Şimdi Ara

Bu Şekilde Bir Kızla Nasıl Tanışılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Universite son sınıf öğrencisiyim, alt sınıflardan aldığım bir dersin final sınavında, sinav esnasında, sınıfta dikkatimi bir kız çekti. Oturuş, hal hareketleri, tavırları, bakışları ve yüzündeki masumiyet ifadesi sınav boyunca kendisini izlememe sebep oldu. Bu kızdan uzaktan ilk bakışta öyle bi hoşlanma hasıl oldu.

Fakat şöyle birkaç sıkıntı var, eğer başka bölümden birisi değilse 1.veya 2.sınıf öğrencisi birisi bu. Ve ben kendi dönemimdekilerle bile 4 yaşlık bi farkım varken büyük ihtimal bu kızla aramda 5 6 sene var. İlk sorunum bu ciddi yaş farkı etik mi? Toplumu düşünmüyorum ama muhattap olacağım kız arkadaş buna reaksiyon gösterir mi?

İkinci olarak ise bu kızın sadece bir anlık simasını hatırlıyorum. Kim olduğunu, ne okuduğunu, ismini cismini nasıl öğrenirim? Öğrendim diyelim nasıl muhabbet ve etkileşim kurarım? En önemli nokta burası, kendisiyle tanışmak ve kendime uyumlu birisiyse ciddi bir süreç yasamak istiyorum bu arkadaş ile.

Konu böyle, yardımcı olabilecek şekilde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kizi nasil bulacagini bilemem. Ama bir dahaki sefere kizi gorursen yapacagin 3 hamle var. İs bitirici 3 hamle.

1- Kizi gorur gormez git tanis. Merhaba ben xxx, tanismak istedim nedense seninle dersin. İlk tanismayi yaparsin. Telefonunu alirsin.

2- Kizla bulusursun. Daha derin konular. İliskiler, neden o bölümü tercih etmis, hayat amaci ne, burcu ne gibi. Daha yakinlastirici konular.

3- Kizin elini tutup ya da operek sevgili olmak.

Universitede hicbir kiza onyargili yaklasma. Ben bunla evlenirim dedigin kizla fuckbuddy olursun. Bunla takilirim birakirim dedigin kizla sevgili olursun. Hic belli olmaz. Ortalama 3 ay gibi bir surede kizi daha iyi tanirsin zaten.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    yalnız şunu unutmayalım, İsvicrede yaşamıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Ben de bu şekilde belki ters teper diye bir düşünceye sahibim. Karşı bir reaksiyon gösterme durumunda sıkıntı tasarım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kizi nasil bulacagini bilemem. Ama bir dahaki sefere kizi gorursen yapacagin 3 hamle var. İs bitirici 3 hamle.

1- Kizi gorur gormez git tanis. Merhaba ben xxx, tanismak istedim nedense seninle dersin. İlk tanismayi yaparsin. Telefonunu alirsin.

2- Kizla bulusursun. Daha derin konular. İliskiler, neden o bölümü tercih etmis, hayat amaci ne, burcu ne gibi. Daha yakinlastirici konular.

3- Kizin elini tutup ya da operek sevgili olmak.

Universitede hicbir kiza onyargili yaklasma. Ben bunla evlenirim dedigin kizla fuckbuddy olursun. Bunla takilirim birakirim dedigin kizla sevgili olursun. Hic belli olmaz. Ortalama 3 ay gibi bir surede kizi daha iyi tanirsin zaten.
    Katılıyorum. Ancak tanışmayı biraz daha yumuşatsak daha iyi olacak gibi.

1. maddeyi şöyle revize etsek? - Kızı gördüğünde yaklaşıp pardon siz geçen xxx finalindeki sınava girmiştiniz değil mi? birşey soracam o sınavdaki şu sorunun cevabını nasıl yaptın? Senden kopya çekmiştim umarım doğru yapmışsındır diye muhabbet açarak gülümsetebilirsin :) veya sınav nasıl geçti diye sorabilirsin direk. Neden diye sorarsa senden kopya çekmiştim ona göre notumu merak ediyorum diyebilirsin. Ha bu arada adım xxxx diyebilirsin. böyle muhabbet açılabilir. geri kalan maddeler arkadaşın dediği gibi ilerlenebilir.

• Kızda sizden gerçekten hoşlanırsa o yaş farkı ona az bile gelir hatta kızların çoğu olgun erkeklerden hoşlandığı için yaş kriterini dert etmeyin bence,bir kız olarak söylüyorum.

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Deardearyy D kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi benim olayım şu, açık konuşayım bu yasa kadar hoşlandığım insanlara genelde duygularımı açık açık ifade ettim. Fakat bu yuz yuze değil de whatsapp üzerinden oldu. İçimden geçenleri ve anlık olarak dökülen bir şiiri bir mesajla birlikte kendimi ifade edecek şekilde yolladim. Birinde kabul edilip bir iliski yaşadım diğerinde reddedildim bu şekilde.

Olursa galiba yine bu şekilde olacak. Önce bi telefon numarası ve ismini öğrendikten sonra pat diye tanımadığı birinden bu şekilde bir mesaj alacak. Burada size bunu sormak istiyorum Deardearyy hocam, bu şekilde bir davranış sergilediğine kızlar korkar veya çekinir mi, şansımı azaltır mi bu yol?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Bence ilk etapta şiir yollamayın çok klişe bir yol ve zannettiğiniz gibi her kız böyle şeylerden hoşlanmıyor hele ki daha aranızda bişey olmadan böyle şiire dökülecek kadar yoğun bir ifade ilk etapta fazla kaçar.bazı kızlar çok saf oluyor bir şiirle tav oluyorlar hemen ancak bazıları da zor olur daha gerçekçi ve derin şeyler isterler yani siz sadece nasıl etkilendiğinizi onun sizde bıraktığı ilk izlenimleri belirtin ama şu da var belki kızın zaten bir ilişkisi vardır bunu da hesaba katarak fazla kaptırmayın kendinizi eğer yoksa da siz olabildiğince nazik olun niyetinizde ciddi olduğunuzu hissettirin yeter. Yani demek istediğim sizin kendinizden ve onu istediğinizden emin olsun buna inansın bunu da doğru sözcükleri kullanarak yapabilirsiniz.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kıza hemen duygularını açma. Tanımaya çalış onu öncelikle. Birbirinizi tanıyın önce. Belki tahmin ettiğin gibi değildir. Kız güzel olabilir ama belki karakteri uygun değildir sana. Yada aynı şekilde o senden hoşlanmayabilir. Öncelikle bi tanışın muhabbeti ilerletin sonra duygular varsa zaten kimse saklamıyor bu devirde. Hemen açığa vuruyor kendini. Bir sinyal görürsen yürürsün yoksa direk abaza damgasıyla red yersin. Bu kadar açık...
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Hic farketmez dostum. ‘’Siz’’li ‘’biz’’li konusmadigi surece sorun yok. Cumhurbaskaniyla tanismayacak sonucta.

Ozguvenli bir sekilde tanissin da. İsterse ‘’ben uzayliyim, seninle tanismak icin dunyaya gonderildim’’ desin.

Ama arkadas biraz, sinava calismadan sinavdan basarili olma derdinde. Universite gibi bir ortamda, kiza telefonla mesajla acilmak, daha dogrusu duygulari bu kadar acik ifade etmek komik duruma dusmenize sebep olur. Kizlar heyecan ariyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.