|
Baseus Enerfıll FC31 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Baseus Enerfıll FC31 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende gt2pro ya katılıyorum..Sonuçta 20000 mah dediğimiz kapasite rated olarak aslında 12.000-13.000 mah değerlerinde oluyor yaklaşık..o nedenle 10.000 mah dediğimizin de kapasitesi de yine rated olarak az oluyor..Açıkçası ben 20000 mah lık ve şarj hızı da mümkünse yüksek ürün tercih etmeye çalışıyorum...Çünkü 20000 mah da ağırlık anlamında çok üzmüyor 30000 mah lar biraz daha ağır onlar belki duruma göre yorabilir..1000 TL - 2000 TL li çok aşmayan ürünler için de çok aşırı o ucuz, bu pahalı, bu kalitesiz bu çok kaliteli marka gibi çok detaya girmenin de anlamı yok diye düşünüyorum..USB-A çıkışı var mı ? USB-C çıkışı kaç adet var ? Aynı anda iki cihaz şarj edebiliyor mu ? Şarj ederken bazen aniden şarj kesiyor mu ? Şarj Durum Göstergesi Var mı düzgün çalışıyor mu ? Birde powerbank in kendisi ne kadar sürede doluyor ? Bu gibi verilere bakıyorum.. |
|
|
|
MCDODO MC-9930 20000mAh 45W PD Hızlı Şarj Dijital Göstergeli Çoklu Çıkışlı Powerbank ((Type-c/Lightning)) 2.299₺ Akakçeye göre en düşük fiyat 45W çıkış gücü üst segment bir powerbank. 20.000 mAh kapasiteGerçek kullanımda yaklaşık 12.000-13.500 mAh kullanılabilir enerji sunar (bu tüm 20.000 mAh powerbank'lerde normaldir). iPhone'u yaklaşık 4 kez, Samsung S24 Ultra'yı yaklaşık 3 kez, iPad'i 1,5-2 kez şarj edebilir. 45W USB Power DeliveryiPhone 15/16 serisi Samsung S serisi (PPS destekliyse yüksek hız) iPad Nintendo Switch Steam Deck MacBook Air Birçok USB-C dizüstü bilgisayarı şarj edebilir. Dahili Type-C + Lightning kabloEk kablo taşıma ihtiyacını azaltıyor. Özellikle hem iPhone hem Android kullanan aileler için pratik. Dijital ekranPil yüzdesini gösteriyor. Tahmini değil, yüzde olarak gösterdiği için daha kullanışlı. Aynı anda birden fazla cihaz şarj edebiliyor. MCDODO MC-9930 20000mAh 45W PD Hızlı Şarj Dijital Göstergeli Çoklu Çıkışlı Powerbank ((Type-c/Lightning)) https://www.amazon.com.tr/dp/B0GYFRYSWV |
|
Baseus Nomos Qi2 Kablosuz PowerBank Kapasite: 45 Wh (10000 mAh) Şarj girişi: USB-C (30W) Şarj cihazı çıkışı: Kablosuz (15W Qi2) ve USB-C (45W) Baseus Nomos 3'ü 1 arada MagSafe10000mAh Power Bank - Qi2 15W Kablosuz Şarj, 45W Dahili Çift Yönlü Hızlı Şarj Kablolu, Gri https://www.amazon.com.tr/Baseus-Nomos-Qi2-Mnytk-PB-Gri/dp/B0F4893YY6 |
|
|
|
Çok iyi fiyata düşmüş. Hem de satıcı hepsiburada. Tarih nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 12 Ağustos 2026; 22:44:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Evet, MC-9930 alınabilir bir model; 20.000 mAh kapasite, 45W PD, dijital ekran ve çoklu çıkış sunuyor. Yinede Ben Baseus 45W ile Mcdodo MC-9930 arasında aynı/benzer fiyat varsa Baseus'u tercih ederdim. Sebebi Baseus'un bu kategoride daha oturmuş ürün seçeneklerinin bulunması. Mcdodo'yu kötü bulduğumdan değil; MC-9930'ın özellikle Type-C/Lightning dahili kablo avantajı senin için önemliyse gayet mantıklı. |
|
| _____________________________ |
|
Aslında lightining kullanan hiç bir cihazım yok ama bazen diğer arkadaşlarımın olabiliyor yada annemin. O yüzden baseus da lightinşng olmadığı için benim için daha avantajlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yandan çıkışları olan bir şarj aleti. Fiyat iyi, marka iyi, satıcı iyi, pazaryeri iyi. Belkin 37W 25W USB-C PD PPS+12W USB-A Şarj Cihazı https://www.amazon.com.tr/37W-USB-C-USB-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1/dp/B098BLJCT2 |
|
Bu powerbank hakkında bilgi alabilir miyim? m4 pro macbook şarjı için yanımda taşımam gerekiyor yorumları iyi ama sadece %70 e kadar şarj eder yazıyor macbook için kullanan var mıdır? öneriniz var ise çok sevinirim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 12 Eylül 2026; 0:5:19 > |
|