Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark7

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Benim saç acayip yavaş uzuyor beyler 4 numaradan başladım 3 ay oldu daha 5 cm.

Normali ayda 1 cm civarı zaten

Normali bu tabii de bir arkadaş var mesela o benden sonra saçını kestirdi o kadar hızlı uzadı ki saçını bir kez daha kestirdi şuan gene uzun
  • Genler işte. Kellik geni olmasında gerisi önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Buyrun uzun sac gorun gencler.
    Hevesimi alinca kestirdim. Ancak, tekrar uzatmayi dusunuyom. Hangisi daha iyi sizce?
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Forumda capon var.

Capon degilim.
    Uygur turklerindenim.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=503290643032681&set=a.153700357991713.28170.100000552492401&type=1&theater

DD:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

8 aylık saçlarım var gözümün önüne geliyor hep kaldıramıyorum da düz yani şekil almıyor ne yapayım.

Islakken saçına şekil verip dondurucu sprey sık.

Bu dondurucu spreyi sıkınca saç sertleşip kalıp halini mi alacak? Pek anlamadım uzun saçta nasıl kullanabileceğimizi

Kalıp etkisini 1-2 saate yitiriyor bende ama şekil almış oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

8 aylık saçlarım var gözümün önüne geliyor hep kaldıramıyorum da düz yani şekil almıyor ne yapayım.

Bu dondurucu spreyi sıkınca saç sertleşip kalıp halini mi alacak? Pek anlamadım uzun saçta nasıl kullanabileceğimizi

Peki saçta sertlik yapıyor mu? Bir de saçın kabarmasını falan engeller mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki saçta sertlik yapıyor mu? Bir de saçın kabarmasını falan engeller mi?

Spreyin etkisi bitince kabarır.

• benim de bayaadır uzuyor arkalar falan da bayaa uzadı. Arkadan kız zannettim falan diyenler oluyor ama takmamaya çalışıyorum. Saçlar çok dağınık ve düzensiz bir ara gidip ara makas attırmayı ve 1 cm kadar kısaltmayı düşünüyorum daha sağlıklı uzaması için. Sizce ara makas yeterli mi yoksa çok az da olsa kısaltmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bugün tam 2 yıl oluyor tam 2 yıl önce bugün komple 5 vurmuştum. o gün bu gündür uzuyor

5 gün önce tam 3. yıla girdik. 5 gün önce alıntılayacaktım ama aklımda 5 mayıs diye kalmış
    son gaz uzatmaya devam ediyoruz. 1 mayıs 2010 dan beri uzatıyorum. bir sonraki sene yine alıntılarım...

alıntıladığım mesajın bulunduğu sayfa:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60375732

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 5 Mayıs 2013; 20:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

3sene sonra ben de uzatmayi dusunuyorum

Lise 2 detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronotc

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

3sene sonra ben de uzatmayi dusunuyorum

Lise 2 detected

Geçen seneydi o
    Şuanda da uzatıyorum problem yok.
    Hatta yaklaşık 12-13 cm oldu saçlar ama şekil bulamadım doğru düzgün ona sinir oluyorum.
  • Bende uzatıyorum artık. Geçen aya kadar 15 cm kadar uzatmıştım ama hiç kestirmemiştim aylarca. Haliyle çok kırılıp incelmişti kabarmıştı. İyice kısalttım 2 hafta geçti, bemiksli saç bakım kürü+soğuk suyla her gün yıkama uyguluyorum 2 haftada 3 cm uzadı sağolsun saçlarım Bundan sonra 1,5 ay uzat sonra uçlardan kırıkları aldır + aramakas şeklinde uzatıcam 1 sene boyunca. Bakalım istediğim o dalgalı uzun saçlara kavuşabilecek miyim...
  • quote:

quote:

bugün tam 2 yıl oluyor tam 2 yıl önce bugün komple 5 vurmuştum. o gün bu gündür uzuyor

5 gün önce tam 3. yıla girdik. 5 gün önce alıntılayacaktım ama aklımda 5 mayıs diye kalmış
    son gaz uzatmaya devam ediyoruz. 1 mayıs 2010 dan beri uzatıyorum. bir sonraki sene yine alıntılarım...

O zaman tecrübelerinden yararlanmak lazım =) Ben bir yıldır uzatıyorum.Kabarıklığı nasıl hallettin?

• Kaç defa uzatmaya calıstım sacımı bır ara papaz gıbı gezdım ama olmadı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

Kaç defa uzatmaya calıstım sacımı bır ara papaz gıbı gezdım ama olmadı olmuyor.

Vazgeçme nedenin?

• quote:

quote:

Vazgeçme nedenin?

neden : 1.uzatırken şekil verme olayım olmuyor.o yuzden dağınık bır şekilde geziyorum.
    2.millet laf söyler oluyor ne bu saç kestir diye
    3.bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama bir antreman, futbol, vs oynayım 2 dakıka içinde kafa kısmım çok cabuk terliyor acayip derecede
    4.bir müddet sonra başaramayacağımı düşünüp berberin yolunu tutuyorum..

Nedenkerim bunlar hocam.
  • Yazın başında başlarsan uzatmaya, ara dönemi kışa denk getirip bere ya da bandana kullanarak kötü görünümün önüne geçebilirsin.

İnsanların geneli diğer insanları kendileştirmeye çalışırlar siyasi görüşünü,müzik zevkini,giyim tarzını,sakal şeklini bile yönlendirmek isterler. Peki sen onların isteğine göre mi yaşıyosun? Tabi ki hayır. Saç da bu konulardan biri. Çevrendekiler saçını uzatmamanı senin için mi istiyorlar? Pek zannetmiyorum muhtemelen uzatmaman taraftarıdırlar. Bu yüzden uzatmak istiyorsan bu sözlere kulak asmamanı öneririm. Tabi gerçekten sana yakışmadığını düşündüklerini için de istemiyor olabilirler ama sen yakıştırdıktan sonra sorun yok.

Uzun saçlarla hiç spor yapmadığım için bilemiyorum terleme olayını.

Son olarak bu yaşlara bir daha gelemeyeceksin içinde kalmasın =)

• quote:

quote:

quote:

Vazgeçme nedenin?

neden : 1.uzatırken şekil verme olayım olmuyor.o yuzden dağınık bır şekilde geziyorum.
    2.millet laf söyler oluyor ne bu saç kestir diye
    3.bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama bir antreman, futbol, vs oynayım 2 dakıka içinde kafa kısmım çok cabuk terliyor acayip derecede
    4.bir müddet sonra başaramayacağımı düşünüp berberin yolunu tutuyorum..

Nedenkerim bunlar hocam.

Karıştı yine, yukardaki yazı sana cevaben =)

• quote:

Yazın başında başlarsan uzatmaya, ara dönemi kışa denk getirip bere ya da bandana kullanarak kötü görünümün önüne geçebilirsin.

İnsanların geneli diğer insanları kendileştirmeye çalışırlar siyasi görüşünü,müzik zevkini,giyim tarzını,sakal şeklini bile yönlendirmek isterler. Peki sen onların isteğine göre mi yaşıyosun? Tabi ki hayır. Saç da bu konulardan biri. Çevrendekiler saçını uzatmamanı senin için mi istiyorlar? Pek zannetmiyorum muhtemelen uzatmaman taraftarıdırlar. Bu yüzden uzatmak istiyorsan bu sözlere kulak asmamanı öneririm. Tabi gerçekten sana yakışmadığını düşündüklerini için de istemiyor olabilirler ama sen yakıştırdıktan sonra sorun yok.

Uzun saçlarla hiç spor yapmadığım için bilemiyorum terleme olayını.

Son olarak bu yaşlara bir daha gelemeyeceksin içinde kalmasın =)

ortalık biraz karışmış olsada durumu anladım teşekkür ederim öneriler ve görüşlerin için ve gecen hafta cumartesı gıdıp sacımı gene kestırmıstım bu son olsun bundan sonra uzatacagım ıns bu sefer becerecegımı dusundum bırazda gaza geldım galıba ama ıyı oldu belkı buradan fotograflarımı da yayınlarım
  • quote:

quote:

quote:

O zaman tecrübelerinden yararlanmak lazım =) Ben bir yıldır uzatıyorum.Kabarıklığı nasıl hallettin?

kabarıklığı halletme gibi bir durum hiç söz konusu olmadı saçlarım dalgalı olduğu için özellikle ilk 1 sene hayvan gibi kabarıyordu. bende baş edemiyordum saçla. kendi haline bıraktım. hiç ellemedim. ama insanlıktan da çıkmıştım resmen. çünkü çok iğrenç duruyordu. ama şimdiki aklım olsa taç takardım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kabarıklığı halletme gibi bir durum hiç söz konusu olmadı saçlarım dalgalı olduğu için özellikle ilk 1 sene hayvan gibi kabarıyordu. bende baş edemiyordum saçla. kendi haline bıraktım. hiç ellemedim. ama insanlıktan da çıkmıştım resmen. çünkü çok iğrenç duruyordu. ama şimdiki aklım olsa taç takardım.

Benim saçlarda dalgalı.Omuz hizasının bir parmak altına gelince kabarıklık gider mi? Çünkü o kadar uzatıcam =)

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.