sınavdayım kafam kaşındı kaşıyayım dedim bi baktım böcek düştü öküz gibi bok böcegi gibiydi üfledim öldü ne olabilir SS istemion sınavdaydım
quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: OSadam_92 Üfleyince bir böcek nasıl ölüyor yahu okuyup üflemiştir belki
quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: OSadam_92 Üfleyince bir böcek nasıl ölüyor yahu okuyup üflemiştir belki
quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: OSadam_92 Üfleyince bir böcek nasıl ölüyor yahu okuyup üflemiştir belki Yapma bunu bayılacağım
quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: OSadam_92 Üfleyince bir böcek nasıl ölüyor yahu okuyup üflemiştir belki bayıldım
quote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Pislikten, arada sırada banyo yap temizlen, yok hacu banyo yapıom her gün ama cam 7/24 açık ordan gelmiş olabilirmi saçımın arasına uzun saçım birazda
Clear böcek ilacı değil ki böcekleri uzak tutsun quote:Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller Clear kullanyom
quote:Orjinalden alıntı: WarfareOfTheSpirits Clear böcek ilacı değil ki böcekleri uzak tutsun quote:Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller Clear kullanyom dh 'nın şampuanlarından kullanmıyormusun yoksa ?
İyi kafaya girmiş ya gece sen uyurken donuna girseydi.Mazallah bide kocaman diyorsun dana burnu felan olsaydı kökünden kopartır.