Şimdi Ara

Sahil güvenlik astsubay mı polislikmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Up

• İnsanlarla mı uğraşmak istiyorsun yoksa denizci olup kafa dinlemek mi?
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hocam sahil güvenlik konusunda internette bilgi oldukça mahdut korvetlerle gezinip Suriyeli kurtarırız işte en fazlada dalış Vs beni ürkütüyor

• Zabıta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis mi sağlık memurluğu mu
    2 yıl önce açıldı
    POLİS OLMAK MI ? BESYO MU ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astsubaylıkta çok tayin var. 10 senede 2-3 şehir gezersin.

En azından sahil şehirleri oluyor hepsi. Polislikte tayin çok sık değil. Seçim senin.

Bu arada dalış demişsinde uzak bir akrabam sahil güvenlik ve deniz komutanlığında çalıştı. Gemide seferlere falan çıktı uzun süre ama yüzmesi iyi değildi. Canını kurtaracak kadar biliyordu hiç sevmezdi denizi, korkardı hatta... Dalış falan onları görmezsin bile. Kafana takma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknede balik tutarsin.

• sahil güvenliğe sözleşmeli subay olarak gireceksen 6 ay antalya'da eğitim var bu sıra 4.5-5 civarı maaş alıyorsun daha sonra sözleşmeyi imzalayıp 6 civarı bir maaş alıyorsun diye hatırlıyorum. bize de seminere gelmişlerdi. dalış olayları falan olmaz onlara özel birimler bakar. polisliğe göre avantajları sahil kıyında olman dolayısıyla riski daha düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 17 Temmuz 2018; 16:49:41 >
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    2 yıl meslek yüksekokuluna gidicem biiznillah
  • kesinlikle astsubaylık. çok daha kaliteli meslek.
  • kardeşim bende ikisi arasındayım tyt fyt puanın kaç
  • Fyt zannederim MSÜ sınavından bahsediyprsunuz sıralamam 40 bin tytde pek ic acıcı degil ama bunlar önemli degil zira cok kolay eliyorlar elemeleri gecersem hava veya sahile girerim diye düşünüyorum

Komşumuzu elemişler sözlü mülakatta hemen 2 dkda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardsg1 -- 19 Temmuz 2018; 0:32:42 >
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimde MSÜ puanım 410 sıralamam 5000. Geçen hafta ben ön sağlık spor sözlü ve genel sağlık hepsini geçtim. Şimdi bekliyorum. TYT AYT ye göre asil yedek belirleyecekler. AYT iyi geçmedi subaylık düşünüyordum ama gelmez gibi. Benimde tercih sıram hava sahil deniz kara diye. Zaten ilk 2 tercih geliyor genelde. Bende hava veya sahile giderim diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
  • Tabiki Sahil belki kari kiz gorursun

• Sahil güvenlikler rahattır. Uzun süreli seyirlere çıkmazlar. Seçebilirsin.
  • Hocam benim hedef astsubaylık sözlüyü gecersem hava veya sahile yerleşiriö diye düşünüyorum benim mülakatlarda salı günü bakalım ne olucak

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.