Şimdi Ara

Roaccutane Hk. Herşey ve Sivilcelere Kesin çözüm[ÇÖZÜM GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
12
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgili forumdaşlarım , müsait olduğumda yavaş yavaş başlıklar halinde konuya bilgileri ekleyeceğim.
    Öncelikle roaccutaneden bahsedeceğim , sonra İLAÇ KULLANMADAN sivilcelere nasıl çözüm getireceğimizi anlatacağım
    Bu ilacı yaklaşık 70gün kullandım.Gerçekten işe yaradı , iltihapları azalttı , ama hala çok sivilce vardı , ve doktor bıraktıktan sonra artar dedi.Ama bende aksine artmak yerine ,azaldı , işte bunu size anlatacağım

Başımdan geçen olaylar
    Bu yazanları kesinlikle okuyun , kafanızda bir fikir oluşur.

Yüzüm inanılmaz kötüydü , dokununca acıyordu , uyandığımda yastık hep kan oluyordu.Birde insan kafaya takıyor , yaş 20 , bakıyorum okulda benden başka sivilceli insan yok(üniversiteye gidiyorum).Bunun üzerine birkaç doktora sordum , doktor kuzenim kafana takıyosan kesin git kullan dedi. Bunun üzerine , gittik doktora , ben aslında çok kararsız kalmıştım , ilacı kullanmak istemiyodum. Doktor hacettepe mezunu ve doçent olunca , güvendim.Ağzıda laf yapıyodu , konuştu konuştu benim kafayı bulandırınca bende kabul ettim.İşte kan filan verdim , sonuçları doktora götürdüm , herşey normaldi bunun üzerine ilaca başlamış olduk. 50kgydim , doktor direk 50mg verdi , 6ay yerine 5 ay kullanacağız , bu ilacı ben 93ten beri veriyorum filan dedi, bizde güvendik.

İlaca başlamadan hemen önce ,resimimi çektim , 40sonra birdaha ve 63gün sonra birdaha çektim , sonra zaten ilacı bıraktım.

İlk yan etkisini , 3gün sonra fark ettim.Yılbaşında eski dershaneme , arkadaşlarla gitmiştik.Arkadaşta kullanmış , dedim dudağımda kuruma var , buda psikolojiktir , hemen kurutmaz dedi.Eyvallah dedim , yılbaşından birkaç günsonra iyice çatlamaya başlayınca , nemlendirici kullanmaya başladım , bayağı iyi gelmişti.Öyle devam etti.
    Yüzümde sivilceler ilk başlarda arttı , tek sorunum oydu , dudak kurumasını engellemiştim nasıl olsa.

3. haftada , gözümde kızarma başladı , uyandığımda deli gibi çapak oluyodu , birde idrarda kan gelmeye başlamıştı . Doktora gittim , bu ilacı kullandığımı söyledim .Doktorda bu ilaç vücutlarını mahvediyo be çocuğum , vücut direncini düşürüyo deyince huylandım , neyse ilaçları verdi yolladı.
    Bende roaccutane veren doktora gittim , bana göz doktoru böyle böyle dedi , dedim , göz doktoru sallamış dedi , biz bunu kanseri önlemek için kullanıyoruz dedi.Bende eyvallah dedim döndüm eve.

Bu idrardan kan gelmesi olayını şöyle anlatayım , penis ucu tıkanıyo , 5sn çiş yapamıyorum , zorluyorum gelmiyor . İdrar biterkende damla damla kan geliyordu.Bunun üzerinde ürolojiye gittim , sadece penis ucunun tıkandığını söyledim , birkaç test yaptım , birşey çıkmadı . Doktor , sorun olmaz ilacı kullanmaya devam et , bol bol su iç dedi.Nedense korktum kan geldiğini söylemeye.

Neyse böyle biraz daha devam etti. 1. ay dolmuştu ,gittim kan verdim ilacı tekrar yazdı , yine 50mg yazdı buarada. Sivilceler hala çok fazlaydı, uyandığımda yastık hep kan oluyordu.

8.haftada , cildiye doktoruna gittim , dedim benim idrardan kan geliyo. Doktorun yüzünü görmeniz lazım , nasıl şaşırdı , birazda korktu tabi. Ben yıllardır doktorum başıma böyle birşey gelmedi dedi. İnternete keyword gireceğim , bakalım ne varmış dedi. Biraz araştırdı , birkaç yıl önce Türkiyeden 2 vaka bildirilmiş. Böyle şey yapabiliyomuş dedi , bol bol su iç , 2 gün sonra gel dedi. Ben bol bol su içtim, doktora gittim geçti filan dedim. Ama 1 gün sonra tekrar kan geldi.

Bunun üzerine 9. hafta başka ürolojiye gittim . Birkaç tahlil yaptı , adamda inanmadı bana . Kan gördüğüne eminmisin filan dedi . Bende evet deyince , 2 tane daha tahlil verdi , ama ne tahliller . Sistogram ve başka birşey daha. Mesaneye ilaçlı su veriyolarmış , işerken röntgen filan çekiyolarmış.
    Bunun üzerine gittim cildiye doktoruna ,bana böyle böyle tahliller verdiler ama ben yaptırmaya korkuyorum dedim. O da gerek yok bunlara ilacı bırakıyoruz 2hafta , sonra tekrar gel yanıma dedi.
    İlacı bıraktıktan 1gün sonra, sorunlar geçmişti. 2hafta dolunca gittim hastaneye , randevum yoktu , almak istemediler , dedim doktor beni tanıyor . Bunu söyledikten sonra doktorda koridordan geçiyodu , aa senmi geldin dedi , evette hocam bana randevu vermiyolar dedim. Kızlarla konuştu hallettirdi :D Arkadaş olduk doktorla , gide gele

Kullanmak istediğine eminmisin dedi , evet dedim . İlaç kaldı şukadarlık dedim , ozaman o ilacı bitirene kadar 30mg kullan , eğer kanama olmazsa tekrar 50mg kullanırsın dedi.Eğer kanama olursa artık yapacak birşey yok dedi , ilacı bırakırsın ama yüzün tekrar eski haline döner dedi.
    Bende annemin ısrarı üzerine 3gün daha kullandım sonra bıraktım ilacı .
    İlacı bıraktığımda , sivilcem fazlaydı hala ,özellikle alnımda çoktu ve kızarıklıklar vardı.

Evet arkadaşlar eğer yüzünüze dokunduğunuzda acı , sızlama , şişlik varsa , öncelikle maydanoz kürünü uyguluyorsunuz.Ben 3hafta kullanmıştım , yavaş yavaş indiriyor gerçekten çok etkili.
    Sonra lavanta kürü ve sirke-madensuyu kürünü birlikte kullanmaya başlıyorsunuz.Lavanta kürü çok güçlü , bende arada hala sivilce çıkıyor , 4-5haftada 10gün kullanıyorum.Direk geçiriyor.Bardağın dibinde kalanlarıda yüzüme sürüyorum.
    Eğer bu yazdıklarımı düzgünce kullanırsanız ve sivilceleriniz geçmezse ROACCUTANE son çaredir. Geçmiş olsun

YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 24 Temmuz 2017; 1:44:12 >

• Sirttaki sivilcelere çözüm nedir pm pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Neo| -- 16 Eylül 2015; 23:06:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye domalıyoruz ?

anlatın işte ne bekletiyosun
  • Reklam alınır

• İlaca başlamadan önce bazı arkadaşları bilgilendireyim ona göre ne kullanacağınıza kendinizce karar verin Lise 3'e başlarken(2014 Ekim civarı) özel hastaneye gidip tedavi oldum ilacı aldım(Lise 2de falan o kadar yine özel hastanenin verdiği kremleri kullanmama rağmen hiç bir sonuç alamadım).En sonunda roaccutane işte son çözüm verdi doktor fakat az çok tahmin ediyordum hastaneye gitmeden vereceğini.İşte ilaca başladım falan 2.haftasında yüzüm kurudu dudaklarım çatladı baya.Tabi önceden okulda çoğu kişiyle muhabbetim var herkesle samimiyim falan.Özgüven tavan sorun yok.Sonradan ilacın 3-4. aylarında bende bi agresiflik, gereksiz yere alınmalar, hafiften intihar düşünceleri oluşmaya başladı.Hayatımın çok boktan gittiğini falan düşünüyorum.Maddi sıkıntılar da yaşıyoruz tabi gece ağlıyorum Yakın arkadaşım dediğim kişi falan eski sevgilimle çıkıyor.İnsanlarla sözlü tartışmaya giriyorum sürekli baya sinirliyim ama kimseyi kırmamaya çalışıyorum eve geliyorum rage oluyorum 9 ay bu ilacı kullandım her hangi bir sağlık sorunu yaşamadım dudak çatlaması ve yüz kuruması dışında ama psikolojik olarak diplere düştüm.Babam abisini ve babasını kaybettikten sonra bizle pek konuşmamaya başladı bir yandan bu vefatlar yüzünden babam da kendi başına defin işlemlerini evin durumlarını düşünmeden yapınca çok sıkıntıya girdik.Evde çalışanda tek idi.Bende zaman zaman çıkmamaya başladım evden.Topluma da karışmamayı seçtim.Okulda insanlarla yaşadığım sorunlardan dolayı da çok yalnız kaldım.İnsanları da dinlememeye başladım istemsiz umursamıyorum.İlaç sonrası yeni yeni toparlamaya başladım kendimi ama eskisi gibi değilim pek.Maddi ve ya manevi sorunlar yaşamıyorum pek diyorsanız kullanın bence.Yaşadığınız olaylar da sizi iyice derinlere sürüklüyor

• Yüzü beyazlatir mi eğer öyleyse kullanirim

• Tetration kullanıcısına yanıt
    Buyrun ilaç hakkında bilgilendirme kısmının birazı geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edebiyat yapmaya gerek yok ilk 3-4 ay deli gibi sivilce atıyor vücut, dudağın burnun kanıyor kuruluktan falan ama onlar için de krem veriyor. ondan sonra tertemiz geziyorsun.
  • Okumadim ama 15 yasimda kullandim.3 ay falan artar dudaklar agiz burun yamulur lanet edersin ilactan.5-6.ayda yuzunuze nur iner Zararli falan,igrenc gezeceginize kullanin.

Ben kullandiktan 2 yil sonra artti yine sanirim protein tozundan dolayi.Tozu biraktim.Basit bir antibiyotik aldim,krem suruyorum 1 ayda topladi.

• ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SİVİLCELİ PİSLİKLER BEN SURİYEİ VE 2000 Lİ OLABİLİRİM AMA SİVİLCESİZİM.ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• takipteyiz hocam devam.
  • Adamsın , benim amacım sizleri İLAÇSIZ DÜZELTMEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Merhabalar
    Sevgili forumdaşlarım , müsait olduğumda yavaş yavaş başlıklar halinde konuya bilgileri ekleyeceğim.
    Öncelikle roaccutaneden bahsedeceğim , sonra İLAÇ KULLANMADAN sivilcelere nasıl çözüm getireceğimizi anlatacağım
    Bu ilacı yaklaşık 70gün kullandım.Gerçekten işe yaradı , iltihapları azalttı , ama hala çok sivilce vardı , ve doktor bıraktıktan sonra artar dedi.Ama bende aksine artmak yerine ,azaldı , işte bunu size anlatacağım

Başımdan geçen olaylar
    Bu yazanları kesinlikle okuyun , kafanızda bir fikir oluşur.

Yüzüm inanılmaz kötüydü , dokununca acıyordu , uyandığımda yastık hep kan oluyordu.Birde insan kafaya takıyor , yaş 20 , bakıyorum okulda benden başka sivilceli insan yok(üniversiteye gidiyorum).Bunun üzerine birkaç doktora sordum , doktor kuzenim kafana takıyosan kesin git kullan dedi. Bunun üzerine , gittik doktora , ben aslında çok kararsız kalmıştım , ilacı kullanmak istemiyodum. Doktor hacettepe mezunu ve doçent olunca , güvendim.Ağzıda laf yapıyodu , konuştu konuştu benim kafayı bulandırınca bende kabul ettim.İşte kan filan verdim , sonuçları doktora götürdüm , herşey normaldi bunun üzerine ilaca başlamış olduk. 50kgydim , doktor direk 50mg verdi , 6ay yerine 5 ay kullanacağız , bu ilacı ben 93ten beri veriyorum filan dedi, bizde güvendik.

İlaca başlamadan hemen önce ,resimimi çektim , 40sonra birdaha ve 63gün sonra birdaha çektim , sonra zaten ilacı bıraktım.

İlk yan etkisini , 3gün sonra fark ettim.Yılbaşında eski dershaneme , arkadaşlarla gitmiştik.Arkadaşta kullanmış , dedim dudağımda kuruma var , buda psikolojiktir , hemen kurutmaz dedi.Eyvallah dedim , yılbaşından birkaç günsonra iyice çatlamaya başlayınca , nemlendirici kullanmaya başladım , bayağı iyi gelmişti.Öyle devam etti.
    Yüzümde sivilceler ilk başlarda arttı , tek sorunum oydu , dudak kurumasını engellemiştim nasıl olsa.

3. haftada , gözümde kızarma başladı , uyandığımda deli gibi çapak oluyodu , birde idrarda kan gelmeye başlamıştı . Doktora gittim , bu ilacı kullandığımı söyledim .Doktorda bu ilaç vücutlarını mahvediyo be çocuğum , vücut direncini düşürüyo deyince huylandım , neyse ilaçları verdi yolladı.
    Bende roaccutane veren doktora gittim , bana göz doktoru böyle böyle dedi , dedim , göz doktoru sallamış dedi , biz bunu kanseri önlemek için kullanıyoruz dedi.Bende eyvallah dedim döndüm eve.

Bu idrardan kan gelmesi olayını şöyle anlatayım , penis ucu tıkanıyo , 5sn çiş yapamıyorum , zorluyorum gelmiyor . İdrar biterkende damla damla kan geliyordu.Bunun üzerinde ürolojiye gittim , sadece penis ucunun tıkandığını söyledim , birkaç test yaptım , birşey çıkmadı . Doktor , sorun olmaz ilacı kullanmaya devam et , bol bol su iç dedi.Nedense korktum kan geldiğini söylemeye.

Neyse böyle biraz daha devam etti. 1. ay dolmuştu ,gittim kan verdim ilacı tekrar yazdı , yine 50mg yazdı buarada. Sivilceler hala çok fazlaydı, uyandığımda yastık hep kan oluyordu.

8.haftada , cildiye doktoruna gittim , dedim benim idrardan kan geliyo. Doktorun yüzünü görmeniz lazım , nasıl şaşırdı , birazda korktu tabi. Ben yıllardır doktorum başıma böyle birşey gelmedi dedi. İnternete keyword gireceğim , bakalım ne varmış dedi. Biraz araştırdı , birkaç yıl önce Türkiyeden 2 vaka bildirilmiş. Böyle şey yapabiliyomuş dedi , bol bol su iç , 2 gün sonra gel dedi. Ben bol bol su içtim, doktora gittim geçti filan dedim. Ama 1 gün sonra tekrar kan geldi.

Bunun üzerine 9. hafta başka ürolojiye gittim . Birkaç tahlil yaptı , adamda inanmadı bana . Kan gördüğüne eminmisin filan dedi . Bende evet deyince , 2 tane daha tahlil verdi , ama ne tahliller . Sistogram ve başka birşey daha. Mesaneye ilaçlı su veriyolarmış , işerken röntgen filan çekiyolarmış.
    Bunun üzerine gittim cildiye doktoruna ,bana böyle böyle tahliller verdiler ama ben yaptırmaya korkuyorum dedim. O da gerek yok bunlara ilacı bırakıyoruz 2hafta , sonra tekrar gel yanıma dedi.
    İlacı bıraktıktan 1gün sonra, sorunlar geçmişti. 2hafta dolunca gittim hastaneye , randevum yoktu , almak istemediler , dedim doktor beni tanıyor . Bunu söyledikten sonra doktorda koridordan geçiyodu , aa senmi geldin dedi , evette hocam bana randevu vermiyolar dedim. Kızlarla konuştu hallettirdi :D Arkadaş olduk doktorla , gide gele

Kullanmak istediğine eminmisin dedi , evet dedim . İlaç kaldı şukadarlık dedim , ozaman o ilacı bitirene kadar 30mg kullan , eğer kanama olmazsa tekrar 50mg kullanırsın dedi.Eğer kanama olursa artık yapacak birşey yok dedi , ilacı bırakırsın ama yüzün tekrar eski haline döner dedi.
    Bende annemin ısrarı üzerine 3gün daha kullandım sonra bıraktım ilacı .
    İlacı bıraktığımda , sivilcem fazlaydı hala ,özellikle alnımda çoktu ve kızarıklıklar vardı.

DEVAMI GELECEK
    RESİMLERİDE YAKINDA KOYARIM

YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM

dostum benim kollaarımda çok leke var sivilce izleri var dolayısıyla halen iri iri çıkıyor, inan yazın bu yüzden t-sirt giyemiyorum hiç doktorada gitmedin ne diyorsun ..kapatıcı sürüyorum ancak anla işte

• Takip yararlı konu en kısa zamanda devamını bekliyorum

• Hepsini okudum.

Kan işeyen 20 yaşındaki sivilceli şahıs. Uyandığında yastığı kanlı, gün boyunca dudağı kuru.

Benim de alnımda var sivilceler ama belli olmuyorlar bakışta, irin vs yok. Sadece elimi sürünce yer yer tümsek gibi o sivilceden dolayı. Ona çözüm olur mu diye okudum. Yanılmışım.
  • haptan sonra soyucu ilaç olarak ne kullandınız beyler bende alıcam şu sıra
  • Idrarda kan bende de gelmisti 2 3 sene once 6 ay boyunca kullandim o lanet ilaci ama yigidi oldur hakkini yeme muhtemelen 2 vakadan biri bendim

Ilk basta utansam dadermatolojiye dedim bu olayi adam dedi ki iste urolojiye aktaralim falan dedi ozelde olunca ben istemedim o an iste her idrara cikisimda oluyordu bu olay. Ama bir sure sonra resmen krndimi muayene etmistim aslinda kan icerden degil uc kisimdan geliyor. Daha sonra urolojiye de gittim malafata falan baktirdik bir suru test bilmemne yapildi elle falan muayene etti Sonunda cok kotu bir krem tarzi bisey vermisti. Resmen krem gibi bisey dusunun ucu ince, ondan biraz iceri sikmaniz gerekiyordu ucundan ucundan az da olsa kullandik sikintili gecti az bi fayda oldu ama yinede devam ediyodu problem. Sorun suydu: ilac vucuttaki cogu yagi kurutuyor bu yuzden gozlerinizde batma bile oluyor tabi haliyle burunda da kanama... asil puf nokta ise cukte bitiyor. Beyler normalde penisin ucuna kayganlik veren o sivilar da kurumaya basliyor bu surec icerisinde (korkmayin zarari yok sadece o surecte gecerli ) oyle olunca tuvaletiniz yapmaya gidince ucu yapmismis oluyor bir nebze. Ilk isemeye kalkisinizda hep catalli geliyor idrar azicik daha zorlarsaniz da kanama oluyor ama sadece uc kisminda bitiyor is. Ufak bir tuyo vereyim kullananlara bunu da kendim kesfettim, idrara cikmadan once ellerinizi yikayin elinizdeki islaklila malafatin ucuna tam 2 3 damla su damlatin ki ilaci kullandiginiz surecte o yapismadan olan kanama en aza inson kanamasin hatta...

benden bu kadar gencler insallah faydasini gorursunuz ben gordum sahsen. mobilden bu kadar yazabildim sorunlariniz icin yazabilirsiniz eger yeni basliyorsaniz ilaca before after yapin kendinizdeki degisikligi goruceksiniz

Son bi not: ilac psikolojik olarak da sikintiya sokabiliuor insani uzerinde de yazar zaten intihara tesebbuse kadar goturur psikolojiniz kotuyse Sahsen ben sevgilimden ayrilmistim sebepsiz yere ilaci birakinca resmen normalr dondum baristik tekrar ama farkinda olun da bunun kendinizi sikmayin

• Yakında dertlerin bitecek
  • Bende aknetrente başladım 30 mg.İnşallah yazdığın sorunlar başıma gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende sivilceler var önceden çıkmış bir türlü geçmemiş bir kere çıkan sivilce 2 ay kalıyor suratımda çok şükür az çıkıyor ama bunun çözümü varsa dualarım seninle
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.