Şimdi Ara

Saç tıraş makinesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum saçlar iyice uzadu evde tıraş olmaya karar verdim. Tavsiye edebilceğiniz güzel tıraş makinesi var mı?

• direkt 3 numaraya vuracaksan çok da teferruatlı bir şeye gerek yok. powertec tr-558 modeli aldım. gayet yeterli.
  • Moser 1400

fonex kozmetikden al dsitributor firma orjinaldir piyasa sahtesi ile dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Moser 1400

fonex kozmetikden al dsitributor firma orjinaldir piyasa sahtesi ile dolu
    www.fonexkozmetik.com
    Moser 1400-0278 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi-162

Şu mudur dostum?
    Hepsiburada sitesinde bu ürün 525 lira burda 250 lira
    Edit:Ürün stoklarda kalmamış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 24 Nisan 2020; 15:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi-162
    Şu mudur dostum?
    Hepsiburada sitesinde bu ürün 525 lira burda 250 lira
    Edit:Ürün stoklarda kalmamış zaten

Alıntıları Göster
    evet bende bu siteden almıştım bu ürünün aynısı

bazı sitelerde çakma çin malı satılıyor malum çinliler kopyada usta bu firma yanılmıyorsam distrübütör firma moserın

yalnız bu 250 tl olan ürün tükenmiş gözüküyor sitede

bulunduğun şehirde satılan yerleri firmaya bir mail atarak sorabilirsin böylece firmanın ürün tedartik ettiği firmaları öğrenip oradan orjinal ürün alabilirsin hepsi buradayı denem derim farklı satıcılar olduğu için çakma olma ihtimali yüksektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Nisan 2020; 15:29:45 >

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yukarıdaki linkteki moser 1400 0278 i aldım fonexkozmetikten. 1 hafta filan takip ettim hep stokta yok görünüyordu. Forumda başka bir konuda bir üyenin " değişik saatlerde stoğa giriyor takip edin" demesi üzerine takibe devam ettim. Bir kaç gün önce girdim baktım stokta var göründü sipariş verdim. 1.5 günde elime ulaştı. Ben sipariş verdikten azami yarım saat sonra stok tükenmişti. Yalnız şöyle bir durum var ben sipariş verirken sikayetvar.com da fonexkozmetik kullanılmış ürün yolladı diye 3 tane şikayet vardı. Çok bir beklentim olmadan sipariş verdim belki kullanılmış gelir vs. diye. Paket geldiğinde gördüğüm, yapıştırıcısı kesilip açılmış sonra yeni yapıştırıcı ile yapıştırılmış. Belki çalışıyor mu diye kontrol etmişlerdir bilemiyorum paket içeriğinde eksik yoktu. Kullanılıp yollanmış ürün de olabilir tabi kesin bir şey diyemem bildiğim bir konu değil fakat 2 yıl garanti belgesi var. Çok da üstünde durmadım bu konunun şu salgın günlerinde.

Makineye gelecek olursak 20 önce gitmeye başladığım berberde vardı. Son birkaç yıldır dikkat etmedim. Oradan hatırlıyorum gayet sağlamdı. Makine gelince tıraş oldum çekme vs. yapmıyor. Son derece güçlü cayır cayır kesiyor tabiri caizse Bazı arkadaşlar kablolu olmasına kötü demiş fakat ben katılmıyorum. Eğer gerçekten kaliteli bir cihaz olmadıktan sonra bataryalı ürünlerin sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum. Bir süre sonra tıraş esnasında şarj bitebilir veya gücü yeteri kadar veremeyebilir haliyle çekmeye vs. sebep olabilir. Başka kötülenen bir özelliği de ses ve titreşim. Sesi abartılı gelmedi bana fakat titreşimi biraz fazla. Ama buna kötü bakmıyorum çünkü motoru güçlü titreşimi normal karşılıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi makine olduğunu düşünüyorum. Bir de fark ettiğim başka bir konu her makineyi alan ilk tıraştan sonra yorum yapıyor doğal olarak. Uzun dönemdeki performansa dair yorumlara da bakmak lazım. Bir kaç istisna dışında kullananlar ömürlük diyor. Tüm bunları düşünüp aldım, şimdilik çok memnunum.

• Corleone_ kullanıcısına yanıt
    Moserin en baba traş makinesidir 1400 en az 10 yıl kullanırsın makineyi ayda 1 yağlarsın.Yere düşmediği sürece bozulmaz o makine.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek

Malum virüsten dolayı herkes evde traş olunca fiyatlar uçtu.Bu makineye en fazla 250 tl verin daha fazla vermeyin.Çakması çok makinenin alırken kutu ve makine üzerindeki bandrol olmasına dikkat edin.

Daha düşük fiyatlı powertech makinelerinden alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ KURUTMA MAKİNASI SORUSU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • migrostan 47 TL ye evet yanlış duymadınız 47TL ye makina aldım mükemmel kesiyor. Bir kaç kişiyi kestim ama 0 - 3 arası. üst başlıklar bana kesecek gibi gelmedi ama bilmiyorum asker tıraşı falan iyi.

modeli bu :
    Premier A.Ş.
    PHC 81 15W Kablolu Saç Kesme Makinesi
    https://www.premierelektronik.com.tr/phc-81-sac-kesme-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 24 Nisan 2020; 23:13:25 >

• Orjinal Moser bandrollü mü olacak burada bulunan görsedeki gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Hocam ben de yukarıdaki linkteki moser 1400 0278 i aldım fonexkozmetikten. 1 hafta filan takip ettim hep stokta yok görünüyordu. Forumda başka bir konuda bir üyenin " değişik saatlerde stoğa giriyor takip edin" demesi üzerine takibe devam ettim. Bir kaç gün önce girdim baktım stokta var göründü sipariş verdim. 1.5 günde elime ulaştı. Ben sipariş verdikten azami yarım saat sonra stok tükenmişti. Yalnız şöyle bir durum var ben sipariş verirken sikayetvar.com da fonexkozmetik kullanılmış ürün yolladı diye 3 tane şikayet vardı. Çok bir beklentim olmadan sipariş verdim belki kullanılmış gelir vs. diye. Paket geldiğinde gördüğüm, yapıştırıcısı kesilip açılmış sonra yeni yapıştırıcı ile yapıştırılmış. Belki çalışıyor mu diye kontrol etmişlerdir bilemiyorum paket içeriğinde eksik yoktu. Kullanılıp yollanmış ürün de olabilir tabi kesin bir şey diyemem bildiğim bir konu değil fakat 2 yıl garanti belgesi var. Çok da üstünde durmadım bu konunun şu salgın günlerinde.

Makineye gelecek olursak 20 önce gitmeye başladığım berberde vardı. Son birkaç yıldır dikkat etmedim. Oradan hatırlıyorum gayet sağlamdı. Makine gelince tıraş oldum çekme vs. yapmıyor. Son derece güçlü cayır cayır kesiyor tabiri caizse Bazı arkadaşlar kablolu olmasına kötü demiş fakat ben katılmıyorum. Eğer gerçekten kaliteli bir cihaz olmadıktan sonra bataryalı ürünlerin sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum. Bir süre sonra tıraş esnasında şarj bitebilir veya gücü yeteri kadar veremeyebilir haliyle çekmeye vs. sebep olabilir. Başka kötülenen bir özelliği de ses ve titreşim. Sesi abartılı gelmedi bana fakat titreşimi biraz fazla. Ama buna kötü bakmıyorum çünkü motoru güçlü titreşimi normal karşılıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi makine olduğunu düşünüyorum. Bir de fark ettiğim başka bir konu her makineyi alan ilk tıraştan sonra yorum yapıyor doğal olarak. Uzun dönemdeki performansa dair yorumlara da bakmak lazım. Bir kaç istisna dışında kullananlar ömürlük diyor. Tüm bunları düşünüp aldım, şimdilik çok memnunum.
    Taraklardan kaç tane geliyor? Yanları en fazla kaç numara yapabiliriz mesela?

Hocam 4 tane tarak çıktı. 1 2 3 4 numara olarak. Kafanın üstünü 4 numara ile yaptım 1 cm kadar saç bıraktı. Yanları da 3 yaptım dengeli olsun diye. Yanlar gayet iyi oldu. Bu numaralar başka makinelerin numaraları ile aynı milimetre boyda kesim yapmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Hocam 4 tane tarak çıktı. 1 2 3 4 numara olarak. Kafanın üstünü 4 numara ile yaptım 1 cm kadar saç bıraktı. Yanları da 3 yaptım dengeli olsun diye. Yanlar gayet iyi oldu. Bu numaralar başka makinelerin numaraları ile aynı milimetre boyda kesim yapmayabilir.
    Önleri makasla mı aldın peki beni en çok düşündüren ön taraflar
    Hocam önü denemek için makine ile aldım nasıl olacak görmek için. Ön kısa oldu. Bundan sonra keserken önü makas ile alacağım.
  • Philips Braun kullandim hepsi hikaye bir sene sonra pert oldular.

Gecen sene hakmardan 25 TL ye bunu aldım.

Kesinlikle kablolu al. Şarj yarı yolda bırakır. Bu makinenin bıçakladı kendi kendisini bileyebiliyor. Ayrıca çok sessiz bir makine.

Ben çok memnunum hala saclarimi bununla kesiyorum. Braunla sadece sakal kesiyorum.

https://www.tekzen.com.tr
    Cvs DN 7486 Bizarra Saç Sakal Kesme Makinesi | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/cvs-dn-7486-bizarra-sac-sakal-kesme-makinesi-2670990

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakuk

Philips Braun kullandim hepsi hikaye bir sene sonra pert oldular.

Gecen sene hakmardan 25 TL ye bunu aldım.

Kesinlikle kablolu al. Şarj yarı yolda bırakır. Bu makinenin bıçakladı kendi kendisini bileyebiliyor. Ayrıca çok sessiz bir makine.

Ben çok memnunum hala saclarimi bununla kesiyorum. Braunla sadece sakal kesiyorum.

https://www.tekzen.com.tr/cvs-dn-7486-bizarra-sac-sakal-kesme-makinesi-2670990
    Bu çok kısa kesiyor sanırım 2 numara falan. Ben yanları 5 numara yapmak istiyorum mesela bununla yapamam

• Şarjlı makine bizim gibi amatör ve aydan aya saç keseceklere gelmez. 3-4 kere traş oluruz sonra bataryası ölür gider.
    Kablolu alınırsa istediğin zaman tak fişe kullan batarya derdi yok. Tabi berberler kablosuz alır onlara makine dayanmıyor.
  • moser makina korona öncesi 150 tl civarı bir fiyatı vardı...şimdi 550 olmuş...1 ay sonra yavaş yavaş ortalık açılır, ithal ürünler gelmeye başlar...idarelik ucuz bir makina alın şimdilik...ben 1 ay önce Remington HC5500 aldım...asıl amacım Wahl marka kablolu bir makine almaktı ama piyasada bitmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 29 Nisan 2020; 9:56:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.