Şimdi Ara

Sadece OTP Kullanıcıları İçin Yeni Sunucu Yarın Açılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sadece OTP Kullanıcıları İçin Yeni Sunucu Yarın Açılıyor!

Değerli Knight Online oyuncuları,

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Europa-Helios-Titan sunucularında birleşime gittik ve bu 3 sunucunun oyuncularını tek bir çatı altında topladık. Bu süreçte oyuncularımızın, gerek forum, gerekse facebook sayfamız üzerinden yeni bir sunucu için isteklerde bulunduğunu gördük ve sizlerin düşüncülerinizi dikkate alarak, ASGARD ismini verdiğimiz yeni sunucumuzu, 03.07.2014 Perşembe tarihi itibariyle açmaya karar verdik.

ASGARD isimli yeni sunucumuzu, mevcut diğer sunuculardan ayıran en önemli özellik, sadece OTP sistemini kullanan oyuncularımızın giriş yapabilecek olmasıdır. Dolayısıyla eğer OTP sistemini kullanmıyorsanız ve ASGARD isimli yeni sunucumuzda oynamak istiyorsanız, bir an önce OTP Sistemine geçmenizi öneriyoruz.

OTP Sistemine üye olma, OTP programının kurulumu ve kullanımı ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen burayı tıklayınız.

OTP Sisteminin uygulamasını aynı zamanda mobil telefonlarınıza indirip, kullanma şansınız olduğunu da sizlere bildirmek isteriz. OTP Sisteminin mobil telefonlar için kurulumu ve kullanımı ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen burayı tıklayınız.

Tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz.
    NttGame | Knight Online Ekibi

Read more:http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?102000-Duyuru-Yeni-Sunucu-Asgard!#ixzz36KCJnOY7
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
    Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook

• Bu konuyu açmaya girdim sen açmışsın. Başlayalım mı ? Ne dersiniz ko ekibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwes -- 2 Temmuz 2014; 18:28:52 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 4 Temmuz 2014; 23:05:59 >

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • Beyler adamlar ilk günden +1 iron neck dropları falan aldı. İlk günden +7 chdler falan bastılar ona göre :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD RYZEN 5 3600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 2x8 3600MHZ | SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE | SAMSUNG 970 EVO 500 GB NVME M2 | SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD | BE QUIET! PURE ROCK 2 | BE QUIET! PURE BASE 500DX | ZALMAN GIGAMAX 750W 80+ BRONZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larrabee

Beyler adamlar ilk günden +1 iron neck dropları falan aldı. İlk günden +7 chdler falan bastılar ona göre :)

Yuh pvpde 5 ayda almıştım +0 iron necki
    Başlayasım vardı hevesim kırıldı

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Ben başladımda her yer koxpçu ben warriorum ks atmaya çalışıyom millete.

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Larrabee

Beyler adamlar ilk günden +1 iron neck dropları falan aldı. İlk günden +7 chdler falan bastılar ona göre :)

Yuh pvpde 5 ayda almıştım +0 iron necki
    Başlayasım vardı hevesim kırıldı

Kardeşim oyuna Dragon Box diye bir saçmalık geldi. PUS'tan kc ile alıyorsun. İçinden her mok çıkıyor tabiri caizse... Adamlar +1 iron neck, +1 iron belt vs vs bir sürü drop aldılar hatta sslerinide koyayım;

Sadece OTP Kullanıcıları İçin Yeni Sunucu Yarın Açılıyor!

iron belt ss'ini bulamadım ya neyse o da çıktı yani, +8 chitinler falan basanlar var. +8 ice codex gigas basan ohoo...

Ki elalem çoktan 70 oldu zaten
    AMD RYZEN 5 3600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 2x8 3600MHZ | SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE | SAMSUNG 970 EVO 500 GB NVME M2 | SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD | BE QUIET! PURE ROCK 2 | BE QUIET! PURE BASE 500DX | ZALMAN GIGAMAX 750W 80+ BRONZE

• @Dovahkin
    Kendini tatmin mi ediyorsun sen? Su ko genelde ki nerdeyse her konuya sacma sapan gifler koyuyosun?madem oyunun rezil oldugunu dusunuyorsun forumunda neden takiliyorsun?ayrica mesajlarda sadece gif koymak yasak.

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

@Dovahkin
    Kendini tatmin mi ediyorsun sen? Su ko genelde ki nerdeyse her konuya sacma sapan gifler koyuyosun?madem oyunun rezil oldugunu dusunuyorsun forumunda neden takiliyorsun?ayrica mesajlarda sadece gif koymak yasak.

açılan konu ile ilgili tüm düşüncelerimi eksiksiz bir şekilde anlatıyosa neden yasak olsun

Sadece OTP kullanıcılarına özel yeni server nedir yahu, adamlar sizle dalga geçiyor gelip konusunu açıyosunuz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.