Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.532
Cevap
184
Favori
164.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atabeyyy A kullanıcısına yanıt

    20000 mah olanı 179 TL şuan bilginiz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atabeyyy A kullanıcısına yanıt

    Pardon, kaba durmayan yazmışsınız,20000 mah haliyle kaba durur power sense serisi hariç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Ekim 2021; 12:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskunsever kullanıcısına yanıt

    Aceleniz yoksa şu Kasımda ne yapacak Amazon görelim. Aceleniz varsa ve 20000 mah düşünüyorsanız sectiginiz Anker pişman etmez. Yanına ihtiyaç varsa anker adaptör ve anker kablo da ayarlayın ama uyum olarak Samsung'un orjinal adaptör ve kablolarının yerini hiç biri tutmaz bakmayın şişirilip 48w 68w yazdıklarına. Zaten gerek de yok,bataryaların ömrünü kısalttığına dair ciddiye alınması gereken bir tartışma var. Özellikle Spigen adaptörler konusunda yabancı forumlarda çok rastlıyorum mesela.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Telefonum Samsung Note 10 plus... Evde şarj aleti olarak yanında gelen 5V 3A adaptörü; işte de orijinal klasik 5V 2A adaptörü kullanıyorum. Kablolar bozulduğu zaman orijinal 2mt'lik olanları tercih ediyorum. %15 ile %80 arası şarj ederim ve hızlı şarjı ihtiyaç hissetmedikçe kullanmam (çok çok nadir kullanırım). Genel yaşantım ev ve iş arasında geçtiği ve işte de sürekli kapalı sabit mekan elektrik prizlerine kolay ulaşma imkanı olduğu için hızlı şarjı kullanmam. Hızlı şarjın bataryayı ısıttığı, pilin kimyasını bozduğu ve erken batarya ölümlerine sebep olduğunu düşünüyorum ki devamlı hızlı şarj edenlerin de beyanı bu yönde. Bu sebebten genel olarak cihazları yanında gelen adaptörle ve normal şarj ederim. Tamamen bitirip %100'e kadar şarj etmediğim için 1 saat 40 dk. ile 2 saat arası şarjı tamamlanmış oluyor. Mümkün olduğu kadar şarj esnasında telefonu kullanmamaya çalışırım ki bunu da telefon bağımlısı olmamak için bir mola olarak görüyorum.
    Acil durumlar için ben de powerbank almıştım. Samsung'un U1200 model 10.000mAh'lik kablosuz şarj desteği de olan powerbankını tercih etmiştim. Kablosuz şarj özelliğini özellikle Galaxy Watch saatim için istedim. Her ne kadar hızlı şarj desteği olsa da kablosuz şarjların hem uzun sürmeleri hem de yine ısınmalarından dolayı tercih etmem ama akıllı saatin şarjı için başka seçeneğiniz yok. Bu powerbankın gümüş ve pembe renkli olanları mevcut; pembe renkli olan nispeten daha ucuz. Ben gümüş renkli olanı almıştım; zor zamanlar için aldığımdan dolayı çok sık kullanmamakla birlikte memnunum:

    https://www.hepsiburada.com/samsung-u1200-10w-kablosuz-powerbank-10000-mah-hizli-sarj-gri-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000L700R



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Ekim 2021; 13:27:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt

    2.1a veya 2.4a destekleyen bir adaptör düşünebilirsiniz.

    Ugreen 2.1A Seyahat USB Şarj Cihazı, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07P25PZ4T/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_S2BQY5296Z8SJ5C2F6ZW


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Attığım baseus hakkında ne düşünüyorsunuz hocam girişleri falan daha iyi 2 type c 2 tane usb girişi var

  • coskunsever kullanıcısına yanıt

    Riskli bir ürün gibi geldi bana Amazon ve Hepsiburada kullanıcı yorumlarına bakarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baya kaba duruyor 20000 lik olanı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anker 20k powerbankta usb dışında çıkışı yok Hangi usb kablosunu önersiniz samsung note 10 lite telefon.

    Fırsat: Anker Powerline USB-C to USB 3.0 Type-C Şarj ve Data Kablosu 0.9 m, Siyah, A8163H11https://www.amazon.com.tr/dp/B077CXPHZQ/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_Z92RRDKS7VW3WPS3W8TP?_encoding=UTF8&psc=1



    Fırsat: Baseus Halo Data Kablo, Type-C, 3A, 1m, Siyah - CATGH-B01https://www.amazon.com.tr/dp/B014WRBI7A/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_6AH579RJ2WVS5KHW5BB5?_encoding=UTF8&psc=1

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Cém kullanıcısına yanıt

    Belkin öneririm çok kaliteli 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sarj aleti olarak Baseus Gan 65W fiyatı iyi gibi duruyor. 309 TL beyaz, 299 Siyah (Amazon.TR) Ürünü kullanan var mı, önerir misiniz.

  • Cém kullanıcısına yanıt

    Wayy Jem beyler de gelmiş buralara. 80 TL'den fazla vermem diyorsan seçtiğin Ankeri öneririm. Baseus'un bazı kabloları hariç çoğu kablosu şık gelmiyor bana. Bu seçtiginiz Anker şık duruyor ve hızlı sarj konusunda da dayanıklılıkda da yorumlar %98 iyi.

    Ben de evdeki Ugreen'in teki teklemeye başlayınca ya bunu yada Ugreen'in 90 derece dirsek gibi olan kablosunu alacağım.Tronsmartların da biraz pahalı olanları pişman etmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone ve Samsung son modellerinde kendi adaptörleri hariç adaptörlerde sarj %80'den sonra sarjı ya durduruyormüş ya yavaşlatıyormuş batarya sağlığı için. Millet de sarj aletlerine kızıyor.
    Bu doğrumu ustalar
    @ooppss
    @KISKANIYORLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Ekim 2021; 17:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    .Evet doğru hocam. Telefonun sağlığı için tüm telefonlar şarj hızını yavaşlatır. Ama Adaptör kaynaklı değil.

    kendi adaptörlerinde de yapar aynı yavaşlatmayı

    genelde %50-60 a kadar son hız doldurur sonra yavaşlamaya başlar, 80 den sonra iyice yavaşlar ve 100 e yaklaştıkça neredeyse durma noktasına gelir. Takip edince zaten ilerlemenin yavaşlığı şarj yüzdesinden farkedilir. Hatta apple da ekstradan akıllı şarj yönetimi gibi birşey var.(androidlerdeki durumu tam bilmiyorum, belki onlardada vardır tamamen durdurma) Özellikle gece şarjı için düşünülmüş. Günlük rutininiz çoğunlukla aynıysa örn. Hergece aynı saatte şarja takıp sabah çıkarıyorsanız telefon bu rutini algılayıp %80 de durdurup uyanma saatine yakın %100 e tamamlıyor.(bataryanın sabaha kadar akıma maruz kalmaması için) Ben birkaç defa şahit oldum. Şarj aletini takıp çıkarınca 100 e tamamladı.

    Bir de Genelde gördüğüm kullanıcılar hızlı şarj ile normal şarjı kıyaslarken %5-10 civarından %100 e tamamlayıncaya kadar ki süreyi kıyaslıyorlar. Bu birkaç yanlış içeriyor

    1-artık telefonları tam doldurup tam boşaltmak tavsiye edilmiyor %30-90 aralığı en doğru kullanım şekli kabul ediliyor çoğu yerde

    2-hızlı şarjın yapılış amacı ve hedef kitlesi %100 e kadar dolduran kitle değil. Zaten hızlı şarj reklamlarında da “30dk da %60 şarj” gibi tanıtımlar kullanılır çünkü gün için de biten büyük boyutlu bataryaları kısa sürede iş görecek kadar şarj edebilmek amacıyla tasarlanır. Yoksa günü tek şarjla bitiren ve gece takıp sabah çıkaran kullanıcılar için hızlı şarj gerekli değildir hatta bence yavaş daha iyidir.


    ”hızlı şarj telefon için zararlımıdır” tartışmasının temelinde de bu var. Düz mantık “tabii ki de zararlıdır” ancak zararsızdır diyenlerin demeye çalıştığı sanırım şu.

    ”bunlar akıllı cihazlar, üreticinin yazılımla ve donanımla aldığı önlemler hızlı şarjı bataryanın ortalama ömründe dikkate değer bir azalmaya sebep olmayacak hale getirmiştir, kafaya takmaya gerek yok. Kar-zarar hesabında uzun şarj sürelerini beklemeye gerek yok. Zaten sürekli yavaş şarj kullansanız da bu bataryanın bir ömrü var ve bitecek”

    kişilerin seçim ve ihtiyaçlarına göre doğru değişebilir.


    Edit:yanlış anlaşılma düzeltildi. Görsel eklendi

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 26 Ekim 2021; 1:1:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anker powercore select 20000 mah mı baseus adaman 20000 mah mı daha iyidir anker 179 lira baseus adaman alırsam kuponla 200 e denk gelmiş olacak ne yapmalıyım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Hocam soruyu yanlış anlamışım sanırım siz “kendi adaptörleri hariç” diye sormuşsunuz.kusura bakmayın. Telefonlar şarjı tüm adaptörlerle yavaşlatıyor, kendi adaptörleri dahil.

    Başka şarj aleti ile şarjı durdurma olayı iphone da var, önceki sayfalarda yazdığım gibi. o da adaptörden çok kablo ile alakalı.

    kapalı bir telefona sahte kablo takınca yine %40 civarına kadar şarj ediyor (sanırım acil durumda tüketiciyi mağdur edip davalık olmamak için) sonra da “uyumsuz aksesuar” uyarısı verip şarjı kesiyor.

    standartlara uygun kaliteli adaptör kullanıldığı sürece adaptörle alakalı bir şarj kesme olayı ben görmedim ama (powerbanklerde gördüm) Ama otomatik şarj kesme özellikli adaptör , kablo veya powerbank kullanıldığında tam dolmadan şarjı kesmesi mümkündür. Sebebi de telefonun kendisinin pil dolmasına yakın şarj hızını çok düşürmesini kesme özellikli adaptör veya powerbank in “batarya doldu” olarak algılamasıdır. ( batarya dolmuş olsa bile telefonun bekleme modunda da az da olsa pil harcaması ve akım çekmeye devam etmesi sebebiyle ). Aynı sebeplerle otomatik şarj kesme özellikli (adaptör-kablo-powerbank) kulaklık-saat gibi çok az akım çeken aksesuarları şarj etmek genelde sorunludur. Ben seçme şansım varsa otomatik şarj kesme özellikli powerbank, adaptör yada kablo tercih etmem. Bataryayı koruma işini de telefonun kendi önlemlerine bırakırım, çünkü verimli çalışmıyor bazen kesmesi gerektiği yerde akımı kesmiyor bazen de kesmemesi gereken yerde kesiyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Ekim 2021; 20:4:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ooppss kullanıcısına yanıt

    Aslında artık telefonların %80 sarj olunca yavaşlaması,yıllardır forumda "telefonu %100 sarj etmek yada %100 sarj olduktan sonra sarjdan çıkarmamak bataryaya zarar verir" diyenleri haklı çıkarmadı mı hocam? Madem %100'e kadar sarj yada özellikle geceleri yatıp %100 olunca sabah kalkıncaya kadar telefonu sarjdan almamak telefona zarar vermiyordu,o halde neden %80'den sonra sarj yavaşlamasına gidildi. Demek ki bir risk yada bir zarar varmış.

    Mesela bakın hocam hem Anker hem Baseus Adaman/Amblight powerbank serilerinde kullanıcı yorumlarında %40 mı %60 mı tam hatırlayamadım,hızlı sarjın normal sarja geçtiği,%98 sarj olunca da sarjın olmanın durduguna sair yorumlar var. Hatta forumda hangi konuda yazdım bilemiyorum,bir konuda benim powerbank böyle yapıyor %98'den sonra sarj etmiyor yazana,ben eğer benim powerbank %98'den sonra sarj etmeseydi ben sevinirdim cevabı yazmıştım. Ben yabancı ve turkish forumlarda da aynı %98 de sarj durması şikayetlerini görünce bunun bir kusur değil olumlu bir uygulama olabilecegine ihtimal vermistim. Sizin demenizle bunu powerbank degil,telefon mu yapıyor bu arada onu da sorayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonun girişi Type C ise ve sanırım Adamanda Type C girişi var,18-25 w üstü sarjlar kullanmak için 3 ucu da Type C olan sarj kablosu alırım kullanırım dersen Adaman al. Anker Select modelinde Type C girişi yok,dijital gösterge de yok. Kasa konusunda da,Adaman daha güven veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Evet bence de powerbankin 98 de kesmesi olumlu bir şey.

    Sabaha kadar takılı bırakmak her ne kadar telefon engellese bile bataryaya zararı vardır ama birçok kişinin kullanım alışkanlığı böyle olduğu için üreticiler zararı etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

    şarj kesme işlemini sizin anlattığınız durumda powerbank yapıyor. Powerbank bütün telefonlarda kullanılan bir ürün olduğu için akım ne kadar düştüğünde bataryayı tam dolmuş kabul edeceğini bilmediği için yaklaşık bir değerde akımı kesiyor bu da çeşitli telefon modellerinde çeşitli şarj yüzdelerine denk geliyor. Powerbankler özellikle kaliteli olanlar otomatik şarj kesme özelliği koyuyor. ( bendeki ankerde hem şarj ederken hem de kendisi şarj olurken akım kesme özelliği var kendisini de korumaya alıyor) Bu hem telefon bataryası için hemde powerbankin gücünün çantada vs boşalmaması için avantajlı bir durum ama telefon harici aksesuar vs şarj etmeye çalıştığınızda sıkıntı olabiliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Ekim 2021; 22:6:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ooppss kullanıcısına yanıt

    10.000'lik Baseus Adaman kullanıyorum. Geçen karşılaştığım durumu yazayım.


    Powerbank ve telefonumun şarjı bitik vaziyetteydi. Ertesi güne hem telefon hem de powerbank lazım olduğu için powerbankı prizdeki adaptör ile şarja, telefonu ise powerbanka şarj olması için takıp yattım. Sabah kalktığımda powerbank %100 dolu gösterirken telefon %98 gösteriyordu. Buradan anlaşılıyorki powerbank ile şarj ederken telefon dolunca şarjı kesiyor. İleride alacağım sıfır telefon için sadece powerbank ile şarj etmeyi düşünüyorum.


    Her ne kadar telefon %100 dolunca şarj kesiliyor deselerde tam olarak kesilmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.