Şimdi Ara

Jinsei kolye kullanan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşım kolyeden bahsetti bi kaç kez duymuştum ama çok detaylı bilmiyordum.
    Ender Saraç doktorum programında bu kolyenin faydalarından bahsetmiş,ben şahsen bu tarz ürünlerin plasebo olduğunu düşünürüm ama kullanan çok ünlü olduğu için acaba demiyor da değilim ? Kullanan yada bir yakınından gören varmı?

Sitteden alıntı
    Jinsei'in Yararları Nedir?

Jinsei Kolyesi takıldığı anda vücudunuzun etrafında bir enerji kalkanı oluşturur. Bu enerji kalkanı radyasyonun , manyetik sinyallerin ve negatif enerjinin vücuda girmesini engeller . Böylece normalde dış etkenlere karşı bir direnç gösteren , mücadele eden hücrelerin bu direnci göstermesin gerek kalmaz . Vücutta daha az güç kaybı oluşur , direnç daha kuvvetli olur. Hücrelerde dış etkenlere direnç göstermek yerine asli görevlerine dönerek daha sağlıklı bir yapı gösterirler .

Jinsei kolyeniz stresten kaynaklanan negatif etkilere karşı vücudu korur .

Enerji kaybına yol açan spor ve benzeri aktivitelerde performansı olumlu yönde etkiler .

Sindirim sistemi rahatsızlıkları ve uyku bozukluğu durumlarında olumlu etkileri görülmüştür .

Migren ağrısı , bel ağrısı , boyun ağrısı ,bacak ağrısı gibi kronik ağrılarda olumlu etkileri görülmüştür. Kolyenin ağrıyan bölgenin üzerine temas etmesi gerekmektedir . Jinsei kolyeniz ağrınızı aldığında kolyenin ısınmış olduğunu hissedersiniz .

Bayanların dönemsel ağrılarında olumlu etkileri gözlenmiştir .

Kolyeyi kullanan kişilerde yüksek enerji sağladığı , yorgunluk hissedilmediği gözlenmiştir .

Jinsei kolyesinin vücuda radyasyonun girmesini önlediği ölçüm cihazları ile ölçülerek tespit edilmiştir .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jinsei Kolye Kullananlar

Jinsei kolye, negatif enerjileri dengelediği ve pozitif enerji akışını artırdığı iddia edilen bir "enerji kolyesi" türüdür. Birçok kişi, migren ve diğer rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olmak için Jinsei kolye kullandığını iddia etmektedir.

Jinsei Kolye Kullanmanın Faydaları

Jinsei kolye kullananların bildirdiği bazı faydalar şunlardır:

• Migren ağrısının azalması
    • Gelişmiş uyku kalitesi
    • Daha fazla enerji ve canlılık
    • Strese ve kaygıya karşı direncin artması

Jinsei Kolye Zararları

Şu ana kadar Jinsei kolye kullanımıyla ilgili bilinen herhangi bir sağlık riski veya zararı bildirilmemiştir. Bununla birlikte, herhangi bir yeni ürünü kullanmadan önce daima bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Jinsei Kolye Kullananlar Neler Diyor?

Çevrimiçi incelemelere göre, birçok Jinsei kolye kullanıcısı ürünün faydalarını gördüğünü bildirmektedir. Bazı kullanıcılar migren ağrılarının azaldığını, uyku kalitelerinin iyileştiğini ve genel olarak daha enerjik hissettiklerini belirtmektedir.

Ancak, tüm kullanıcılar bu kolyelerden olumlu sonuçlar almamaktadır. Bazı kişiler herhangi bir fayda görmediğini veya hatta baş ağrısı veya mide bulantısı gibi olumsuz yan etkiler yaşadığını bildirmiştir.

Jinsei Kolye Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir Jinsei kolye satın almadan önce şu hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Sağlığınızla ilgili herhangi bir endişeniz varsa bir sağlık uzmanına danışın.
    • Kolyenin gerçekliğini ve itibarını doğrulayın.
    • Gerçekçi beklentileriniz olsun. Jinsei kolye mucize bir tedavi değildir ve herkeste aynı şekilde çalışmayabilir.

Jinsei kolye kullanıp kullanmama kararı kişisel bir karardır. Yukarıda sağlanan bilgileri göz önünde bulundurarak bilinçli bir seçim yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gerçekten işe yarıyorsa 3-5 tane alıp boynuma asıcam (buradan inanmadığım anlamını çıkarmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Gerçekten işe yarıyorsa 3-5 tane alıp boynuma asıcam (buradan inanmadığım anlamını çıkarmayın)
    Yok inanıp inanmamak size kalmış bende çok inanmıyorum açıkçası sırf kız arkadaşım almasın diye ikna etmek açısından ve merakımı gidermek için açtım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34

Yok inanıp inanmamak size kalmış bende çok inanmıyorum açıkçası sırf kız arkadaşım almasın diye ikna etmek açısından ve merakımı gidermek için açtım konuyu

Alıntıları Göster
    Hacı bunun fiyatıda baya uçuk yani bunu alıp takacağıma o kadar parayı 1 tl yaptırıp hepsini sıra sıra yakar izlerim
  • Gerçekten ilginç, kolyenin adı Türkiyeye özelmiş yurtdışında hangi isimle satılıyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Gerçekten ilginç, kolyenin adı Türkiyeye özelmiş yurtdışında hangi isimle satılıyor bilen var mı?
    bu üründen bende sipariş verdim yarın elime geçicek amcamda vardı bu kolyeden internetten testlerine baktık bizzat uyguladık hakikaten denildiği gibi süper bir şey 200TL Gümüş 250 TL Titanyum 350 TL Altın
  • abicim inanmayin sunlara yok hematit bileklik yok power balance yok jinsei.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

abicim inanmayin sunlara yok hematit bileklik yok power balance yok jinsei.
    Kolye nasıl radyasyonu engelliyomuş ya? Etrafında titanyum duvarı mı oluşturuyo anasını satıym? Kanmayın şöyle saçma şeylere..
    Bi arada powerbalance mı ne bileklikleri böyle modaydı.. Milleti çok güzel keriz yerine koyuyolar ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Kolye nasıl radyasyonu engelliyomuş ya? Etrafında titanyum duvarı mı oluşturuyo anasını satıym? Kanmayın şöyle saçma şeylere..
    Bi arada powerbalance mı ne bileklikleri böyle modaydı.. Milleti çok güzel keriz yerine koyuyolar ya..

Nesi saçma geldi anlamadım testlerle kendini kanıtlamış bir kolye nano teknoloji ile üretildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

quote:

Nesi saçma geldi anlamadım testlerle kendini kanıtlamış bir kolye nano teknoloji ile üretildi

Ne ile üretilmiş olursa olsun.. Radyasyonu önlemek için etrafında kurşun yada titanyum duvarla gezmen lazım. Çıkmış diyosun ki "nanoteknoloji ile üretildi radyasyonu engelliyo".. Nanoteknolojinin ne olduğunu sanıyosunuz?

• quote:

quote:

quote:

Ne ile üretilmiş olursa olsun.. Radyasyonu önlemek için etrafında kurşun yada titanyum duvarla gezmen lazım. Çıkmış diyosun ki "nanoteknoloji ile üretildi radyasyonu engelliyo".. Nanoteknolojinin ne olduğunu sanıyosunuz?

radyasyon engellemez haklısın ama vücuda gelen radyasyon miktarını düşürüyor ayrıca radyasyondan daha önemli etkileri var örneğin amcamda gördüğümde bunu nedir falan bu kolye diye sordum anlattı o da kalp ritim bozukluğu olduğunu daha sonra bu kolyeyi takmaya başladıktan sonra hiç öyle bir sorunla karşılaşmadığını söyledi.ayrıca baş ağrısı,uyku,vücut dengesi gibi konularda yaklaşık %90 civarı başarı oranı var kullanıcı yorumları var sitesinde bir sürü insan yorum bırakıyor telefonlarınıda bırakıyor hala şüpheniz varsa bu tarz konulara gidip o adamları arayabilirsin nasıl memnun musun gerçekten doğrumu gibisinden.3 konuda test ettik evde kolyeyi denge,esneme,güç hepsinde de sonuç başarılı çıktı gerçekten fark ediyor power balance bilezikleri konusunda haklıyım 10 20 liraya aldığın bileziğin ne faydası olucak ama bu kolyenin en ucuzu 200 TL gümüş,altın ve titanyum modeli var gümüş 200 titanyum 250 altın 350 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

quote:

quote:

quote:

radyasyon engellemez haklısın ama vücuda gelen radyasyon miktarını düşürüyor ayrıca radyasyondan daha önemli etkileri var örneğin amcamda gördüğümde bunu nedir falan bu kolye diye sordum anlattı o da kalp ritim bozukluğu olduğunu daha sonra bu kolyeyi takmaya başladıktan sonra hiç öyle bir sorunla karşılaşmadığını söyledi.ayrıca baş ağrısı,uyku,vücut dengesi gibi konularda yaklaşık %90 civarı başarı oranı var kullanıcı yorumları var sitesinde bir sürü insan yorum bırakıyor telefonlarınıda bırakıyor hala şüpheniz varsa bu tarz konulara gidip o adamları arayabilirsin nasıl memnun musun gerçekten doğrumu gibisinden.3 konuda test ettik evde kolyeyi denge,esneme,güç hepsinde de sonuç başarılı çıktı gerçekten fark ediyor power balance bilezikleri konusunda haklıyım 10 20 liraya aldığın bileziğin ne faydası olucak ama bu kolyenin en ucuzu 200 TL gümüş,altın ve titanyum modeli var gümüş 200 titanyum 250 altın 350 TL.

Alıntıları Göster
    Pahalı olunca işe yarıyo yani?
    Kazıklanmaya müstahaksınız..

http://goo.gl/oHQwz

• quote:

Pahalı olunca işe yarıyo yani?
    Kazıklanmaya müstahaksınız..

http://goo.gl/oHQwz

Alıntıları Göster
    işe yaradığına kesinlikle inanmıyorum. power balancede aynı halt sanırım onun gibi işe yaramıyor galiba
  • Kendimi şartlamadan ''heh süper olacak takınca'' sonzai kolye aldım 10 gündür kullanıyorum, baş ağrısı kalmadı mesela geceden kalma olursunuz ''alkol'' sabahı bir baş ağrısı olur kolyeyi takdığım zaman olmadı ilginç şimdi içindeki nano titreşim teknolojisini araştırıyorum pil ile çalışmıyor alet haraket halindeyken çalışıyor. Bu konuyla ilgili ''nano titreşim'' yabancı kaynakta olsa bilgi bulan olursa konu üzerinde paylaşsın.

Güç ve enerji konusunda şunu söyleyebilirim 20 şınavda tıkanırken 29 şınav rahatlıkla çekiyorum artık tıkanma olmadan, 10 gün bir süre içinde bence başarılı bir durum. Bacak kaslarımda çekme oluyordu ağrılar çok hafifledi plasebo etkisimi artık bilemiyorum ama eletin yaydığı titreşimde var bir alamet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Kendimi şartlamadan ''heh süper olacak takınca'' sonzai kolye aldım 10 gündür kullanıyorum, baş ağrısı kalmadı mesela geceden kalma olursunuz ''alkol'' sabahı bir baş ağrısı olur kolyeyi takdığım zaman olmadı ilginç şimdi içindeki nano titreşim teknolojisini araştırıyorum pil ile çalışmıyor alet haraket halindeyken çalışıyor. Bu konuyla ilgili ''nano titreşim'' yabancı kaynakta olsa bilgi bulan olursa konu üzerinde paylaşsın.

Güç ve enerji konusunda şunu söyleyebilirim 20 şınavda tıkanırken 29 şınav rahatlıkla çekiyorum artık tıkanma olmadan, 10 gün bir süre içinde bence başarılı bir durum. Bacak kaslarımda çekme oluyordu ağrılar çok hafifledi plasebo etkisimi artık bilemiyorum ama eletin yaydığı titreşimde var bir alamet...
    150 TL ye Sonzai aldım 1 ay önce aldığım gün çok pişmanlık hissetmiştim. Ama 1 ayda çok şey değişti. Bel ağrılarım, tüm yorgunluğum ve negatif düşüncelerim yok oldu. Kimse inanmak zorunda değil ama ilgilenenlere mutlaka tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: memomania

150 TL ye Sonzai aldım 1 ay önce aldığım gün çok pişmanlık hissetmiştim. Ama 1 ayda çok şey değişti. Bel ağrılarım, tüm yorgunluğum ve negatif düşüncelerim yok oldu. Kimse inanmak zorunda değil ama ilgilenenlere mutlaka tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Insan kendi kendini iyilestirebilme yetisine sahip bir yaratik. Bu dolandiricilarda size bir odaklama noktasi , bir placebo nuansi esliginde size teneke kakaliyor. Simdi yaptiklari sarlatanlik kesinlikle. Ama gelin gorun ki bu tenekeye odaklanan beyniniz , onu bir totem bir put olarak gormeye basliyor ve ona odaklanip kendini iyilestirmeye basliyor. Eger jinsei yi pazarlayan sarlatanlar bakin lan size nano teknik mikro biyolojik aurasal zartzurtlar ayarlayacak bu teneke diye pazarlamasalar da deselerki bu kolye beyninizin iyilesmeye odaklanmasinda totem put gorevi gorur deseler dolandirici olmaktan kurtulacaklar!! Ama bu tip islerle ugrasan insanciklar dolandirici titrini seveseve aldiklarindan goz boyamaya daha cok onem vermekten geri durmazlar. biz neler gorduk gencler. O bilezikler o kolyeler. Lan sanirsin Roleplaying game oynuyoruz bak aga +3 intelligence verecek bak bak +10 str verecek tak bunu aga.. Aura protection verecek.

• quote:

o kadar parayı bir kolye için verirsem isteristemez bende iyileşirim...iyileşmek zorundayım 150tl borumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Insan kendi kendini iyilestirebilme yetisine sahip bir yaratik. Bu dolandiricilarda size bir odaklama noktasi , bir placebo nuansi esliginde size teneke kakaliyor. Simdi yaptiklari sarlatanlik kesinlikle. Ama gelin gorun ki bu tenekeye odaklanan beyniniz , onu bir totem bir put olarak gormeye basliyor ve ona odaklanip kendini iyilestirmeye basliyor. Eger jinsei yi pazarlayan sarlatanlar bakin lan size nano teknik mikro biyolojik aurasal zartzurtlar ayarlayacak bu teneke diye pazarlamasalar da deselerki bu kolye beyninizin iyilesmeye odaklanmasinda totem put gorevi gorur deseler dolandirici olmaktan kurtulacaklar!! Ama bu tip islerle ugrasan insanciklar dolandirici titrini seveseve aldiklarindan goz boyamaya daha cok onem vermekten geri durmazlar. biz neler gorduk gencler. O bilezikler o kolyeler. Lan sanirsin Roleplaying game oynuyoruz bak aga +3 intelligence verecek bak bak +10 str verecek tak bunu aga.. Aura protection verecek.

+ %12 lifesteal yürü be ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

o kadar parayı bir kolye için verirsem isteristemez bende iyileşirim...iyileşmek zorundayım 150tl borumu?

http://www.youtube.com/watch?v=lZBVcgXnWjY#t=05m55s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.