Şimdi Ara

Sahibinden sitesi tamamamen paralı olmuş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
8.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun yıllık hosting gideri var, call-center çalışanlarının maaşları var, alan adı hakları var, var oğlu var. Baştan beri ücretsiz yapmaları hata zaten. Her şehrin Facebook'ta kelepir eşyalar tarzı grubu var artık, çok fakir(!) olan oralara ilan koyabilir.
  • Alternatifleri yakın zamanda reklama yüklenecektir.
    Üstelik biz de bedava gibisinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Bugun ilan verdim bir kac doping ile 99 lira odedim keske basinda boyle olsaydi
    Sacma sapan fiyat sisiren ilanlardan kurtulmus oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  •  Sahibinden sitesi tamamamen paralı olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burayı sahibinden.com trolleri basmış uyanık olalım 59TL beleş geliyorsa bizimkileride siz ödeyin bari. Hiç kimse burada paralı olmasına karşı değil ama pahalı olmasına karşıyız 59TL neyin ölçütü madem çok dürüstsünüz herkese ilanına yazdığı meblağ ölçüsünde yayınlama ücreti tarifesi uygulayın bu da insanları olduğundan daha şişkin ilan girmesine engel olacaktır memlekette gelen öpüyor giden öpüyor bazılarıda buna çanak tutuyor akşamki döşemelik cevabımıda hemen sildirmiş birileri demekki burada da adamları var. Şahsen şunu birkez daha altını çize çize vurgulayalım 59TL gidin kendi cebinizden ödeyin birde patronunuza söyleyin 59Tl yi ona haram edeceğime gider hat açarım 3kuruş daha ucuza getiririm ama genede size koklatmam o parayı adam olun. aynen böyle söyleyin patronunuza hadi şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Aralık 2015; 23:16:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sahibinden.comu kullanan insanlar değerlendirdi. Bu ücretle kullanıcı miktarı düşünce eşek gibi eski haline dönecekler. Bu para ödenmeli diyenler donanımhabere de bağış yapın hizmet alıyorsunuz sonuçta.
  • Keyfe keder değil mi site sahibi istemiş yapmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 10 sayfa mesajı okudum. 9 sayfada şu yazılmış; "keyfe keder şahin ilanı çıkmayacak yaşasın"

    Herkeste ikinci el fiyatlar düşecek sevinci.

    sitede gerçek alıcı satıcılar olacak, sahte, gereksiz, asılsız ilanlar azalacak falan değil dert ha, tek olay var o da şu; ikinci el fiyat düşecek.

    Vay anasını.

    Peki. Umarım öyle olur. Yalnız şunu demeden gitmeyeyim; ben şimdi ikinci el fiyat düşer diye sevinenleri yarın o arabaları satarken de görmek isterim.

    Not; sahibindende iki kere telefon sattım. Son sattığım 2.5 sene önceydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücreti olabilir 3-5 tl tamam da 59 tl fahiş.
  • Bugün sahibinden'de keyfe keder yazıp arattığımda 552 otomobil ilanı çıktı, 3 hafta sonra tekrar bakacağım, 100'ün altına düşmesi lazım
  • hadi arabaya eve haklısınız da, bilgisayar parçası satan adama bile kredi kartınızı eklemek zorundasınız uyarısı gelmeye başladı. Yakında onlardan da para isterlerse çok üye kaybedecekler ve 2 sene sonra eski ücretsiz haline dönmek zorunda kalacaklar. Sırf şu kredi kartı fasa fisosu yüzünden ve komisyon tutarlarının bayağı fazla yükselmesinden tanıdığım 3-4 kişi artık kullanmayı bıraktı. Adam 80 liraya bilgisayar parçası alıyor 100 liraya satıyor 20 lira kar onun da 15 lirasını sahibindene veriyor kalıyor eline 5 bu adil mi şimdi :D herkes araba mı satıyor yanlış düşünüyorsunuz
  • Paralı olması al satçıları ve galericileri nasıl etkileyecek anlayamadım?Zaten al sat yapiyor 3000 tl kar edicegi yere ilan ücreti verip 2.900 tl kar eder.Galericiler zaten ölücü komple siteyi ele geçirir herhalde.Bu kadar ilan içinden de bir kaç tane gerçek sahibinden satan ilan çıkar.O durumda da olabilecek en yuksek fiyatta ilan açar.
    Tamam ücretli yaptin yani eyvallah bari düzgün bir fiyat belirleseler daha iyi olurdu.
    Gerçi banane ne arabam var ne satacağım ürün ama bu iş galericilerin ağzının suyunu akıtır başka da birşey olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam arabayı satın alıyor aynı gün 2-3 bin lira farkla sahibinden'e tekrar koyuyor.
    araba araştırırken aynı araçların farklı yerde fotoğraflarını görüyordum. aralarında 2 bin lira oynuyor, 2 bin lira fazla olanın ilan tarihi çok daha güncel :)

    çok isabetli olmuş, araç alırken bu işlerle ilgilenen bir tanıdığım; sahibinden her ilandan para alsın, araç piyasası 2-3 bin düşer demişti
    hak veriyorum adama
  • keyfekederciler üzülmüş, fakirler sevinmiş hayırdır fakirleri sahibindene ortak mı yaptılar
  • Satılık toma ilanları göremeyeceğiz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cıngıro

    Her gün bu siteye bakmak artık hobi gibi birşey olmuştu, fakat son günlerde galeri ilanlarının çokluğunun sebebi demek ki ücretli ilana dönmüş olmasıymış. Eğer böyle devam ederlerse site hiti hissedilir oranda düşecektir. Ve galerici ve emlakçıların sitesi haline gelecektir. Site ismi olan "Sahibinden" özelliğini yitirerek "galeriden" ya da "emlakçıdan" diye site ismini değiştirmelilerdir. 59 TL yüksek bir rakam olup, illa bir Ücret alınacaksa bu sembolik bir rakam ilan başına "9 TL" gibi bir Ücret olabilirdi. Umarım bu yanlışlarından dönerler. Bu site üstünden hem araba almış hem de satmış biri olarak gerçekten üzüldüm.

    Arabasını satmak isteyen adam sahibinden sitesinin büyüklüğünü asla gözardı etmez ve ne gerekirse verir. 100 TL bile verir. Çünkü arabasını başka satacak site yok. Olanların ziyaretçi sayısı çok düşük.

    Bence yerinde bir karar olmuş çok sevindim.




  • Bizim millet herşeye fazla fazla para vermekten kendisini zengin zannediyor heralde. Arkadaş paralı olacaksa sadece otomobil-emlak paralı olsun. Diğerlerinin ne suçu var da zaten alacağı üç beş kuruşun yarısını sahibindene versin. Konu otomobil olsa bile sadece, herkeste bi beklenti var yok keyfe kederciler gidecek, yok fiyatlar düşecek. Ama ben adım gibi eminim öyle olmayacağına ve hatta fiyatların artacağına, artık ortamın galericilere kalacağına. Bu mesajım burda dursun eğer bir yıl boyunca bu sistem böyle devam ederse indirim falan gelmeden site içi 2. el araba fiyatları artacak ve hatta site eski rağbetini görmeyecek. Alternatifi çıkarsa veya şu anki alternatifleri rağbet görmeye başlarsa da site bitecek. Eğer dediğim gibi sistemde fiyat dahil hiç bir değişiklik yapmadan dediğim gibi olmazsa kendimi banlatırım. Hele otomobil-emlak dışındaki ürünlerde o iş 1 yıl bile sürmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 10 Aralık 2015; 3:01:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işin kötü yanı bu durum her hangi ikinci el eşyasını satmaya çalışanları da vurdu. Yani en basitinden bir fotoğraf makinesi aksesuar ilanını yenilemek için bile para istenmesi pek olmamış.

    Vasıta ve emlak ilanlarında bu uygulama doğru ancak ikinci el alışveriş pazarında bazı ürünlerin piyasası çok yavaş veya nadir işliyor. Bunu düşünerek bir uygulama yapmaları lazım.

    Kaldı ki gittigidiyor vari fahiş komisyon tutarları da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepki cekecegi kesin...Simdi araba fiyatlarinda gorursunuz tepki olsun diye 20060tl veya 35059tl gibi fiyatlari.. Buraya yaziyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 10 Aralık 2015; 15:27:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan vermek paralı olunca fiyatlarda düşüş olur diyenlere hak vermiyorum. Bu kısıtlama (daha doğrusu ücretlendirme) bireysel kullanıcılar için. Yani galericiler hala bu sitede ve adamlar km si düşürülmüş, hasar kayıtlı, komple yada taban hariç boyalı araçlara bile az bir para istemiyorlar ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.