Çavuş
01 Ekim 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba. Ani bir kararla bölüm değişikliliği yapmak zorunda kaldım. Ayt fizik ve biyolojiden hangi konulara çalışmalıyım hedefim ayt fenden en az 20 net ile çıkmak. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Arkadaşlar bilgisayarım pro2000 hazır bir sistem. Ama şu lanet olası ekran kartının driverı çıkmıyorum nvdia'da. GT410M diye notebook driveri çıkıyor ama notebook değil bilgisayarım. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar. Odamın içini krem tonlarına boyatmak istiyorum. Kum beji tarzında. Ama hangi boya markasını almalıyım emin olamadım. Etrafta çok bilgi kirliliği var. Öncelikle boyanın silinebilir olması lazım sanırım silikonlu boya oluyor. 2. olarak da uzun ömürlü olması lazım (3 yıl falan götürse yeter). 3. olarak da iyi bir kapatıcı olması lazım. Duvarda pürüzler bırakmayacak alttaki rengi de belli etmeyecek bir boya arıyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim. Filli boya, Marshall ve DYO arasında kaldım diyebilirim. Önereceğiniz başka marka varsa onlar da olur. Özellikle evli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Merhabalar. Odamın içini krem tonlarına boyatmak istiyorum. Kum beji tarzında. Ama hangi boya markasını almalıyım emin olamadım. Etrafta çok bilgi kirliliği var. Öncelikle boyanın silinebilir olması lazım sanırım silikonlu boya oluyor. 2. olarak da uzun ömürlü olması lazım (3 yıl falan götürse yeter). 3. olarak da iyi bir kapatıcı olması lazım. Duvarda pürüzler bırakmayacak alttaki rengi de belli etmeyecek bir boya arıyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim. Filli boya, Marshall ve DYO arasında kaldım diyebilirim. Önereceğiniz başka marka varsa onlar da olur. Özellikle evli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Arkdaşlar merhaba. Türk Telekom kullanırken lolde 35 ms alırken Millenicoma geçince 50 ms almaya başladım. Bu sorun neyden kaynaklanır. Türk Telekomda 24 mbps idi hızım şimdi 35 mbps ama ping değerim daha yüksek bunu nasıl düşürebilirim. Ankastreden cat 6 kablo çektim ve modemim TD-W 9970 v2. Üst komşum Türk Telekom 5mbps kullanıyor ama ping değeri 35. Bu nasıl olabilir? Mesela NetSpeed'e geçsem bu değerim düşer mi?
Arkdaşlar merhaba. Türk Telekom kullanırken lolde 35 ms alırken Millenicoma geçince 50 ms almaya başladım. Bu sorun neyden kaynaklanır. Türk Telekomda 24 mbps idi hızım şimdi 35 mbps ama ping değerim daha yüksek bunu nasıl düşürebilirim. Ankastreden cat 6 kablo çektim ve modemim TD-W 9970 v2. Üst komşum Türk Telekom 5mbps kullanıyor ama ping değeri 35. Bu nasıl olabilir? Mesela NetSpeed'e geçsem bu değerim düşer mi?
Merhabalar,300 TL bütçem var ve modem almak istiyorum. Aklımda Asus DSL-N16 modeli var fakat yorumları okuduğum zaman modemin wifi çekim problemi olduğunu söylediler fakat benim routerim var yani benim için problem değil. Diğer koşullarda bu modemi önerir misiniz? Yoksa başka bir modem mi önerirsiniz?
Merhabalar.Maalesef Türk Telekom müşterisiyim.Yaklaşık 20 gündür akşamları internet 24 mbps olması gerekirken hep böyle oluyor. Sabahları bir problemim yok ama 19:00'dan sonra hep bunu yaşıyorum. 20 gündür akşamları arayıp bir daha deneyin diyip oyaladılar ama değişen bir şey olmadı. Şimdi aboneliğimi iptal edin diyorum 580 TL cayma bedeli çıkartıyorlar 10 Nisan da 2 yıllık taahütüm bitiyor. Ben bu tutarı zaten ödeyemem. Fakat şimdi ayıplı hizmet olduğu için ücretsiz iade talep ediyorum öyle bir şey yok çıkar onu aklından diyorlar. BTK dan şikayet oluşturdum sorun sizden kaynaklı bizim altyapımız sorunsuz diyorlar. Genel merkezi arıyorum o bölgeden böyle şikayetler alıyoruz bir problem var diyorlar. İşin içinden çıkamadım bulunduğum kaymakamlıktaki Thh çalışanı bundan bişey çıkmaz boşuna uğraşma diyor. İşin içinden çıkamadım sizce ne yapmalıyım akşam resmen internetsiz kalıyorum.
Türk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternetTürk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternetTürk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternetTürk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternetTürk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternetTürk Telekom Akşam Yavaşlayan İnternet
Merhabalar.Hat değerlerim bunlar.

Upstream Downstream
Mevcut Hız (Kbps) 3070 24560
Maks. Hız (Kbps) 18994 32372
SNR Margin (dB) 21.8 12.8
Hat Zayıflaması (dB) 33.7 15.9
Hatalar (Pkts) 0 0

Akşam 7 ye kadar internetimi 21-22 megabit kullanabiliyorum.Ama akşam olduğunda 5 megabite kadar düşüyor.Sizce sorun benden mi TT'den mi kaynaklanıyor? Ankastreden eve cat 6 hat çektirsem düzelir mi?
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
macBook
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
12 Pro
Operatör
turktelekom
ISS
Millenicom
Oyun Platformu
pc
Takım
Beşiktaş
World of Warcraft
World of Warcraft
Steam
Steam
TV
Sony
Klima
Mitsubishi Electric
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Tablet
Notebook
Apple
PSN ID
PSN ID
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 65.939 (Bu ay: 510)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.