Problemin bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra geçtiğini belirttim, zaten Bam margera arkadaşımızda problemi çözüp yazmış konu içeriğini dikkatlice okursanız görebilirsiniz.
ksat mesaj olsun napcaksın :D
arkadaşlar sorun ekran kartında maalesef. Format atsanızda geçici bir çözümdür bu. Ekran çözünürlüğünüzü değiştirerekte tekrar geçici olarak çözebilirsiniz bu sorunu. Makinenizi yetkili servise götürmenizde yarar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Bam margera
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Anlatıyorum :) (İşletim sistemi windows 7 64-bit)
Bilgisayarım (sağ klik) > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar > "menü öğeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğindeki tiki kaldırın.
Ben de bu şekilde çözüldü umarım işinize yarar...
Adamın dibisin anam ağladı kaç zamandır ama sonunda buldum
brute87B
kullanıcısına yanıt
Evet ekran kartı performansı ile alakalı bir sorun fakat şu şekilde de çözülebiliyor:
Başlığı görünce yeni bi soru sanıp atlamışım sazan gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: sulobey10
quote:
Orijinalden alıntı: Bam margera
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Anlatıyorum :) (İşletim sistemi windows 7 64-bit)
Bilgisayarım (sağ klik) > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans > ayarlar > "menü öğeleri seçildikten sonra gölgelensin" seçeneğindeki tiki kaldırın.
Ben de bu şekilde çözüldü umarım işinize yarar...
Allah razı olsun hocam ne zamandan beri her gün günde 2-3 kez oluyordu bu durum artık olmuyor. Teşekkürler :)
Allah (C.C.) razı olsun, teşekkür ederim çözüm için...