Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 yıldır uzatıyorum Bir de saçımın arka tarafındaki çalılaşmayı engelleyebilsem süper olacak. Saçlar tel tel oluyor deli oldum
  • beyler 15-16 ay oldu hiç kesitrmedim. şimdi toplayınca bir süre sonra enseden ve favorilerden saçlar çıkıyor. nasıl birşey yapmalıyım bunlara oraları kestirmem mi gerekiyor. favorileri düz falan yapıyorlar genelde sizin nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

beyler 15-16 ay oldu hiç kesitrmedim. şimdi toplayınca bir süre sonra enseden ve favorilerden saçlar çıkıyor. nasıl birşey yapmalıyım bunlara oraları kestirmem mi gerekiyor. favorileri düz falan yapıyorlar genelde sizin nasıl

Sakın ola kestirme, 8 ay 1 yıla o saçlar da uzayınca onları da toplayabileceksin. Ben uzattığımda berbere gittikçe o saçları aldırıyordum pek hoş olmamıştı.

Benim saçlar da kısacık sayılır, ense tıraşım bilem var Daha öncesinde saç uzatmamın sebeplerinden birini yeniden çözümledim: saç kısaltma fetişine sahip berber faktörü. Bu berberler yüzünden yeniden uzatacağım. Kıçıma kadar uzasın valla. Bana bir şampuan önerebilir misiniz, saçları güçlü tutup dökülmesini ve güçsüzleşmesini önleyecek türden.
  • saçlarım orta uzunlukta her sabah yataktan kalktığımda saçlarım çok dağınık oluyo değişik şekillere giriyo ve saç yapımdan galiba kolay kolay düzelmiyor genelde kafamı musluğun altına tutup kurutuyorum düzeliyor bundan başka yapabiliceğim bişey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

saçlarım orta uzunlukta her sabah yataktan kalktığımda saçlarım çok dağınık oluyo değişik şekillere giriyo ve saç yapımdan galiba kolay kolay düzelmiyor genelde kafamı musluğun altına tutup kurutuyorum düzeliyor bundan başka yapabiliceğim bişey var mı ?

yatmadan önce saçını bol şampuanla yıkarsan belki sorun çözülebilri ben elidorun pembe renklisini kullanıyorum saçım 2 gün boyunca acayip yumuşak oluyor şekil bile veremiyorum istersen bi onu dene ama belkide benim saçım öyledir
  • bende en son 6 7 ay once kestırdım ama arkalar fena kabarık halde,yanlar kulaklarımı baya kapatıyor.taç falan takıyorum ama tabi önleri tutmuyor.berbere sordum bu aşama bıraz çirkin görünebılır falan dedı.daha bekleyeyımmı yoksa kestıreyımmı bılemedım.ıstersenız ss atayım uzayınca nasıl olur vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wukong

bende en son 6 7 ay once kestırdım ama arkalar fena kabarık halde,yanlar kulaklarımı baya kapatıyor.taç falan takıyorum ama tabi önleri tutmuyor.berbere sordum bu aşama bıraz çirkin görünebılır falan dedı.daha bekleyeyımmı yoksa kestıreyımmı bılemedım.ıstersenız ss atayım uzayınca nasıl olur vs.

ss at bakim merak ettim
  • Benimde 9 aylık saçım var 9 ay boyunca mahvedecek diye hiç berbere gitmedim bazen öyle bi tip alıyorki kestiresim geliyor bazende istediğim gibi oluyor sürekli değişiyor tipi önerdiğiniz birşey var mı :)
  • Yok mu bir saç kremi önerisinde bulunacak?

• beyler duştan sonra elektriklenmeyi nasıl önleyecez?
  • beyler benim saçlar dalgalı ve seyrek geçen sene uzatmaya çalıştım ama kulakların üstü biraz uzayınca çok kötü duruyor ne yapmalıyım sizce yeniden uzatmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ualfonzo28

beyler benim saçlar dalgalı ve seyrek geçen sene uzatmaya çalıştım ama kulakların üstü biraz uzayınca çok kötü duruyor ne yapmalıyım sizce yeniden uzatmak için?

Şuan benimde dediğin gibi.Katlanıyorum valla.

• quote:

beyler benim saçlar dalgalı ve seyrek geçen sene uzatmaya çalıştım ama kulakların üstü biraz uzayınca çok kötü duruyor ne yapmalıyım sizce yeniden uzatmak için?

benim saç uzarken düzdü uzamaya başladıkça dalgalanmaya başladı tarakla düz bir şekil verebiliyordum şimdi ise tarakta işe yaramıyor kıvırcık gibi birşey oluyor kulak üstleri kabarıyordu kabarması gitti. Eğer çok dert ediyorsan kulak üstlerini kestirirsin uzadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

benim saç uzarken düzdü uzamaya başladıkça dalgalanmaya başladı tarakla düz bir şekil verebiliyordum şimdi ise tarakta işe yaramıyor kıvırcık gibi birşey oluyor kulak üstleri kabarıyordu kabarması gitti. Eğer çok dert ediyorsan kulak üstlerini kestirirsin uzadıkça

aynen benımde kıvırcık oluyo ama kulak üstünü aldırırsam şekilsiz falan olmasın?
  • İstisnasız her sabah bonus kafayla uyanıyorum ne yapmalıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

aynen benımde kıvırcık oluyo ama kulak üstünü aldırırsam şekilsiz falan olmasın?

valla bilmiyorum hocam ben aldırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

İstisnasız her sabah bonus kafayla uyanıyorum ne yapmalıyım

Kestir kurtul. Bende de ayni sorun vardi 6 ay kadar uzattim saclarim bir anda dalgalandi sikinti etmedim devam ettim bi baktim arkadaslar arasinda adim bonus olmus hemen kestirdim sicakta zaten cekilmiyor kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Kestir kurtul. Bende de ayni sorun vardi 6 ay kadar uzattim saclarim bir anda dalgalandi sikinti etmedim devam ettim bi baktim arkadaslar arasinda adim bonus olmus hemen kestirdim sicakta zaten cekilmiyor kafam rahat.

yok hocam, seneye lisede son senem,eğer saç serbest olursa hiç kestirmeyeceğim.5 aydır uzuyor bu aşamada geri dönemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

yok hocam, seneye lisede son senem,eğer saç serbest olursa hiç kestirmeyeceğim.5 aydır uzuyor bu aşamada geri dönemem.

Aynen hocam benimde böyle hem bonusum hem 5 aydır uzuyor okul baskı yapmadıkca da kesmeyi düşünmüyorum
  • bonus saça kuaförde bazı işlemlerle yer çekimine yenik düşürebilirsiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.