Şimdi Ara

sadist olmak suç mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen konumu bilenler biliyor,böyle ters insanlara uyuzluğum var arkadaş,öldürüp eziyet etmek istiyorum ama bi okuyun

"lise ikinci sınıftaydım, güzel bir pazar gününde sınıftan biri kız biri erkek iki arkadaşımla şehrin biraz dışındaki ören yerine doğru gezintiye çıkmıştık. zaten gündüz vakti, yürüyen belki yok etrafta pek ama bir sürü turist otobüsü geçiyor yoldan. biz bankette yürürken beyaz bir araba yakın takip etmeye başladı, sonra camı açıp laf attılar kız arkadaşımla bana. arabanın içinde 4 tane genç -muhtemelen yaşıtımız- erkek vardı. biz adımlarımızı sıklaştırıp bir yandan da yanımızdaki erkek arkadaşımıza sakin olmasını söylüyorduk. arkadaşım dayanamayıp arabadakilere "basın gidin allah belanızı versin!" diye bağırdı sonra arabadakiler biz koşmaya çalışırken önümüzü kesip erkek arkadaşımızı dövmeye başladı. ben ve diğer kız arkadaşım o ara yoldan geçen başka bir arabadan yardım istedik, diğerleri bunu görünce arabaya binip kaçtılar hemen. eğer o sırada o yoldan kimse geçmeseydi neler olurdu diye düşünmek hala tüylerimi ürpertiyor. " (bir kızın başından geçmiş nette okudum)

böyle adi şerefsiz insanlar var ülkede, masum insanların hayatını zindan ediyorlar,ben tutsam bitanesini ağzını yüzünü dağıtsam,işkence etsem ben suçlu mu olacağım

"3-4 sene önce. kadıköyde yürüyorum, iş bankasının oralardayım. kalabalık zaten, yanımdan bir adam geçiyo, geçerken elimi okşuyor. dönüyorum yüzüme sırıtarak bakıp kalabalığın arasında kayboluyor."

-bu sefer tacize uğrayan annem. ben 5-6 yaşlarındayım, sabah hastaneye gidiyor, yolda yürürken arabanın içinden 3-4 kişi laf atıp taciz ediyor. akşam babama anlatırken duyuyorum, hala aklımda.

-bir diğer tacize uğrayan da kuzenim. 8 aylık hamile, karnı burnunda minibüste gidiyor. yanında 25 yaşlarında bir adam oturuyor, adamın arkadaşı da yanında ayakta duruyor. aralarında muhabbet ederken şu cümleyi kuruyor oturan 'abi çok güzelmiş ama alan almış, şişirmişler karnını'. bunun üzerine bağırış çağırış, adamların minibüsten atılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 25 Nisan 2014; 18:07:55 >

• kaynar suya atıp çıkarcan sonra tuz atçan üzerlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YırtıkKondom

kaynar suya atıp çıkarcan sonra tuz atçan üzerlerine

aynen,alıcan demir boruyu ıstıcaksın bigüzel sonra

önceki konuyu hep yanlış anladınız ama ben kötü insanlara eziyet etmek istiyorum.bi kız diyorsa "bana bi yakışıklı çocuk tecavüz etse ses çıkarmam." bunu diyebilecek kadar ahlaksızsa bana dokunur bu,biri hamile bi kadına bakabiliyorsa bu dokunur.buyüzden zaten bodye gidiyorum,boksada gidicem,bıçakta taşıyorum genelde,biriktirdim bunca yıl ama artık anında geçiricem yumruğu
  • Kekolar sarmış dört yani

• Kardeşim bunun adı sadistlik değil zaten. Bi kazma da benim için sok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

Kardeşim bunun adı sadistlik değil zaten. Bi kazma da benim için sok.

bgöre herkesin böyle düşünmesi lazım aslında böyle bi olay gördümüzde ağız burun girmeliyiz,öldürene kadar dövmeliyiz bence
  • sadist olman sebebiyle bulunacağın bazı davranışlar suç olabilir. Onun haricinde suç değildir bence. Ama ne kadar doğru bir şey tartışılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmen olmak ayıp mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

bgöre herkesin böyle düşünmesi lazım aslında böyle bi olay gördümüzde ağız burun girmeliyiz,öldürene kadar dövmeliyiz bence

Eskiden öyleydi. Hırsız, tecavüzcü, sapık falan denk geldimi ağzını burnunu kırmadan bırakmazlardı. İçip içip ortalığı dağıtanları alır havuza atarlardı sonra ıslak ıslak döverlerdi. Şimdi herkes korkuyor.
  • quote:

quote:

tamamda haklısında sadistlik ne alaka la bence dövmek acı çektirmek böylelerine bana göre çok normal bir durum
  • Ekşide aynı şeye bende rast geldim bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

quote:

quote:

tamamda haklısında sadistlik ne alaka la bence dövmek acı çektirmek böylelerine bana göre çok normal bir durum

acı çekmelerinden zevk alacak olmam sadistlik sanırım,elimden gelse öldürmem aylarca eziyet ederim,ayrıca ülke iyice fok oldu kimse kusura bakmasın,kimse kılını kıpırdatıp bu hanımı savunayım,onu koruyayım diyemiyor,böyle insanlar lazım bize ,korkmayın lan dalın bişey olmaz,Allah var yardım etmez mi sanıyorsunuz ? ben bıçağı çekmiştim birkere bikaç serseri takılmıştı,kız elimden almasa takıcaktım oracıkta

• Geçen gün Mahallede birisi ``ahahaha kel`` diyelaf attı gittim ağzını bağlayıp köy evine götürdüm sonra orada saçlarını kesip kel ettim onu. Sonra kafasını hava geçirmez bez ile sardım ( hiç boşluk kalmadı) Sonra her gün gidip adama su ve yemek verdim sonra bir gün baktım saçları beynine doğru uzamıştı :-)

(Hikayedir :-D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnnySins -- 25 Nisan 2014; 18:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySins

Geçen gün Mahallede birisi ``ahahaha kel`` diyelaf attı gittim ağzını bağlayıp köy evine götürdüm sonra orada saçlarını kesip kel ettim onu. Sonra kafasını hava geçirmez bez ile sardım ( hiç boşluk kalmadı) Sonra her gün gidip adama su ve yemek verdim sonra bir gün baktım saçları beynine doğru uzamıştı :-)

(Hikayedir :-D )

kel etmek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

quote:

quote:

acı çekmelerinden zevk alacak olmam sadistlik sanırım,elimden gelse öldürmem aylarca eziyet ederim,ayrıca ülke iyice fok oldu kimse kusura bakmasın,kimse kılını kıpırdatıp bu hanımı savunayım,onu koruyayım diyemiyor,böyle insanlar lazım bize ,korkmayın lan dalın bişey olmaz,Allah var yardım etmez mi sanıyorsunuz ? ben bıçağı çekmiştim birkere bikaç serseri takılmıştı,kız elimden almasa takıcaktım oracıkta

la bıçak mıçak hikaye al yanına biber gazı sonra cezada yemessin

bence sadistlik değil brocan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.