Şimdi Ara

Sahibinden *boya değişen seçemeyen özürlüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanlarda özellikle boyasız değişensiz işaretliyorum.

Bi araba geliyor 4 boya 2 değişen .

Ya bi ilan vermek bu kadar zor değil ,zorla insana küfür ettiriyorlar.

• 150000 km'deki araca 150 km yazan,
    300000 liralık araca 30000 lira yazan,
    2019 model araca sırf 2020'de trafiğe çıktığı için 2020 model yazan (2020'de kasa komple değişiyor)
    Değişim, boya vs seçilmemiş ama açıklamanın en altında 3 değişen 5 boya harici hatasız yazan,
    Manuel aracı otomatik diye ilan veren var.
    Fiyat sıralaması yapınca ilan en üstte çıksın diye fiyat olarak 1 TL veya 99999999 TL giren kekoları hiç saymıyorum.
    Site yönetimi kazancına bakıyor. Paralı ilanlara dokunmuyor, hele de kurumsal hesapları el üstünde tutuyor.

Sadece araba ilanları değil, konut ilanlarında da çok sıkıntı mevcut.
  • Hadi millet özürlü. Allah böyle yaratmış diyelim. Peki malum site niye müdahale etmiyor? Şikayetleri niye dikkate almıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestercat kullanıcısına yanıt

+1

Özellikle paralı üyelerin ilanlarına kesinlikle işlem yapmıyorlar. Eski kasa arabaya yeni kasanın modelini yazan, kilometreden 3 sıfır atan vs. dolu.

Bu tip ilanların tek iyi yanı elemeyi kolaylaştırıyor. Yanıltma amaçlı eksik/hatalı girilen ilanları direk eliyorum.

• Araç satacakken/alacakken muhatap olduğumuz insanlarla bu ülkenin geri zekaliligi bir kez daha yüzümüze şamar gibi vuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 3 Nisan 2022; 20:31:26 >
  • jestercat kullanıcısına yanıt

Malum site yıllardır ağır hasar filtresi yapmadı. Ağır hasarlı araçlar için ya filtre ya da ayrı kategori şart. Bakıyorsun aracı inceliyorsun son satırda ufak satırlarla "sigorta şirketinden bla bla..."

• 150000 km'deki araca 150 km yazan,
    300000 liralık araca 30000 lira yazan,
    2019 model araca sırf 2020'de trafiğe çıktığı için 2020 model yazan (2020'de kasa komple değişiyor)
    Değişim, boya vs seçilmemiş ama açıklamanın en altında 3 değişen 5 boya harici hatasız yazan,
    Manuel aracı otomatik diye ilan veren var.
    Fiyat sıralaması yapınca ilan en üstte çıksın diye fiyat olarak 1 TL veya 99999999 TL giren kekoları hiç saymıyorum.
    Site yönetimi kazancına bakıyor. Paralı ilanlara dokunmuyor, hele de kurumsal hesapları el üstünde tutuyor.

Sadece araba ilanları değil, konut ilanlarında da çok sıkıntı mevcut.

• fazla ekmek tüketiminden oluyor. protein eksik vatandaşta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilin bakalım ülkemin en çok neyi fazla

• Sarı sitede işler acınası, filtrelerden sonra bile 10 ilandan 4 tanesi gerçekten filtrenin sonucunu yansıtan araçlar oluyor.

''0 Hata'' başlıklarının altında ''yalnızca bilmem ne kadar boya vardır'' yazısı görünce insan ağzını bozuyor ister istemez.

Bir de şu ''sigorta şişirmesi'' mavrasını yazan bütün ilanları silmeleri gerekli bu kadar aptalca bir cümle yazmanın amacı ''buna düşen aptallar vardır'' fikrinden doğuyor. 3 kuruşun hesabını yapan Sigorta şirketleri geri zekâlı mı ki da fazladan para ödesin bre dallama!!!

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

Zaten Aziz Nesin %60 lık kesimin aptal olduğunu mahkeme kararıyla ispat etmişti

• Ya bunlar çok normal geliyor bana

Benim tilt olduğum nokta şudur başlığa HATASIZ yazıyorlar içeriye bi giriyosun 3 parça boya skdjdjjs hadi sizin dediğinizde adam işaretlemiyo benim dediğimde adam kendi eliyle büyük harflerle yazıyor :)

• Aracın kasa tipini bile yanlış seçenlere ne demek lazım. Hatchback arama yapıyorsun, aralarda sedan çıkıyor  

• Adam henüz aracını beyan ederken doğru söylemekten kaçınıyor…
    Yaptığı işe de ticaret diyor

Bu adamın oyu ile benim ki bir mi ?(!!!)

Sahibinden için şikayet et butonu kullanın. 1000ilandan 500tanesi şikayet edilince siz de anlarsınız… hangisiyle uğrşacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Nisan 2022; 17:59:34 >
  • taktığınız şeye bak baktığınız şeye bak. milletin onu oturupta işaretleyeceğini düşünmek çok komik. sanırım uzun yıllardır avrupada'da yaşıyordunuz. welcome to turkey. alışırsınız.

ben mesela 0km işaretliyorum motoru yeni yapılmış 30 yaşındaki arabalar geliyor önüme.

• evin bir odasında mobilya yenilenecek. 2 kişi geldiler ölçü almaya. sözde özel üretim olacak, sorun yok.

diyorum ki bu duvar 3.80' se, kapıya sıfır istemem en az 15 cm. boşluk kalsın. alınlık, süpürgelik, taban, çıkıntı vs. neyse maksimum 3.65' te bitsin. adam diyor ki ötekine, bitimi 3.75 yaz.  

usta diyorum, "bitim nedir" ?

yani 3.75 metre olur toplam genişliği zaten rahat sığar diyor...

vazgeçtim yapmayın diyeceğim de ona desem anlamayacak. bizim milletin çoğunluğu ne laftan anlar, ne işaretlemekten, ne yazmaktan... alışırsınız el mahkum. kolay gelsin. sahibinden o kutucukları 15 kez sorsa, 15 kez işlaretle(ye)mezler ilan girerken. zaten ne gerek var.  

"okumayan birine belki kakalarız hem" ?

• Site neredeyse tek ve rakipsiz . Bu yüzden tık sayısı ve paralı üyelikten başka dikkat ettikleri birşey yok.
    Şikayet butonu filan hikaye...

• aynı sitede iki dairem var biri 1+1 diğeri 3+1 ikisini de tek ilana yazıp satmak istedim.

olmaz: ikisine de ayrı para ödeyeceksin diye site;

konu galerici, emlakçı, komisyoncu olunca 10 evi/arsayı tek ilanla satma hürriyeti verebiliyor.

• Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt

hocam Allah sabır versin.

eve L koltuk yaptırırken karşıdan baktığında sol 2.80 m sağ 3 metre olacak dedim.

atölyede hazır olan sol 3 metre sağ 2.80 olanı evime getirip 4. kata kadar taşıyıp eve koydular.

sonra diyor ki bunu şöyle çevirsen olmaz mı?

sence olur mu diyorum: evet olmaz diyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.