Şimdi Ara

iPhone’unuz internete bağlı olmadığı İçin safari sayfası açamıyor hatası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şöyle bir problemim var telefonum iPhone 6 sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum. Dün gece pubg oynarken hiç anlam veremediğim bir şekilde oyunda attı ve şöyle bir uyarı verdi
    iPhone’unuz internete bağlı olmadığı İçin safari sayfası açamıyor hatası yardım lütfen
    Ve oyuna tekrar giriş yapmaya çalıştığım da Facebook ile bağlan dediğimde iPhone’unuz internete bağlı olmadığı İçin safari sayfası açamıyor hatası aldım ve farkettim ki ne olduysa hiç bir sorun yokken safari de hiç bir yere giremiyorum verdiği hata bu şekilde.

İnternete WiFi den bağlanmıyorum kendi hücresel verimi kullanıyorum chrome da istediğim her sayfaya girerken Facebook instagram whatsapp gibi uygulamalara sorunsuz bir şekilde giriyorum ama safari de bu hatayı alıyorum hiç bir şekilde giriş sağlıyamıyorum hiç bir problem yokken aniden olan birsey araştırdım biraz ama işe yarar faydalı bir şey bulamadım konu ile alakalı hücresel ayarları sıfırlamayı vs gibi çoğu seyi denedim ama olmuyor konu ile alakalı bilgisi olan lütfen yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.