Şimdi Ara

SAC DÖKÜLMESİNİ DURDURMANIN YOLUNU BULDUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
12
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepinize selamlar.Kendimi bildim bileli saçları inanilmaz seyrek olan ve bu sorun için denemediği bir şey kalmayan bir insanım.Adini vermeyecegim bir hastanede en iyi doktora gidip tek seferde 510 lira para birakip ciktigim da oldu,bana cevabi saclarinda bir şey yok yapisi böyle oldu.kocakarı ilaci olarak nitelendirebileceğimiz birçok şeyi de denedim.Tabiki yine umdugumu bulamamistim.Şu an akliniza gelebilecek birçok şeyi denedim.Bu siralar mavi losyon diye gezen urun var onu da 1 ay kullandim cevremde 4-5 ay kullanip sonuc alan insanlar var ama biraktiktan sonra dokulmeye basladi hepsi.Keza minoxil forte de oyle ayni sekilde.Sonra careyi dogada aramaya basladim hergün arastira arastira "ÇÖREKOTU YAĞI"kullanmaya basladim 1-1.5 ay sonunda onlerde ufak ufak tuylenmeler vardi.Onu sonra biraktim.Simdi ise "ÇÖREKOTU YAĞI SABUNU" kullaniyorum ve normalde saclarim dokulmezdi yapisi boyle idi.seyrekti yani.ama son 1 senedir dokulmeye baslamisti ve her dustan sonra 15-20 tel gormek herkeste olduğu gibi benim de moralimi bozuyordu.Bu sabunu kullanmamla beraber abartisiz soyluyorum ilk yikamadan itibaren dokulmem 1-2 tele dustu ve 7-8 yikamada artik bir tel bile dökülmüyor biraz inanmasi zor gelebilir ama durum gercekten böyle.Aktarlarda satiliyor ben tahtakalese bir handan aldim bildiginiz icinde çorekotu taneleri var sabunun simsiyah renkli böyle.Size tavsiyem kullanin ama iyi durulayin sonra corekotu kalmasin kafanizda .peygamber efendimiz de çörekotu icin ölumden baska her derde deva demistir bunu da hatirlatmak isteiyorum.Bu bittikten sonra bıttım sabununa baslayacagim onla da yeni sac olusumu gözleyen çok insan var.Bu konuyu acmamin sebebi yillardir benim gibi bunu kafaya takan ve kendini üzen arkadaslara yardimci olabilmek.Cunku bir süre sonra kısı donguye giriyor farkindayim.Uzuldukce dokuluyor dokuldukce uzuluyorsunuz ve insanlarin size saclarin gidiyor kel kalacaksin demelerini duymak istemiyorsunuz artik.Ben 1.5 haftadir kullaniyorum ama sonra olarka bence saclarinizi biraz kisaltin yani bakimsiz uclari vs aldirin daha etkili sonuc verecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Siirt Bıttım sabunu turuncu renki bende var. Saçlarım son zamanlarda cansızlaştı ve çok dökülmeye başladı. Hiç faydasını göremiyorum ben. Bu çörekotu sabunu neyse bir deneyeyim bakalım.
  • Kesinlikle deneyin.ama sabunun %100 dogal olmasina onem gosterin simsiyah renkli bir sabun.Bittim da aldim aldigim yerden ama benimkisi koyu renkli hocam bu bitince ona baslayacagim bakalim nasil sonuc verecek

• vallah mı ?

hadi durmasına durdu geri çıkar mı peki :D ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Kasım 2019; 20:43:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Eger vucut icinden bir seyin çok buyuk bir eksikligi yoksa,belki cikabilir ben corekotu yagiyla 4-5 tel cikarmistim.Bundan sonra da bittimi deneyecegim bence deneyin.Tabi saclariniz 0 degilse yani yillardir kel geziyorsaniz orasini bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 5 Kasım 2019; 20:45:17 >
  • Erkek tipi dökülme varsa hiçbiri işe yaramaz. Bioxinin Minoksidil alın eczaneden 80 liraya. 10 günde dökülmeniz durur 3 ayda yeni saç çıkışı görürsünüz kökler ölmediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

Eger vucut icinden bir seyin çok buyuk bir eksikligi yoksa,belki cikabilir ben corekotu yagiyla 4-5 tel cikarmistim.Bundan sonra da bittimi deneyecegim bence deneyin.Tabi saclariniz 0 degilse yani yillardir kel geziyorsaniz orasini bilemem
    hocam kel değilim ama ön saç çizgisi gün geçtikçe geri gidiyor alın havalimanı gibi birşey oldu o yüzden sordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten icten buyik bir eksiklik yoksa diye belirtmistim yukarida.minoxil sac cikardigi kanitlanan tek ilac ama maalesef duzenli kullanim zorunlu biraktiginiz zaman eski haline donuyor

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle hocam. arkaya gitmiyor ama onden baktiniz mi sac tepeme kadar rahatlikla gorebiliyorsunuz

• SAC DÖKÜLMESİNİ DURDURMANIN YOLUNU BULDUM!

Böyle bir şey mi?
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Evet ayni bu tarz bir şey hocam

• quote:

Hocam zaten icten buyik bir eksiklik yoksa diye belirtmistim yukarida.minoxil sac cikardigi kanitlanan tek ilac ama maalesef duzenli kullanim zorunlu biraktiginiz zaman eski haline donuyor
    Minoxil değil minoxidil. Konuya uzaksın androjenik alopesiyi çörek otuyla tedavi edemezsin. Ancak mevsimsel veya strese bağlı dökülmeleri durdurursun. DHT'ye karşı hassaslaşan reseptörler saçın beslenmesini engeller zayıflar ve dökülür. İstediğin kadar vitamin ve minerallerin tam olsun. Tek çaresi minoxidil ve finasteride.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Ben zaten asiri bilgi iddia etmedim.Yalniz bildigim kadariyla minoxidil zaten minoxil adiyla satilan ilacin etken maddesidir.Ayrica eski insanlara bakinca minoxil in yeni bir urun oldugunu dusunursek careyi dogal cozumlerde aramak daha dogru
    Cunku eskilerin kafasi firca gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 5 Kasım 2019; 20:59:33 >
  • quote:

Evet ayni bu tarz bir şey hocam
    Bilgi için teşekkür ederim. Bir deneyelim bakalım belki faydasını görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 5 Kasım 2019; 21:2:59 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarim faydasini goruruz

• susam yagı,badem yagı,corek otu yagı,sarımsaklı zeytın yagı bu 4 urunu baharatcıdan alıp kullanınca dokulme duruyor köklerı vıtamınle beslıyor vıtamınler google da yazıyor
  • fake uyelerı kimse sallamıyor cokda tın
  • Little Dot MK III L kullanıcısına yanıt
    Hocam tahtakaledeki dükkanın ismini paylaşır mısınız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.