Şimdi Ara

Sahibinden.Com’a Araçların Yakıt Tüketimine göre de Aranabilmesi için mesaj attım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fabrika verileri baz alınarak bir parametre oluşursa iyi olur diye düşündüm. Sizce faydalı olmaz mı? Desteklerseniz sevinirim.

• Bu zamanda ilk arama kriterinin olması gerekir.
  • Kimse dogru girmez ki :) yada fabrika verilerini yazsan oda yaniltici ama kac litre yaktigini kullaniciya sormamalari gerek facia olur kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bir standart olsun diye fabrika verilerini söyledim. Elbette bu verileri yorumlamak kullanıcıya kalıyor.
  • Sürücüye kalsa herkes 0.01 yazar ilanı gözüksün diye :))

iyi düşünülmüş ama kullanışlı değil sanki
  • Bende araç seçiminde sınıf kriterinin ve hatasız,boyasız seçeneğinin olmasını istedim ama dikkate almadılar. Bir de sizler atın olmazsa:)
    C sınıfı hata,boya yok arama kriteri iyi olurdu değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Bende araç seçiminde sınıf kriterinin ve hatasız,boyasız seçeneğinin olmasını istedim ama dikkate almadılar. Bir de sizler atın olmazsa:)
    C sınıfı hata,boya yok arama kriteri iyi olurdu değil mi ?

Arama kısmında kazasız ya da boyasız kelimelerini yazınca o iş halloluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bölgesel arama istiyorum :)Veya 3 5 şehiri aynı anda seçebilme özelliği olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Ben de bölgesel arama istiyorum :)Veya 3 5 şehiri aynı anda seçebilme özelliği olsun .

Bu da iyi bir fikir. Mesela çevremdeki birkaç ile gidebiliyorum. O illerde arama yapabilmek iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 24 Kasım 2013; 10:26:00 >
  • Yakıt tüketimnde i fabrika verisi hikaye..Direksiyondaki kişiye göre değişir..Arama konusu ise çevrenizdeki yakın şehirlerin isimlerini tek olarak yazıp aradığınız otomobile bakın...EN TEMİZ OTOMOBİLLER KÜÇÜK ŞEHİRLERDE OLUYOR...İlanlarda çok açık görülüyor...Gidip alıp gelmesi bir günlük iş...
  • Fabrika verileri gerçeği yansıtmadığı için bence gereksiz bir kriter.Beğendiğiniz araba varsa gerçek tüketim değerleri forumlarda var.Bir de tüketim çok subjektif bir değer.Aynı arabada kullanılan şehir ş.içi ş.dışı performansli veya sakin kullanım hava koşulları yokuşlu bayırkı kullanım vs birçok kriter var.Fabrika değeri 1 lt bile olsa gerçek değer mi diye yine forumlara bakacağız değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlarda her türlü tüketim değeri var. Şu an aktif C4 HDİ yakıt tüketimi konusuna bakın hem 3 küsur tüketiyorum diyen var hem 7 buçuk diyen var. hangisi doğru? Dediğim gibi fabrika verisi esas alınır kullanıcılar o rakamları kendi yorumlar. Netice de bir standardı kabul etmek gerekir. Ona bakarsanız emisyona göre vergi alan ülkelerin de kullanıcı görüşlerine göre vergi alması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 24 Kasım 2013; 10:42:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.