|
Her tweeti son tweetinizmiş gibi okuyun: Twitter’da ne oluyor?
-
-
Tek umudumuz Mark
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
%100 vergi getirdikten sonra bunu %75'e çekip milleti düşünüyoruz, millet için yaptık diyen devlet adamları gibi. 600'ten 1000'e çektiler limiti. Komedi.
-
Sosyal ağlar ve sahiplerini iyi işler ve iyi insanlar olarak görmüyorum, öyle olsalardı internet bugün böyle saçma bı hâl almazdı,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, coinlerin var, her şeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana Twitter'la oynamak? Yakışır mı bunca anonime siteyi kapamak, kayıt olanlara limit koymak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin elinde lavaboyla ofise giren, çalışanlarına tekmeyi koyan. Anlamıyor musun beyim, bu kullanıcılar Twitter'ı seviyor.
(Münir Özkul'a en derin saygılarımla)
-
Boş bir ortam zaten. 3 tane akıllı var onlar da yavaştan kafayı sıyırır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alternatiflere yöneliriz bluesky var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Temmuz 2023; 23:9:57 > -
Bu adam 4-5 aya kalmaz platformun komple fişini çeker, demedi demeyin! Şu an durum onu gösteriyor.
-
Her gününüzü son gününüzmüş gibi yaşayın
diye okudum ben mesajı
-
Bu adam elindeki gücü, mevcut sisteme karşı gelmek için "kendi silahıyla" vurma taktiğini mi kullanıyor acaba merak etmeye başladım.
-
Valla twitter baya sağlam temeller ile yapılmış esaslı bir siteymiş. Zira itinayla her gün içine etmek için bu kadar çaba harcandığı halde bu güne kadar ayakta kalabilmesi bunun bir kantı adeta.
-
Boş işler.
-
Seçimlerden sonra twitterın ne kadar boş bir mecra olduğunu anladım. Artık daha az kullanıyorum. Kapansa da hiç kullanmasak. Twitter eski twitter değil. Çoğu gündemin içi boş. Neden trend olduğu belli değil. Adnancılar, eskortlar, troller basmış, ayrıca hiç takip etmediğim saçma sapan tiplerin tweetleri önüme düşüyor. Mantıklı tweet okumak samanlıkta iğne aramaktan farksız.
-
Arkadaş, "veri kazımak" nedir.
Her şeye değişik isim koymayın, konudan kopuyoruz sonra...
-
Data scraping teknik terim. Ama dersen ki kabile dilleri gibi 300-500 kelimeyle konuşalım o zaman ayrı.
-
hocam kabile dillerine ne gerek var...
Ama bu tür haberleri okumak veya anlamak için biz okurlar fazla vakit harcayamayız.
Makaleler mümkün olduğunca anlaşılır olmalı. Aksi halde, okurlar uzak kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknoloji sitesindeyiz nihayetinde. Bu teknik terimleri kullanmazlarsa okurlar konulara uzak kalır. Her şeyi anlayacağız bileceğiz takip edeceğiz diye bir kaide yok. Kulak dolgunluğu olsun yeter.
Sadece şöyle bir eleştiri getirilebilir: Her haberin sonunda bir mini sözlükle okurlar aydınlatılabilir. İlgilenmek istemeyebiliriz ama bakınca zaten bu teknikleri, terimleri Batı buluyor, bari öğrenelim geri kalmayalım.
-
twitter ı bıraktım.
-
Platformun iyice içine etti mahvetti. Kapansa keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla twitter baya sağlam temeller ile yapılmış esaslı bir siteymiş. Zira itinayla her gün içine etmek için bu kadar çaba harcandığı halde bu güne kadar ayakta kalabilmesi bunun bir kantı adeta. |
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, coinlerin var, her şeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana Twitter'la oynamak? Yakışır mı bunca anonime siteyi kapamak, kayıt olanlara limit koymak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin elinde lavaboyla ofise giren, çalışanlarına tekmeyi koyan. Anlamıyor musun beyim, bu kullanıcılar Twitter'ı seviyor.
(Münir Özkul'a en derin saygılarımla) |
Benzer içerikler
- youtube uyku modu
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- müzik indir
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- whatsapp arama kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X