Şimdi Ara

saçlarınız dökülecek mi? kesin bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkek çocuk %90 anne tarafına çeker. Bu dayı, dede(anne), hatta anne, anneanne bile olabilir. Öncelikle mesela saçınız düz. Ailenizdeki kıvırcık saçlıları eksiltin. Düz saçlılar kalsın. Saç rengi genetikte önemli degildir bu baskın çekinikle alakalı şöyle açıklayayım. Ailenizde herkes sarı saçlı kel. Ama babanız simsiyah saçlı bir kadınla evleniyor saçınız simsiyah oluyor ama genleriniz kel olarak geçiyor. Sonrasında kafa yapısı çok önemlidir. Kafanızın büyüklüğüyle aynı yapıdaki kafaya sahip olan bir bireyin kıl genlerini alırsın. Sonrasında bacak,kol, kaş kılları belirleyici etkendir. Kaş yapılarından dahi kel olup olmayacağınız belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim el,ayak,kaş vs hep dayıma benziyor dayımın saçlar gür bizim genç yaşımızda saçımız dökülmeye başladı gittim orda bile öbür %10 a girmeyi başardım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Benim el,ayak,kaş vs hep dayıma benziyor dayımın saçlar gür bizim genç yaşımızda saçımız dökülmeye başladı gittim orda bile öbür %10 a girmeyi başardım sanırım.
    benim kaşım saçımdan daha gür erken yaşta kel kalıcam...
  • Benim saçım o kadar sert ve düz ki rüzgarda bile hareket etmiyor. Bi keresinde berber makasla kesmeye çalışırken kendi elini kesmişti. Banyoda bile 2-3 tel dökülüyor yıkayınca. At kılı gibi saçım var mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackie Boy

benim kaşım saçımdan daha gür erken yaşta kel kalıcam...

Alıntıları Göster
    benimde saçlarım son 1 1.5 aydır çok dökülüyor açıklıklar başladı doktora gittim mezoterapi yapalım kendine gelir saçların dedi tabi 1500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

benimde saçlarım son 1 1.5 aydır çok dökülüyor açıklıklar başladı doktora gittim mezoterapi yapalım kendine gelir saçların dedi tabi 1500 tl

Alıntıları Göster
    eğer genetik dökülmeniz varsa saçlarınız 15-16 yaşından itibaren şakak bölgesinden açılmaya başlar. bu bölgeeki saçlar zamanla incelerek dökülürler,her çıktığında biraz daha incelerek çıkarlar ve en sonunda ayva tüyü halini alarak yok olurlar. genetik dökülmenin şu anki teknolojiyle hiçbir çözümü yok.sadece saç çıkardığı kanıtlanmış 2 ialç vardır.bunlar propecia 1 mg tablet ve minoxil spreydir. bu ilaçların da kişiden kişiye farklılık gösteren yanetkileri vardır. eğer genetik kodlanmanızda saçlarınız dökülmeye kodluysa kurtuluşunuz yoktur sadece süreci yavaşlatabilirsiniz. saçlarınızın dökülüceğini saçların zayıflayıp incelmesinden,sekil alamamasından ve ön çizginin bozulmaya başlamasından anlayabilirsinz...

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminButtonn

eğer genetik dökülmeniz varsa saçlarınız 15-16 yaşından itibaren şakak bölgesinden açılmaya başlar. bu bölgeeki saçlar zamanla incelerek dökülürler,her çıktığında biraz daha incelerek çıkarlar ve en sonunda ayva tüyü halini alarak yok olurlar. genetik dökülmenin şu anki teknolojiyle hiçbir çözümü yok.sadece saç çıkardığı kanıtlanmış 2 ialç vardır.bunlar propecia 1 mg tablet ve minoxil spreydir. bu ilaçların da kişiden kişiye farklılık gösteren yanetkileri vardır. eğer genetik kodlanmanızda saçlarınız dökülmeye kodluysa kurtuluşunuz yoktur sadece süreci yavaşlatabilirsiniz. saçlarınızın dökülüceğini saçların zayıflayıp incelmesinden,sekil alamamasından ve ön çizginin bozulmaya başlamasından anlayabilirsinz...

yalnış. Şakak açılabilir. Bu dökülcek anlamına gelmez tom felton ve jude lawın gençliklerine bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarı saçlı kel

• En iyisi usturaya vurmak galiba

• Benim dökülmez.

• saçı dökülmeyen bir dayım bile yok , ben napayım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnim saclar sert ve cok sık ne zaman berbere gitsem abi senin saclar hayatta dokulmez cok sert diyip duruyor

• Fusion. kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç seans için o fiyatı istediler ?

• quote:

Bende son yazdığınız 3 madde de var.Babamın önler açık sadece olan saçları iyi.Anne tarafında da saç dökülmesi yok.Ama saçım şekil almıyor, inceldiler ve ön çizgi bozuldu.Önde küçük saçlar var.Saçım dökülecek değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Bende son yazdığınız 3 madde de var.Babamın önler açık sadece olan saçları iyi.Anne tarafında da saç dökülmesi yok.Ama saçım şekil almıyor, inceldiler ve ön çizgi bozuldu.Önde küçük saçlar var.Saçım dökülecek değil mi ?

Alıntıları Göster
    babam ve amcalarım dahil hepsi kel. abimin saçları biraz açıldı ama benimkiler hala gür büyük ihitmalle dayıma çektim.

• 3 dayimda 50 kusur yasinda saclari hala duruyoe bende 19 yasindayim suanlik bir sorun yok galiba %90 lik kesimdeyim.

• anne tarafinda hic kivircik yok sonuc ne olacak beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

2-3 seansa hallederiz dedi doktor seans başı 500 alıyorlar eğer olursam 1000 ile 1500 arası bir şey patlayacak ama şu an mümkün değil minoxil falan diyorlar çoğu yerde artık bi çaresine bakmaya çalışıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

2-3 seansa hallederiz dedi doktor seans başı 500 alıyorlar eğer olursam 1000 ile 1500 arası bir şey patlayacak ama şu an mümkün değil minoxil falan diyorlar çoğu yerde artık bi çaresine bakmaya çalışıcam

Alıntıları Göster
    Anne tarafında 50 yaşından önce kel kalan hatta 60 yaşını geçtikten sonra saçları azalan erkek dolu tamamen, hiç kel kalan yok bende mi öyle olucam demek?

• Fusion. kullanıcısına yanıt
    Bir seans icin 500 de fazlaymıs. Benim de saçlarla ilgili şüphelerim var medical park'a gittim tahlil istediler tahlili yaptırıp göstericem sonucu bakalım ne diyecekler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.