B

Yüzbaşı
02 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Silinebilir
Merhaba arkadaslar konusu acildi mi bilmiyorum getir ilk siparise ozel 25 lira ve uzerine 20 tl indirim yapmis.yalniz ayni cihazdan farkli hesaplar acinca olmuyor farkli cihazlara indirmek lazim ben goremedim en azindan.
Bunlari 10 tl ye aldim iki farkli cihazdan. Bir cornetto ve lays daha vardi da fotograf cekildigi zaman tuketmistik.bayagi sicak bence kacirmayin.asagida sagda hediye kutusu kismina girip bakin oeada yaziyor asagilarda ilk siparise ozel. GETİR İLK SİPARİSE ÖZEL 25 LİRA VE ÜSTÜNE 20 LİRA İNDİRİM
Arkadaslar bir telefon alacagim kapali kutu sifir oldugunu soyledi satici ancak baska sehirde kapida odemeyle gonderecek ben cihazi alip satmak istiyorum direk kapali kutu haliyle güzel bir pazarlık yaptım cunku ama korktugum sey su,kapida odemeyle bile olsa tekefonu satmak istedigim icin degeri dusmesin diye kapida kutuyu acmayacagim ve o sekilde alacagim peki ya satici kutunun bandina zarar vermeden acip icinden cihazi alip baska bir sey koyup tekrar bandi yaoistirip gonderirse haberim nasil olacak?acip kontrol edersem degeri duser acmazsam riske girmis olurum.ne yapmaliyim?
Arkadaslar bir urun alacagim.urun sifir kapali kutu jelatinli vs alan kisinin aldigi yerde alinca verilen faturasi duruyor onunla beraber gonderecek bildigim kadariyla ptt kargo fatura kesmenizi istiyor o faturayka gonderilebilir mi
Arkadaslar bir cihaz almak istiyorum ancak alacagim telefon kapati jelatinli kutu faturasi vs de varmis aklima takilan sey su satin aldiktan sonra e faturasi da mevcut saticida orada yazan seri no ile herhangi bir islem yapabilir mi ?
Arkadaslar hepinize selamlar.Kendimi bildim bileli saçları inanilmaz seyrek olan ve bu sorun için denemediği bir şey kalmayan bir insanım.Adini vermeyecegim bir hastanede en iyi doktora gidip tek seferde 510 lira para birakip ciktigim da oldu,bana cevabi saclarinda bir şey yok yapisi böyle oldu.kocakarı ilaci olarak nitelendirebileceğimiz birçok şeyi de denedim.Tabiki yine umdugumu bulamamistim.Şu an akliniza gelebilecek birçok şeyi denedim.Bu siralar mavi losyon diye gezen urun var onu da 1 ay kullandim cevremde 4-5 ay kullanip sonuc alan insanlar var ama biraktiktan sonra dokulmeye basladi hepsi.Keza minoxil forte de oyle ayni sekilde.Sonra careyi dogada aramaya basladim hergün arastira arastira "ÇÖREKOTU YAĞI"kullanmaya basladim 1-1.5 ay sonunda onlerde ufak ufak tuylenmeler vardi.Onu sonra biraktim.Simdi ise "ÇÖREKOTU YAĞI SABUNU" kullaniyorum ve normalde saclarim dokulmezdi yapisi boyle idi.seyrekti yani.ama son 1 senedir dokulmeye baslamisti ve her dustan sonra 15-20 tel gormek herkeste olduğu gibi benim de moralimi bozuyordu.Bu sabunu kullanmamla beraber abartisiz soyluyorum ilk yikamadan itibaren dokulmem 1-2 tele dustu ve 7-8 yikamada artik bir tel bile dökülmüyor biraz inanmasi zor gelebilir ama durum gercekten böyle.Aktarlarda satiliyor ben tahtakalese bir handan aldim bildiginiz icinde çorekotu taneleri var sabunun simsiyah renkli böyle.Size tavsiyem kullanin ama iyi durulayin sonra corekotu kalmasin kafanizda .peygamber efendimiz de çörekotu icin ölumden baska her derde deva demistir bunu da hatirlatmak isteiyorum.Bu bittikten sonra bıttım sabununa baslayacagim onla da yeni sac olusumu gözleyen çok insan var.Bu konuyu acmamin sebebi yillardir benim gibi bunu kafaya takan ve kendini üzen arkadaslara yardimci olabilmek.Cunku bir süre sonra kısı donguye giriyor farkindayim.Uzuldukce dokuluyor dokuldukce uzuluyorsunuz ve insanlarin size saclarin gidiyor kel kalacaksin demelerini duymak istemiyorsunuz artik.Ben 1.5 haftadir kullaniyorum ama sonra olarka bence saclarinizi biraz kisaltin yani bakimsiz uclari vs aldirin daha etkili sonuc verecektir.
Arkadaslae donanim olarak 9t pro nun cok onde oldgunun farkindayim alacagim cihaz yurtdisi olacak imei atilacak ona gore tavsiye verin s9+ in bataryasi nasil iyi gidiyor mu?
Arkadaslar ozellikler hemen hemen ayni zaten.tasarim yonunde oneplus benim icin bir adim onde buna karsin xiaomi 200-300 lira daha uygun kararsiz kaldim.sizce hangisini tercih edeyim
Arkadaslar 220 k dayim 230 luk yer gelir mi (istanbul ticaret-bilgisayar müh)
Arkadaslar ikisi arasinda cok kararsizim cok arastirdim ama hala bir neticeye varamadim fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.784
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 37.352 (Bu ay: 868)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 550 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.