadaşı takdir etmiş , eline sağlı kdemiş, demekki heğpiniz aynı zihniyettesiniz.

Bu da beni üzdü...

Arkadaş sislere inanılmaz parlak LED koymuş, sislere bu kadar önem verdiğine göre demekki o sisler sürekli açık....

Farlarda Led var o da aşırı parlak...

Xenon var.

Stoplar zaten çok göz alıcı.

Çevredeki sürücüleri düşünmeyen, bböyle vizyon sahibi olmayan bir arkadaş sanırım...

Fazla da yorum yapmak istemiyorum ama işte az çok tahmin etmişsinizdir ne düşündüğümü...
  • hoca herşeyden önce inat edip yapmışsın helal olsun..
    bence direk git patentini al gayet cittiyim bu konuda bakarsın ileride fabrikatör olmuşsun..
  • bu sabah istanbul gaziosmanpaşa da sadece arkadan görebildiğim kadarıyla aynı stoplara sahip yine ledli beyaz bir şahin gördüm yakından görünce fotoğraftakilerden daha güzel duruyor
  • Valla açık konuşçam...

İmkanım olsa, Fiat fabrikasını Koç'tan alıp tamamıyle size devrederdim bedelsiz. O fabrikanın sahibi sizler gibi elektrik, motor, şanzıman, kaporta uzmanı, bir de kimya ile fizik mühendisi toplam 6 kişiden oluşsaydı, şu anda VW, Chrysler, ve hatta Mercedes'i bile satın alıp, fabrikalarını çoktan kapatmıştınız...
    Ve Audi, BMW, Ferrari, Toyota gibi firmalar filan sizin yapacaklarınızı taklit ediyor olurdu. Maalesef 3-5 beceriksiz sanayicinin elinde koskoca millet heba edilmiştir.

Son derece ciddiyim. Tebrikler, güzide ve çok anlamlı bir arayış olmuş...

Birde önerim var, mümkünse gösterge panelini tamamıyle kişselleştirererek değiştirmeye çalışın. Bunu rahatlıkla yapabileceğinize inanıyorum...
  • okadar emeğin için helal olsun ama oldum olası şu şahin doğanlara çok gıcık oluyorum hele modifiye yapılmışsa off berbat ötesi bide beyaz olursa tam ölüm
  • Aslında çok güzel olmuş. Tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

.......

hocam sisler ve farlar konusunda çok haklısın elli kere konuşuldu forumda ama artık huylu huyundan vazgeçmediği için bende bişey demiyorum artık, fakat stoplarda bikaç fotoğrafı karşılaştırırsan anlayacaksın ki çok göz alırmış gibi duranlar makinenin ayarından öyle çıkmış. yani stoplardaki ledler(ortadaki oval beyazlardan çok emin değilim) kişisel tahminim göz almayacaktır. benim arkadaki kanadın üzerindede varda ledler 3. stop olarak, göz almıyorlar
  • Ben bu aracı sanki keçiörende gördüm doğrumudur..Yoksa keçiören demi oturuyorsun.
  • quote:

Baktım da herkes arkadaşı takdir etmiş , eline sağlı kdemiş, demekki heğpiniz aynı zihniyettesiniz.

Bu da beni üzdü...

Arkadaş sislere inanılmaz parlak LED koymuş, sislere bu kadar önem verdiğine göre demekki o sisler sürekli açık....

Xenon var.

Çevredeki sürücüleri düşünmeyen, bböyle vizyon sahibi olmayan bir arkadaş sanırım...

Fazla da yorum yapmak istemiyorum ama işte az çok tahmin etmişsinizdir ne düşündüğümü...

arkadaşın yaptıgı yorumlara katılmıyorum. Sis Deki LED ler 8000K ama ışık şiddeti düşük yani Fotografta parlak çıktıgı için göz alır gibi duruyor. aynı durum Kaş lar içinde geçerli. Birde Led leri göz almasın die dik açılı çok parlak led olarak deil geniş açılı göz almayan Led lerden yaptım.(karşısından baksanız bile göz kamaştırmıyor) Stoplar içinde aynı geniş açılı Led lerden kullandım, zaten stop kapak ı ışık şiddetini %50 düşürüyor.göz alması gibi bir durum yok. Ama yapmak isteseydim Super Flux led lerden yapıp sadece gösterişi düşünüp arkamdaki düşünmeseydim siz esas o zaman göz nasıl alınırmış anlardınız. Yani denilen gibi ''Çevredeki sürücüleri düşünmeyen, böyle vizyon sahibi olmayan bir arkadaş '' deilim bunuda sizlerle paylaşmak istedim.

• Kötü demek haksızlık olur. Eline, emeğine sağlık dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfdvz

quote:

Baktım da herkes arkadaşı takdir etmiş , eline sağlı kdemiş, demekki heğpiniz aynı zihniyettesiniz.

Bu da beni üzdü...

Xenon var.

arkadaşın yaptıgı yorumlara katılmıyorum. Sis Deki LED ler 8000K ama ışık şiddeti düşük yani Fotografta parlak çıktıgı için göz alır gibi duruyor. aynı durum Kaş lar içinde geçerli. Birde Led leri göz almasın die dik açılı çok parlak led olarak deil geniş açılı göz almayan Led lerden yaptım.(karşısından baksanız bile göz kamaştırmıyor) Stoplar içinde aynı geniş açılı Led lerden kullandım, zaten stop kapak ı ışık şiddetini %50 düşürüyor.göz alması gibi bir durum yok. Ama yapmak isteseydim Super Flux led lerden yapıp sadece gösterişi düşünüp arkamdaki düşünmeseydim siz esas o zaman göz nasıl alınırmış anlardınız. Yani denilen gibi ''Çevredeki sürücüleri düşünmeyen, böyle vizyon sahibi olmayan bir arkadaş '' deilim bunuda sizlerle paylaşmak istedim.

farlar ledler açıkken filan duvar önünden farların fotoğrafını çekereseniz daha açıklayıcı olacaktır.

• Çok başarılı bence nede olsa el emeği..
  • Emek verilmiş birşey ama trafikte dikkat edin özellikle 206 lardaki ledli stoplar aşırı göz yoruyor bir kaç kere rast geldim gözlerimi rahatsız etti belkide bana öyle geliyodur.
  • Eline sağlık
  • Eline emeğine sağlık stop grubu güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkedogan

Emek verilmiş birşey ama trafikte dikkat edin özellikle 206 lardaki ledli stoplar aşırı göz yoruyor bir kaç kere rast geldim gözlerimi rahatsız etti belkide bana öyle geliyodur.

Dedigim gibi Hazır Üretim Led li Stoplar Led sayısı fazla olmadıgı için kuvvetli led ve asıl sorun olan dik açılı yani direk göze lazer gibi yansıyan ledlerden kullandıkları için rahatsız ediyolar. ben ise Led saysını maximum a ışık şiddetini minimum a çektim ki, buda arka taraftaki sürücüyü rahatsız etmiyor. Yani hazır LED li stoplar gibi göz almıyor
    Örnek olarak Resimlerle Gösterirsem fark belli oluyor zaten
    DİK AÇILI LED 8000K
     Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

GENİŞ AÇILI LED 8000K
     Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfdvz -- 4 Nisan 2009; 18:03:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.