|
Samsung telefon,watch,kulaklık sarj edebeilcegim kablosuz sarj aleti önerisi olan varmı? |
|

|
Samsung telefon,watch,kulaklık sarj edebeilcegim kablosuz sarj aleti önerisi olan varmı? |
|
|
.
|
Hali hazırda kullanıyorum, çok memnunum, hem type c ilr hemde micro usb ike şarj edebiliyorsunuz, iki usb çıkışı var. Ve şuan fiyatı hayet iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07KGCGY77/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o08_s00?ie=UTF8&psc=1 4 saatte şarj ediyor benim bilgisayarı |
|
|
Powerbank, şarj olurkende sarj eden uygun fiyatlı bilinen modeller hangileri? Bilenler yazabilir mi? Bir nevi kapasitör gibi kullanacağım. |
|
Merhaba Hocam, Denk geldikçe yorumlarınızı okuyorum özellikle kablo, powerbank vs. ile ilgili değerli bilgiler ediniyorum sizden... Geçenlerde indirim varken Realme powerbank aldım 10000 mah'lik. Henüz hiç kullanmadım ve 3/4'ü dolu.. Sormak istediğim bir konu var İlk zamanlar ve sonrası powerbank için nasıl bir kullanım yapmalıyız ki daha verimli bir ömrü olsun? Şarj/deşarj döngüsünü nasıl yapmalıyız? Denk gelse bi Romoss isterim ama satışı yok :) Bir de kamp vs. için bir adet 20000 mah Energizer tarzı powerbank mi önerirsiniz yoksa 2 adet 10000 lik mi? 20 binliği doldurma süresi daha uzun, yarısı kadar sürede iki adet 10 binlik dolar diye düşündüm :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 30 Mart 2021; 17:5:47 > |
|
@Ussuz ve @freefalcon arkadaşlar teknik olarak daha doğru bilgiye sahip olmalı. Onların da görüşünü oku. Benim bildiğim ilk kullanımlarda powerbankın tam bitir ve tam doldur. 10 kere tam boşalt tam doldurunca sıfır powerbank kendine geliyor diyenler var. Ben de bu düşüncedeyim. Yalnız kötü ara kablo powerbanka zarar veriyor. Kamp için 20000 mah 10000 mah'a göre avantaj olsa gerek. Romoss bulmak zor,eski kalitesi devam ediyor mu bilemiyorum. Baseus Adaman serisi, inCore,GP,Anker bazı seriler,Xiaomi bazı seriler üst kalitedir ve fiyat düşük değildir. Fiyat/performans Uygun fiyat olarak Xiaomi 20000 bakılabilir. Energizer'in kablosuz wireless powerbankı da zaman zaman Amazonda uyguna düşüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
Teşekkür ediyorum hocam... |
|
Mophie powerstation mini 5.000 mah. kullanıyorum, tek şarjla iphone 12 yi 1 kez, airpodu da 2 kez şarj edebiliyor. İnce,hafif ve hızlı şarj destekli. Normalde powerbankların üzerinde yazılı mah değeri , gerçek kullanımda değişir. Bu anlamda mesela apple, kapasiteden çok, hangi cihazı ne kadar saat daha kullanabileceğinizi kutusuna yazar. mesela bu powerbank için xs modeline 27 saat daha fazla kullanım süresi sağlar demiş. İpad vs de 5 saat demiş. Evde sony var, 500 şarj döngüsünde % 90 ve üzeri verim garantili. Şarj döngüsüne garanti veren ve verimliliğini kutu üzerine yazan markalar biraz daha pahalı oluyorlar. Pil üreticilerinden çok, aksesuar üreticileri bu konuda daha başarılı . Belkin, Anker, Sony, Mophie bu konuda iyidirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Nisan 2021; 16:0:15 > |
|