Şimdi Ara

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
30.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka tarafı çok beğendimde ön taraf beni açmadı
  • Audi sahiplerini bile kıskandıracak iş çıkarmışssın :)
  • her model arabanın tamponuna stobuna istenilen şekilde led'li aydınlatma yapabiliriz.
  • Stopları çok beğendim. Ön farlara karartma uygularsan daha da iyi olur düşüncesindeyim. Gördüğüm en iyi şahinlerden biri.
  • eline koluna sağlık
  • Keciorende oturuyorum, burdaki kusculardan nefret ediyorum, Keciorende araba kullanmaktan korkuyorum desem yeridir, Ilce olarak zaten dingilce araba kullaniliyor.

Acikcasi karakterinizi, nasil arac kullandiginizi bilmem ama, Ozellikle sahincilere on yargiliyimdir.

Aracinizin arkasi guzel durmus, fakat on taraf bence cok kotu
  • Ama hala ŞAHİN
  • Yapmış oldugun stoplara bu ay temizlik ve sol stop un şase yapmasından dolayı fren lambalarındaki bazı patlak ledler degiştirilerek ilk günkü gibi olması saglanmıştır. ayrıca benimde sevmedigim ve kullanmadıgım audi tip gündüz farını söküp attım ve far çalışmamdan düşündügüm ama yapamadıgım far karartma ve daha orjinal bir şekilde power led ile gündüz farı çalışmam oldu bi kaç örnek resim veriyim ama tam bitmiş hali yok.
     Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

Şahin LED'li STOP, LED'li SİS Ve LED'li FAR KAŞI--TR de TEK

• Arka stoplari begendim basarili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 8 Ekim 2011; 18:15:21 >
  • Tebrik ederim kardeşim sağlam emek vermişsiniz kazasız belasız binersiniz inşallah...
  • Öncelikle % 100 tebrik ederim. Çok ama çok güzel. Bildiğimiz gibi güzelliğin sınırı olmadığını var sayarak, daha güzel olması için bir fikir vermek istiyorum ve bunu söylerken en ufak bir şekilde kırılmamanı ve gücenmemeni istiyorum. Ledler daha küçük ve daha sık olsa nasıl olur ? emeğine yüreğine sağlık hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMToZUvEDünYaNInNinNiSi

Öncelikle % 100 tebrik ederim. Çok ama çok güzel. Bildiğimiz gibi güzelliğin sınırı olmadığını var sayarak, daha güzel olması için bir fikir vermek istiyorum ve bunu söylerken en ufak bir şekilde kırılmamanı ve gücenmemeni istiyorum. Ledler daha küçük ve daha sık olsa nasıl olur ? emeğine yüreğine sağlık hocam.

Kullandıgım Led ler 1 watt power led. daha ufak olmuyor. mantar led kullandıgın zaman aydınlatma olmuyor ve çok dandik bi görüntü oluyor. örnek olarak ilk yaptıgım çalışma. fotografı cep telefonu ile çektigim için fotoda ledler sanki birleşik gibi duruyor. ama aralarında 1.5 cm boşluk var ve canlı hali çok güzel duruyor. zamanın olursa ve aklıma gelirse dijital bir makina çekip sizlerle paylaşırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Keciorende oturuyorum, burdaki kusculardan nefret ediyorum, Keciorende araba kullanmaktan korkuyorum desem yeridir, Ilce olarak zaten dingilce araba kullaniliyor.

Acikcasi karakterinizi, nasil arac kullandiginizi bilmem ama, Ozellikle sahincilere on yargiliyimdir.

Aracinizin arkasi guzel durmus, fakat on taraf bence cok kotu

bence kuşcu felan diye ayırım yapmamak lazım. ben bilinçli ve çevreye saygılı bir sürüyücüm. çevreme baktıgım zaman artık her türlü arabada dingilce kullanım mevcut. xenon desen her türlü arabada var merceksiz olarak , eksoz desen yine her türlü arabada , gereksiz yere sis kullanımı her arabada, yüksek ses ile müzik dinleme her arabada , bilinçsiz kullanıcı her arabada olabiliyor. Bu koşullar keçiören için degil ankaranın her yerinde var. bizzat görüyorum çünkü.

• güzel olmuş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52046318/tm.htm burdan gündüz farı çalışmama bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfdvz -- 9 Ekim 2011; 0:04:07 >
  • Elinize sağlık fakat ön sisler fotoğrafta bile çok göz alıyor bırakın canlı canlı görmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Elinize sağlık fakat ön sisler fotoğrafta bile çok göz alıyor bırakın canlı canlı görmeyi.

Fotografta tabi göz alır çünkü bi lens var ortada ışık fazla aldıgı zman makina ışıga doyar ve aşırı parlak gösterir. siz hiç karşıdan mum fotografı çektinizmi. eger çekmediyseniz karanlıkta telefonunuzla bir fotograf çekin. dedigimi daha anlarsınız. o sislerde toplam 5 waat lık mantar led yoktur bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdvz

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Elinize sağlık fakat ön sisler fotoğrafta bile çok göz alıyor bırakın canlı canlı görmeyi.

Fotografta tabi göz alır çünkü bi lens var ortada ışık fazla aldıgı zman makina ışıga doyar ve aşırı parlak gösterir. siz hiç karşıdan mum fotografı çektinizmi. eger çekmediyseniz karanlıkta telefonunuzla bir fotograf çekin. dedigimi daha anlarsınız. o sislerde toplam 5 waat lık mantar led yoktur bile

Doğrudur,görmeden net birşey söylemek doğru olmaz.

• gereksiz ilk muayenede sokturmeleri lazim teknik olarak uygunlugu tartisilir gunduz gunes vurudugun da ne kadar gorunur arkadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: polotje

gereksiz ilk muayenede sokturmeleri lazim teknik olarak uygunlugu tartisilir gunduz gunes vurudugun da ne kadar gorunur arkadan

Hiçde gereksiz deil. çok verimli ve yerinde bir çalışma. orjinali ile kıyaslandıgında 2 3 kat daha fazla ışık ve görünürlük saglıyor. ilk muaynede sökülmesi gereken bunlar deil açık eksozlu araçlar( ses ve gürültü kirliligi) , içerisi görünmeyen camları filmli araçlar , havalı korna takdıranlar vs' lerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfdvz -- 9 Ekim 2011; 14:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.