Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Ara makas attırdıktan sonra kısalan saç telleri havaya kalkıyor mu? Deneyen biri cevaplarsa iyi olur

Benim başıma gelmedi hiç ama bi ihtimal olabilir belki..

Ara makasın faydasını gördünüz mü peki?

Faydadan çok zararını gördüm. Saçların kırılmasında etkili.

Hmm. Benim saçlar çok sık ara makas dışında yapcak bir şey var mı?

Kötü görünmesini engellemek için ekillendirici kullanabilirsin. Ama idare et bir süre sabırlı ol.

Sabrederim sorun değil. Saçlar 15 cm falan şuan, kaç cm olunca düzelir =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Bugün ara makas attırdım uçlardan hafif aldırttım. İnşallah güzel bir şekilde uzar.

ara makas ne yahu?

Toplama, kabarıklığı ve kırıklıkları aldırma hocam.

• SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

arkadaşlar şu saç şeklini (renk hariç) nasıl yaptırabilirim, kendim nasıl bu şekli verebilirim?

saçım dalgalı ve sık.
  • Saçımı 8.sınıftayken uzatmıştım en son;

saçım böyle oluyor...
    Benim istediğim model ise böyle;

saçımı böyle uzatmak için ne yapmam gerekir?8.sınıftayken bayan kuaföründe fön çektirip köpükle falan dalgalı yaptırıyodum ama ben saçımın verdiğim resimde ki gibi olmasını istiyorum,nasıl olabilir?
  • Sac sekillendirmek icin sac kremi kullanmayi dusunuyorum tavsiyeniz var mi? Bi aralar elidorunkilerden birini kullanmistim. Uzmanlarin gelistirdigi denilenlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Céngaver

Sac sekillendirmek icin sac kremi kullanmayi dusunuyorum tavsiyeniz var mi? Bi aralar elidorunkilerden birini kullanmistim. Uzmanlarin gelistirdigi denilenlerden.

Yararını görmediniz sanırım Elidor'un

• benim saç dalgalı ilk 2 ay anca 3-4cm uzuyor sonra 1 ayda 4-5cm uzuyor ve düz dalgalı olan saçım hafiften kıvırcıklaşıyor hele hele faulllerim standart birinin 5-6 ayda uzatabildiği uzunluğa 3 ayda erişiyor
  • 30 yaşına kadar saçımı kestirmicem yani daha 12 sene var Belime kadar uzatmayı planlıyorum. Tavsiyem loreal parisin elsive şampuanıdır. ben arı sütlü olanı kullanıyorum. Saçlarım çok sağlıklı bu sayede. denemenizi öneririm.
  • Hocam benim saçlarım kuru zayıf ve yıprandı ne gibi kürler önerirsiniz bilginiz var gibi bu saç konusunda bir de saçım dalgalı yavaş uzadığı için bemix ampul kürü öneriyolar ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim saçlar7-8 aydır uzuyor, subay kestirmiştim en son. Ön taraflar çok uzun arkaya da yatıramıyorum, yana yatırıp duruyorum gün içinde çok uğraştırıyor. Kuaföre gitmekten de korkuyorum oyuncak eder diye. Benim durumda olmuş olablardan tavsiye almak isterim, kuaföre ne diye tarif ediyim de oyuncak etmesin?

Aynı hocam, ya taç kullanacağız ya da mecburen bekleyeceğiz uzamasını. Yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Hocam benim saçlarım kuru zayıf ve yıprandı ne gibi kürler önerirsiniz bilginiz var gibi bu saç konusunda bir de saçım dalgalı yavaş uzadığı için bemix ampul kürü öneriyolar ne dersiniz ?

Pratikte benim de bilgim yok. Bilgili bir arkadaş bilgilendirse bizi iyi olurdu şu saç yıpranması, kırıkları hakkında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Céngaver

Sac sekillendirmek icin sac kremi kullanmayi dusunuyorum tavsiyeniz var mi? Bi aralar elidorunkilerden birini kullanmistim. Uzmanlarin gelistirdigi denilenlerden.

Yararını görmediniz sanırım Elidor'un

Maalesef goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Uzun saçı merak ediyorum 5-6 yıldır uzatmak istiyorum ama 2 ay olunca dayanamayıp kestiriyordum. İlk kez 3 aydır kestirmiyorum ama çok saçma sapan bi hal aldı saçlarımÖzellikle ense kısmı çok saçma duruyor, enseleri düzelttirsem olur mu?

Bu son şansım bu sefer de kestirirsem bir daha uzatamam çünkü saçlar dökülüyor

Hocam belli araliklarla ara makas arttir ben oyle yapiyorum.

Zaten azcık saçım var onlarda ara makasla gitmesin
  • Dökülme için bioblas şampuan aldım yanında hediye spreyli bakalım işe yarayacak mı. 4. aydayım saçlar artık hiç şekil almıyor ilk 3 ay türlü şekillere giriyolardı ama artık olmuyor çok kötü gözüküyor birde dalgalı olunca
  • Bugün ölçtüm saçımı 1 yılda 22 cm olmuş

• Saçlar uzayınca dökülme işi saçma geliyo bana.Kısayken belli olmuyo uzayınca dökülenler göze daha çokmuş gibi gözüküyo bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

Saçlar uzayınca dökülme işi saçma geliyo bana.Kısayken belli olmuyo uzayınca dökülenler göze daha çokmuş gibi gözüküyo bence.

Öyle zaten. Tersini diyen mi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

Saçlar uzayınca dökülme işi saçma geliyo bana.Kısayken belli olmuyo uzayınca dökülenler göze daha çokmuş gibi gözüküyo bence.

Öyle zaten. Tersini diyen mi oldu

Hayır uzamanın dökülmeyi arttırdığını sananlar var o yüzden yazdım.
  • saçlarım kıvırcık uzatıyorum ama normalde dokuluyordu ( zaten kısayken bile az da olsa dökülür ) çok sıkıntı etmezdim ama şimdilerde iyice acayip arttı yıkayınca bi top lavaboda kuruturken biraz daha falan baya dökülüyo. uzatıyorum derken saçımdan olmak istemiyorum normal midir
  • benim saç da çok dökülüyor kan testi yaptırdım tiroid hormonu az çalışıyormuş bu da saç dökülmesine neden oluyormuş tedaviye başlıcaz bakalım dökülme azalacak mı eğer azalma olmazsa büyük ihtimal genetik saç dökülmem var kel kalmadan gidip kestireceğim saçı.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.