Binbaşı
20 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri

anakart: gigabyte b550m

işlemci: ryzen 5600x :

ekran kartı: galax 3060ti gddr6x :

ssd: Samsung 500 GB 970 EVO Plus m2

ram: gskill ddr4 cl16 16gb ram :

19-20bin tl arasında tuttu.

elimde olan parçalar

Kasa: corsair carbide 500r

psu: corsair cx750

20k bütçem var elimde üstte yazdığım iki parça var diğerlerini bir şekilde performans odaklı doldurmaya çalıştım sizce fiyatına almaya değer mi yoksa daha iyisi hesaplısı toplanır mı?

Veya hazır sistemlerden daha hesaplısı daha uygunu bulabilir miyim?

(not): Şöylede bir durum var taksitlediğim zaman tek tek gene fiyatlar çok fazla artacak belki 20k olacak 22-23k bu yüzden de kafam bulanık

XPG PRECOG 7.1 kullanan veya duyan var mı? Hiçbir yerde yorum vb. bulamadım.
Çift Sürücülü (Elektrostatik ve Dinamik) ve hifi sertifikalı falan filen denmiş.

Mİ 5 prime telefonumu şuana dek sorunsuz mükemmel bir şekilde kullanıyordum taa ki güncelleme gelene kadar nerden yükledim 9.1.1.0 her şey nanay oldu cidden...
En büyük problem kamerada gecikme yaşıyorm, fotoğrafı çektikten 1sn öncesini bana gösteriyor.

örneğin; wsapp veya instagram da ön kamera için flash seçeneği vardır ekranı beyaz yapar ya onu açıyorum karanlıkta fotoğraf çekiyorum lakin gene hiç birşey gözükmüyor. çünkü flashın açık olmadığı anın fotoğrafını gösteriyor.

Ekrandan video alarakta gösterbilirim sanırım bunu olmadı öylede atarım buraya.

Kısacası 9.1.1.0 telefonumu bozdu eski sürümüme nasıl geçebilirim. Kısa yolu varmıdır telefonumu bozmadan gerçekleştirebileceğim.
anakart ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ
işlemci INTEL CORE I5 3470 SOKET 1155 3.2GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
ram : CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
psu : CORSAIR CS750M

Ekran kartım bozuldu şuanki sistemim bu yardım olabilirmisiniz hemen bir kart almam gerekli fiyat olarak 400tl elimde var diyelim.
Dragon Revolt oyuna giriş yapıyorum, karakter yaratma ekranında oyundan atıyor. problemi bilen var mı?
Mail adresime gelen linkten gördüm oyunu, ilginç bir şeye benziyor meraklılarına duyurulur.

Site:https://www.crush-game.com/
Steam:http://store.steampowered.com/app/475630/
Beta Key:http://www.mmobomb.com/giveaway/adventurequest-3d-early-access-steam-codes

Trailer

Gameplay

Araştırmaya çalışıyorum bakıyorum iyi denilen klimalar genel 18liklerin fiyatları hep 4000TL civarında belirtilmiş..Onun dışında diğer İyi ve alınabilir denilen klimaların da nereden alabileceğimi bulamıyorum araştırıyorum satın alabileceğim bir yer bulamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.. 18lik inverter max 3000tl bir klima arıyorum..
Çift monitör kullanıyorum eski monitörümün ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor sorunu ne olabilir acaba? 19'' INCA modeline bakmadım ^^,
iki arkadaş oyuna başlıcaz hangi server da düzgün aktif bir ortam ve guild bulabiliriz..¿?
Hakkında
Meslek: Çizer
İlgi Alanları: anime
Forum İkinci El İmzası:
A silent assassin has risen
From the darkness...
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Türk Telekom
ISS
Turkcell SuperOnline
Oyun Platformu
PC
World of Warcraft
Druid
Steam
mremq
TV
Samsung
Klima
alarko carrier
Ses Sistemi
Creative
LOL
Shaco
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Ekran Kartı
MSI
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.283
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 146.089 (Bu ay: 392)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.