Şimdi Ara

Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu / Karamürsel iyi midir ortamı nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu / Karamürsel
    BÖLÜM : İşletme yönetimi

Bura çıktı tercihlerden, bilgisi olan okuyan bir abimiz ya da dostumuz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 24 Temmuz 2015; 1:37:18 >

Sen cevapları ezberliyorsun ama hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz. - OSHO
  • Bonzaicisi, şeriatçısı çok Karamürsel'in Ama iyi insanları da var. Kyk yurdunda güzel ortam olduğunu söylüyorlar genel olarak. Merkeze inmiyor zaten sık sık kykdakiler. Kendi içinde oturma yerleri falan var kız/erkek karışık orada takılıyorlar. Karamürsel baya küçük bir yer gezmekten sıkılmayacağın tek yer belki bir ihtimal sahili olur. Sonuçta sahil tak kulaklığı dolan. Pek büyük değil ama hatta bana göre ufakta bir sahil ama yetiyor işte. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü gibi bir ortam yok. Dışarı çıkıp gezdiğinde öğrencilere çok fazla denk gelemiyorsun. Dediğim gibi genelde hepsi evinde, yurtta falan takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Bonzaicisi, şeriatçısı çok Karamürsel'in Ama iyi insanları da var. Kyk yurdunda güzel ortam olduğunu söylüyorlar genel olarak. Merkeze inmiyor zaten sık sık kykdakiler. Kendi içinde oturma yerleri falan var kız/erkek karışık orada takılıyorlar. Karamürsel baya küçük bir yer gezmekten sıkılmayacağın tek yer belki bir ihtimal sahili olur. Sonuçta sahil tak kulaklığı dolan. Pek büyük değil ama hatta bana göre ufakta bir sahil ama yetiyor işte. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü gibi bir ortam yok. Dışarı çıkıp gezdiğinde öğrencilere çok fazla denk gelemiyorsun. Dediğim gibi genelde hepsi evinde, yurtta falan takılıyor.

Her ortama uyuyorum ben sıkıntı yok hocam, kız olsunda yeter benim için

• Bölümün nedir?

Edit : Yazmışsın dikkat etmedim kusura bakma. İşletme tarafında kız olduğu söyleniyor. Ben Barbarosta okuyorum denizcilikte. Çok net bilgim yok yukarısı hakkında. 3. yılım olacak ama pek uğramadım yukarılara merak etmedim. 3-5 kere gittim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 24 Temmuz 2015; 2:15:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Bölümün nedir?

Edit : Yazmışsın dikkat etmedim kusura bakma. İşletme tarafında kız olduğu söyleniyor. Ben Barbarosta okuyorum denizcilikte. Çok net bilgim yok yukarısı hakkında. 3. yılım olacak ama pek uğramadım yukarılara merak etmedim. 3-5 kere gittim sadece

İşletme yönetimi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.