Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Dökülme için bioblas şampuan aldım yanında hediye spreyli bakalım işe yarayacak mı. 4. aydayım saçlar artık hiç şekil almıyor ilk 3 ay türlü şekillere giriyolardı ama artık olmuyor çok kötü gözüküyor birde dalgalı olunca

bioblas kötü hocam keşke almasaydın bu piyasanın çin malısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Dökülme için bioblas şampuan aldım yanında hediye spreyli bakalım işe yarayacak mı. 4. aydayım saçlar artık hiç şekil almıyor ilk 3 ay türlü şekillere giriyolardı ama artık olmuyor çok kötü gözüküyor birde dalgalı olunca

bioblas kötü hocam keşke almasaydın bu piyasanın çin malısı.

arkadaş kullanıyordu memnunmuş ben de bir deneyeyim dedim daha 2. kez kullandım 1-2 hafta daha kullanırım olmazsa clear a devam.
  • benim saçım şuan böyle babamın arkadası berber yardım aldım amacımda buydu.
  • düz saçlıyım,saçları 4 aydır uzatıyorum hergün yıkıyorum kulaklar kapanmak üzere öndeki saçlarda gözüme gelmeye başladı amacım nejat işlerin uzun saçlı hali,saçları geri atıyorum ama ortadan 2ye ayrılıp kenarlara kayıyor ne yapmam lazım?Ara makas attırmadım attırsam iyi olur mu ne zaman attırsam bi garip oluyor saçlarım 4 aydır hiç dokunmadım ama biraz kabarık duruyor ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyKs // -- 16 Haziran 2013; 21:42:33 >
  • benimkiler kıvırcık desen değil, dalgalı desen değil, çok da kabarıyor. 4. uzatma denemem hep 4. 5. ayda yılıyordum bu sefer sonuna kadar gidicem isterse berbat olsun sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

benimkiler kıvırcık desen değil, dalgalı desen değil, çok da kabarıyor. 4. uzatma denemem hep 4. 5. ayda yılıyordum bu sefer sonuna kadar gidicem isterse berbat olsun sorun değil

Benim saçlarda öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun diye konulan saçlara bak

• saçımı şu şekil nasıl yapabilirim :D videodaki konuşmadan anlamadım bişey.Bayağı dalgalı saçlarım
  • Zamanında bir yazı yazmıştım beyler belki yardımcı olur:
    www.blogkaan.com
    Hızlı Saç Uzatmanın Yolları Ve Yöntemleri
    http://www.blogkaan.com/2010/09/hizli-sac-uzatmanin-yollari.html
  • okurken uzadı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

benimkiler kıvırcık desen değil, dalgalı desen değil, çok da kabarıyor. 4. uzatma denemem hep 4. 5. ayda yılıyordum bu sefer sonuna kadar gidicem isterse berbat olsun sorun değil

Benim 8. ay hala kabarık mesela yavaş yavaş düzeliyor o olay saç tiğimde kıvırcık dalgalı arası ve sık. Vaz geçme devam et ilk başta bandana yada taç falan takarak durumu biraz düzeltebilirsin.
  • Kıvırcık ve yağlı saçlar için saç düzletici şampuan önerisi var mı ?
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olucaktı.. Ben saçları uzatmaya başladım ama önceki saç kesimimde katlı kesimdi. Önler uzun arkalara doğru kısaydı, şu an önler 5-6 cm arkalar 3cm civarı. Böyle uzatsam komik durur mu?
  • Arkadaşlar saçım ince telli gür şimdi kısa olduğu için acayip kabarık gözüküyor.Uzun olunca kabarmaz diye düşünüyorum olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 30 Haziran 2013; 22:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poi the machine

Saçımı 8.sınıftayken uzatmıştım en son;

saçım böyle oluyor...
    Benim istediğim model ise böyle;

saçımı böyle uzatmak için ne yapmam gerekir?8.sınıftayken bayan kuaföründe fön çektirip köpükle falan dalgalı yaptırıyodum ama ben saçımın verdiğim resimde ki gibi olmasını istiyorum,nasıl olabilir?

hiç bi şekilde öyle olmaz. allah vergisi o saç.
  • Uzadıkça kabarıklık azalıyor

• benim yapı itibriyle aynı böyle bu şekilde uzatmak istiyorum omuz seviyesine kadar bakalım neler olacak. ayrıca seneye saç serbest dimi beyler okullarda şeye gelmeyelim
  • Bende uzatıyorum bakalım. Kulaklar iyice kapandı. Önler de burnuma kadar geliyor. Şimdilik ikiye ayırıyorum ama bu rüzgar mahvediyor saçlarımı.
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak; benim saclarım cok sık yaklasık 1.5 ay önce berbere gittim ara makas attı (seyreltti) yanlar kısa ön uzun kesim yaptı önü dikti ama artık jöle , wax gibi seyler kullanmaktan bıktım ve saclarımı uzatmaya karar verdim 1.5 aydır uzuyor önü asagı indirdigimde gözüme kadar geliyor yanlar önceden kısa oldugu için öne göre kısa kulagımın çok azını kapatıyor ve yüz seklim dikdörtgen yüz dediklerinden. bugün berberime tekrar gittim uzatabilecegimi yakısacagını söyledi 1 hafta sonra gidip ara makas falan atıcak tekrar. enseyi alıcak benim sorum nasıl saç stilleri önerirsiniz ne yapmalıyım bilgilenirirseniz sevinirim.
  • beyler 5. aydayım saç artık eskisi gibi kabarmıyor bariz azalma var hafif bi kabarıklığı kaldı ama saçımın önü sanki çok seyrelmiş gibi hissediyorum neden bilmiyorum uzadığı için seyrek geliyor heralde
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.