Şimdi Ara

Sadece şu videoyu izleyin,her şeyi açıklıyor.(Uğur Meleke içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Olayı o kadar güzel özetledi ki bir kez daha takdirimi kazandı Uğur Meleke.Olayın asıl sorumlusu kesinlikle ama kesinlikle Prandelli değildir.Hatta bayan da güzel bir konuya değindi."6 haftada hiçbir hoca takımı bu kadar bozamaz." Çok doğru bir söz. bence.

Beyler,bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar çok hoca değiştirilmez.Değiştirilince de takımda bir şeylerin düzeleceğini düşünenler kusura bakmasınlar ama gidip kumda oynasınlar bir zahmet.

• Katılıyorum
  • 1- hıncal uluç
    2- patos64
    3- uğur meleke.

türkiye'de selçuk'u ilk dillendiren adam hıncaldır.
    sosyal medyada benimdir burası espri için, kendimi ispat değil...
    sonradan da dillendirip şimdi de patlayan uğur melekedir.

birde bunların karşısında selçuk ile ilgili her tartışmaya ''bi kere selçuk türkiye'nin en iyi yerlisi'' başlayan bir demirkol var ki, o ayrı mesele.
  • Bu arada takımın bozulacak bir durumu yoktu ki. Ortada takım ve takım oyunu yokki. Neyi bozacak. Kaç haftadır aynı futbol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patos64 kullanıcısına yanıt
    Demirkol'un bugün ki yayınını izlemedin galiba. Selçuk rezalet derecede kötü mealince cümleler kuruyordu. Artık selçuk'u kimse savunmuyor. İki sene şampiyon olduğumuz sezonlarda ki Selçuk, bu selçuktan 5 gömlek üstündü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Demirkol'un bugün ki yayınını izlemedin galiba. Selçuk rezalet derecede kötü mealince cümleler kuruyordu. Artık selçuk'u kimse savunmuyor. İki sene şampiyon olduğumuz sezonlarda ki Selçuk, bu selçuktan 5 gömlek üstündü.

yav he he...
    bu arada bu sözüm sana değildi.

millet isyan etmiş, florya basılmış her maç 4 yemişiz demirkol selçuk'u mu eleştirmiş, ah canısı

AYRICA ŞU LAFTAN DA BIKTIM SEVGİLİ DOSTUM,,,, SELÇUK SADECE SADECE VE SADECE TEK SEZON İYİ OYNADI, İKİNCİ SEZON BİR HALT OYNAMADI!! O SEZON RAKİPLERİN BERBATLIĞI, İKİNCİ YARIDA ESEN DROGBA VE MELO ETKİSİYLE ŞAMPİYON OLDUK... O SEZONKİ BAŞLIKLARI ÇIKARMA ŞANSIMIZ OLSA HERKES GÖRÜRDÜ.

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

1- hıncal uluç
    2- patos64
    3- uğur meleke.

birde bunların karşısında selçuk ile ilgili her tartışmaya ''bi kere selçuk türkiye'nin en iyi yerlisi'' başlayan bir demirkol var ki, o ayrı mesele.

Hıncal her zaman eleştirir,onu dikkate almıyorum pek.Sen ise Selçuk'un takımı sırtladığı dönemlerinde bile eleştiriyordun.Yaptığın yanlıştı bence.

Bir de adam Selçuk'tan daha vahim konulardan bahsetmiş ama sen yine işin Selçuk kısmına takılı kalmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

1- hıncal uluç
    2- patos64
    3- uğur meleke.

Hıncal her zaman eleştirir,onu dikkate almıyorum pek.Sen ise Selçuk'un takımı sırtladığı dönemlerinde bile eleştiriyordun.Yaptığın yanlıştı bence.

Bir de adam Selçuk'tan daha vahim konulardan bahsetmiş ama sen yine işin Selçuk kısmına takılı kalmışsın.

dün burada dediğim şeyi demiş özetle...

ne dEdim? Hoca gidince bir şey değişmeyecek ama hoca eğer cesaretli olursa o zaman hoca faktörü devreye girer... bunu yapacak cesaret lazım... bu takımın veysel ile iyi oynama şansı vardır ama selçuk burak ile yoktur. o da onu diyor, takımda kötülükler var şu bu ama ana hatlar bunlar çünkü biri forvet biri orta saha....

selçuk sadece tek sezon iyi oynadı yine tekrarlıyım.

iyi oynadığı sezonda şu tespiti yaptım, bu adamdan bir halt olmaz, gs oyuncusu değil seneye avrupa vs girdiği zaman görürsünüz diye...

• burak-selçuk-veysel hala ilk 11 oynarsa işte o zaman prandelli gitmelidir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

1- hıncal uluç
    2- patos64
    3- uğur meleke.

dün burada dediğim şeyi demiş özetle...

ne dEdim? Hoca gidince bir şey değişmeyecek ama hoca eğer cesaretli olursa o zaman hoca faktörü devreye girer... bunu yapacak cesaret lazım... bu takımın veysel ile iyi oynama şansı vardır ama selçuk burak ile yoktur. o da onu diyor, takımda kötülükler var şu bu ama ana hatlar bunlar çünkü biri forvet biri orta saha....

selçuk sadece tek sezon iyi oynadı yine tekrarlıyım.

iyi oynadığı sezonda şu tespiti yaptım, bu adamdan bir halt olmaz, gs oyuncusu değil seneye avrupa vs girdiği zaman görürsünüz diye...

Olsun arkadaş,adam gayet iyi oynuyordu işte.

Tamam senin söylediklerine paralel şeylerden bahsetmiş ama takımda daha büyük bir sorun var.Takım resmen çözülmüş,oyuncular dağılmış ve kimsenin umrunda değil.Heyecanlarını,takım olgusunu da kaybetmişler.Bilerek ya da bilmeyerek sabotaj var hocaya karşı.Diyelim ki bilerek ve istenerek yapılan bir sabotaj var.Peki burada asıl sorun bu olayları çıkartan futbolcular mı yoksa buna izin veren yönetim mi? Bence yönetimin hata payı daha büyük. Al daha gelir gelmez kurtarıcımız olan Sabri'yi zorla affettirdiler. Hoca demedi mi istemiyorum diye? Nasıl onun sözünü çiğneyebiliyorlar?

Yönetim böyle yaparsa yani hocanın hükmünü,ağırlığını yok ederse oyuncular da ona göre rahat rahat at koştururlar.(En basitinden Ersun Yanal olayı gibi)

Dediğim gibi,bizim sorunumuz Selçuk ve Prandelli isimlerinden çok daha büyük açıkçası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.