Şimdi Ara

Saçını Uzatmak İsteyeler , Sakalı Çıkmayanlar Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
29
Favori
47.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ayda 10 cm civarı uzatma formülünü yazıyorum. Ben dahil çevremdeki 5 kişi tarafından denenmiş olup çok iyi sonuçlar elde edilmiştir ve saç dökülmesine karşı etkilidir. Saçları gürleştiriyor bir de inanılmaz güzel kokuyor , dolgun ve parlak gözüküyor. Saç çok iyi besleniyor.

Bepanthene ( böyle yazılmıyordu sanırsam , eczaneye bepanten iğnesi deyin verir ) ve bemiks iğnelerinden 1 er tane alıp kırarak bir kaba boşaltıyoruz.Badem yağı.Yarım çay bardağı zeytin yağı biraz da tuz ekliyoruz. Badem yağının kapağıyla 1 kapak eklesek kafidir. Ama siz saçınızın kısalığına göre formülün ölçeğini azaltın. Çünkü yağ içinde kalırsınız. Saçınız ne kadar emebiliyorsa o kadar kullanın göz kararınca. Benim saçlarım uzun bu formülün 2 katını kullanıcam yakın zamanda. Başka bir eve taşınıyorum da maddi durumumum sıkışık sigara bile lüks şu zamanda benim için

2. formül :

Yılan yağıdır arkadaşlar. Yılan yağı sürüyoruz saçımıza. Bu biraz pahalı. Aktarlara bakın bunun için. 2'sini iki gün arayla kullanıp her hafta yaparsanız çok iyi verim elde edersiniz. Yılan yağını ayda 2 kez kullanacaksınız. Ama sizin saçınız kısa 1 şişe 5 kullanım falan yeter. Kız arkadaşlarım 2 seansta bitiriyordu şişeyi.

Dip Not : Bu formülleri kullandıktan sonra , yani saça yedirdikten sonra bone takıyorsunuz ve 30 dk civarı bekleyip ılık su ile saçı arındırıp bir şampuanla saçı yıkıyoruz.

Dip Not 2: Yılan yağı kullandıktan sonra 15 gün falan fön çekmeyin. Leş gibi kokarsınız. İlk formülde ise fönden sonra çok tatlı bi koku verirsiniz saçınıza. Tatlı badem yağı alacaksınız unutmayın. Çok güzel kokar.

Sakal'ı Çıkmayanlara bir formül :

Benim de sakalım çıkmıyordu. Sarışınım , ailem selanik göçmeni. Ama şu formülle sakalım çıktı :

Berberde ustura vurduruyoruz ayda bir. Evde de 3 günde bir permatik vuruyoruz yüzümüze. Her permatik vuruşumuzdan sonra tatlı badem yağını cildimize yediriyoruz. Ardından 15 - 20 dk bekleyip yüzümüzü yıkıyoruz. 1 saat kadar sonra ezilmiş sarımsak dişlerini yüzümüze iyice yediriyoruz. 4-5 dk kadar bekledikten sonra yıkıyoruz.

• kafaya yılan yagı tavsıye etmem sacda kabuk olusturuyor sacın hava almasını engellıyor bellı bı bolgem dokuldu o yuzden bırakınca kullanmayı cıktı gene. kafa pull pull oluyor tam dazlaksanız kullanın ıyıce arıtmak sartı ıle
  • Çok teşekkürler bunları yapıcam kesinlikle acayip lazımdı.
  • ayda 10 cm
    yılda 1 metre 20 cm. Yavaş salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

ayda 10 cm

İlk ayda birden uzuyor ondan sonra bu verimi alamıyorsun. Üslubuna göre bir cevap verirdim de neyse muhattap olmaya gerek yok
  • no ss no guven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

ayda 10 cm

İlk ayda birden uzuyor ondan sonra bu verimi alamıyorsun. Üslubuna göre bir cevap verirdim de neyse muhattap olmaya gerek yok

muhattap olmana gerek yok zaten. Bende saçlarımı 16 ay uzattım anca omuzlara inmişti ordan biliyorum. Denemediğim formül kalmadı ama hiçbiri bi işe yaramıyo. Saçın yapısıyla ilgili herşey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ UZATANLAR GELSİN Bİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl 1 ay önceki hali :

İşkembeden sallamıyorum yani.
  • ne kadar zamanda uzadı bu kadar ?
  • 10-11 ay diyebilirim

Ve bu saçın yıkanmamış hali ile çekilen bir fotoğraf. Ne kadar dolgun olduğunu görüyorsundur. Saçı inanılmaz besliyor ilk formül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 25 Şubat 2011; 10:02:45 >
  • kardeş benim sakal normalde yanak seyrek 23 yaş işe yararmı badem yağı sarımsak sakalımı kesmem ama yanak seyrek olduğu için orayı keserim ama işe yararmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

kardeş benim sakal normalde yanak seyrek 23 yaş işe yararmı badem yağı sarımsak sakalımı kesmem ama yanak seyrek olduğu için orayı keserim ama işe yararmı

Hocam adam cilt bakım uzmanı değil ki sadece onda işe yarayan şeyleri yazmış ayrıca denemekten zarar gelmez işe yararsa ne güzel, yaramazsa devam aynı şekilde
  • ilk formül haftada bir mi yapılacak? ben de uzun saçlarımı kestirdim ama amacım öyle hemen uzasın değil sağlıksı uzasın biraz zayıfladılar :S :D
  • Sakal içn olanı deniycem
  • mesajim bulunsun
  • hani sakal
  • benim saçlarımın uzamaya değilde gürleşmeye ihtiyacı var... eve gidince bakıcağım
  • sakal formülü için mesajım bulunsun.

Sarımsağı surata sürüp yıkayınca kokusu kalıyor mu yine de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

hani sakal

Sakal dediğin şey kesiliyor biliyor musun ? Keçi sakal vardı 1 hafta öncesine kadar. Tey allahım ya.

Koku kalmıyor çok uzun süre.

İlk formül saçı gürleştiriyor. Gayet iyi sonuç aldım ben. Saçları seyrek olup da sıklaşan arkadaşlarım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

hani sakal

Sakal dediğin şey kesiliyor biliyor musun ? Keçi sakal vardı 1 hafta öncesine kadar. Tey allahım ya.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.