Şimdi Ara

Sağ Klik Seçeneğinin İzi Kalıyor[SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sağ Klik Seçeneğinin İzi Kalıyor[SSLİ]

Başlıkla derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama resimle anlayacağınızı umuyorum aslında çok önemli bir dert değil yeniden başlatmadım başlatırsam da düzeleceğini düşünüyorum. İşin aslı problemi çözmek istediğim değil nedenini merak ediyorum yani bunu yapan şey nedir sebebi kafamda takıldı bilgisayarım yaklaşık 1.5-2 günden beri açık bunlarda dereceler;

Ekran kartı boşta:48
    İşlemci boşta:49(işlemci biraz daha soğuk olmalıydı diye düşünüyorum halbuki Noctua NH-D14 var. Kasanın önünde, yanında, üstünde ve arkasında da fan var, işlemci fx 8120)
    Anakart:36
    Sabit disk:31

Bunları biraz önce ölçtüm.

Bu arada bu iz o seçeneğe tıkladıktan sonra kalıyor.

Pek çözüleceğini sanmıyorum fakat belki bunun olmasının sebebini bilen birisi vardır diye umuyorum dediğim gibi pek önemsediğim bir durum değil zaten bir dahada olmayacak reset attıktan sonra sadece öğrenmek adına soruyorum, teşekkürler.

• Virüs girmiş olabilir yada fare ayarlarından çift tıklama hızı hızlı yap sorunu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatormert -- 24 Şubat 2013; 11:02:39 >
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve mesajını yeni attığına göre son zamanlarda ortaya çıkan bir problem benim gibi. nvidia mı ekran kartın? Benim öyle de son driverlarla mı alakalı acaba diye düşünüyorum :/
  • ilginc bi sorun gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoAzraiL

Başlıkla derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama resimle anlayacağınızı umuyorum aslında çok önemli bir dert değil yeniden başlatmadım başlatırsam da düzeleceğini düşünüyorum. İşin aslı problemi çözmek istediğim değil nedenini merak ediyorum yani bunu yapan şey nedir sebebi kafamda takıldı bilgisayarım yaklaşık 1.5-2 günden beri açık bunlarda dereceler;

İşlemci boşta:49(işlemci biraz daha soğuk olmalıydı diye düşünüyorum halbuki Noctua NH-D14 var. Kasanın önünde, yanında, üstünde ve arkasında da fan var, işlemci fx 8120)

Pek çözüleceğini sanmıyorum fakat belki bunun olmasının sebebini bilen birisi vardır diye umuyorum dediğim gibi pek önemsediğim bir durum değil zaten bir dahada olmayacak reset attıktan sonra sadece öğrenmek adına soruyorum, teşekkürler.

dostum sorunu çözebildin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bam margera

quote:

Tahmin ettiğim gibi oldu o gün reset attım ve düzeldi fakat bu tip şeyler genelde bilgisayarımı 1-2 gün açık bırakınca oluyor o günden beri hiç karşılaşmadım ekran kartımda ATI.

• quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi oldu o gün reset attım ve düzeldi fakat bu tip şeyler genelde bilgisayarımı 1-2 gün açık bırakınca oluyor o günden beri hiç karşılaşmadım ekran kartımda ATI.

Bende de aynı şekilde gerçekleşiyor fakat 2 senelik laptopımda son 2 aydır oluyordur bu olay belki. Ekran kartım Nvidia. Olacağını ise şöyle anlıorum: masaüstünde sağklik menüye tıkladığımda önce menü şeffaf bir şekilde beliriyor. yani sanki %20 opacity varmış gibi :) sonra üstüne gelidiğimde tam belirgin oluyor ve tıkladığım seçenek ekranda kalıyor. Daha önce sağ klik menüye tıkladığım zaman anında o şefaf olmayan, yani tam belirgin menü gelirdi ve bu sorun olmazdı. Çok iğrenç bir dil ile belirtmiş olabilirim. mazur görün :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda hata mı be İmzamdaki sistemle almadığım hata kalmadı.Hatta bazen başlat çubuğu çizgili gizgili oluyor.Değişik grafiklerle karşılaşıyorum.Bilgisayarı her açtığımda farklı bir dizayn farklı bir hata verme süresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Buda hata mı be İmzamdaki sistemle almadığım hata kalmadı.Hatta bazen başlat çubuğu çizgili gizgili oluyor.Değişik grafiklerle karşılaşıyorum.Bilgisayarı her açtığımda farklı bir dizayn farklı bir hata verme süresi

Yani... Bir çözümün var mı?
  • quote:

quote:

Buda hata mı be İmzamdaki sistemle almadığım hata kalmadı.Hatta bazen başlat çubuğu çizgili gizgili oluyor.Değişik grafiklerle karşılaşıyorum.Bilgisayarı her açtığımda farklı bir dizayn farklı bir hata verme süresi

Yani... Bir çözümün var mı?

Öncelikle virüs taraması yapmalı ve driverlerini güncellemelisin.Ayrıca sistem bileşenlerinin windows ile uyumlu olup olmadığına da bakmak lazım.Bence sistem dosyası bozulduğundan bu sorun oluşuyor bu yüzden format atmalı veya sistem onarma yapmalısın.Fakat harddiskinde bad sector oluşmuş olabilir.Bad sector varsa hdd çöp.
    Ha bu arada takipteyim.Bakalım ne çıkacak senden.İşime yarayabilir.

• Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Anlatıyorum :) (İşletim sistemi windows 7 64-bit)

Bilgisayarım (sağ klik) > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar > "menü öğeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğindeki tiki kaldırın.

Ben de bu şekilde çözüldü umarım işinize yarar...
  • quote:

Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Anlatıyorum :) (İşletim sistemi windows 7 64-bit)

Bilgisayarım (sağ klik) > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar > "menü öğeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğindeki tiki kaldırın.

Demekki sorun ekran kartından kaynaklanıyormuş
    Çözüldüğüne sevindim umarım başkalarının da işine yarar

• quote:

quote:

Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Anlatıyorum :) (İşletim sistemi windows 7 64-bit)

Demekki sorun ekran kartından kaynaklanıyormuş
    Çözüldüğüne sevindim umarım başkalarının da işine yarar

ya ekran kartının yada windows'un bir bug'ı :)

• Aynı sorun yakın zamanda bendede başladı. Oldukça sinir bozucu bir durum. Windows ayarları ile (geçici) çözüm sağlansada bunun Windows'un bir hatası olduğunu düşünmekteyim. Kesin çözümünü bulan varsa lütfen paylaşsın.
  • quote:

Allah razı olsun hocam ne zamandan beri her gün günde 2-3 kez oluyordu bu durum artık olmuyor. Teşekkürler :)
  • Bam margera kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkürler ellerine sağlık verdim şukunu

Sırf sana teşekkür etmek için üyelik açtım :) Burdan alamanyadaki dayıoğullarına çok selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanMERT -- 15 Eylül 2013; 1:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanMERT

Dostum çok teşekkürler ellerine sağlık verdim şukunu

Sırf sana teşekkür etmek için üyelik açtım :) Burdan alamanyadaki dayıoğullarına çok selam

Eyvallah dostum hiç önemli değil :)
  • işe yaradı çok teşekkürler...
  • Bende de aynı sorun vardı ,çok tşkler çözüm için .Bu arada driverla alakalı olduğunu sanmıyorum windowstan kaynaklı bir sorun sanırım .
  • Bende de aynı sorun vardı. Teşekkür ederim çözüm için. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.