Şimdi Ara

Sabah Yds'ye girecekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kastım ,erkenden uyumuşum. Gece 2 ve uyandım.Uyumam lazım sabah dinç uyanıp, 8 gibi sınav yeri için yola çıkıcam. Mide problemi yaşamak istemiyorum ama şuan midem hiç iyi değil. Hala kasıyorum galiba. Amaç topu topu b almak. Siz ne durumdasınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorma hocam aynı durumdayız

Uyuyamıyorum bir türlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başarılar hocam, acaba bu sınav nedir ne işe yarar kısaca anlatma şansınız var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chesley C kullanıcısına yanıt
    Yabancı dil sınavı, ingilizce olanına giriyorum. Kurum alımları ve dil tazminatı için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 27 Eylül 2020; 2:42:33 >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu böyle olmasını hiç beklemiyordum. Gece uyanıp ,uyuyamamak en istemediğim olay. sabah muhakkak bitik yorgun uyanıyor insan. Uyuyamadikça da daha kötü bir sabah bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 27 Eylül 2020; 2:44:49 >
  • Gece de hiç vakit geçmiyor

Zaman geçirmeyi hiç sevmem felaket oldu bu gece benim için

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Ben normalde 12-1 gibi film açtığımda uyumak için kullanıyorum ama şuan uykumu almış olarak uyandığım için film açmakta istemiyorum. Uyku gelmesini beklesem biliyorum 5-6 yı bulacak. Hayırlısı bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni son sınıfken yks'ye girmek
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar hocam ben o sınav streslerini atlatmak için neler geçirdim bir bilsen.......

• Teşekkürler. Yds puan geçerliliği 5 yıl. 5 yıl önce B almıştım süresi bitince yeniden giriyorum. Çoğu sınav için maalesef durum böyle. Kpssye mesela tekrar girmemek için kpsssiz kurum geçislerine bakıyorum . Ama hiç olmayacak gibi olsa tekrar kpss bile çalışabilirim. 2014 puanıyla çalışmaya başlamıştım. Şu ydsyi halledeyim önümde başka sınavlar da var :)

• aman diyip bi çorba , ufak ekmek yiyipte çıkın hocam yoksa sınavda o sessizlik içinde sinema ayarında subwofer dan çıkan bass sesi gibi karın guruldaması yapar offfff çok kötü birşey yaaa . buradan girecek arkadaşlara başarılar ve kesin hafif bir şey ile karınlarını doyursunlar temennisini veriyorum

• Teşekkür ederim, tabi sabah kahvaltısı yapicam inşallah uynabilirsek . saat 3:19 oldu hala uykuya dair emare yok . 7:30 da uyanip kahvaltı yapıp 8 gibi çıkmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 27 Eylül 2020; 3:21:8 >
  • YDS ne la? TR dışında hiçbir geçerliliği olmayan sıradan bir memur sınavı. Dünyanın sonu sanki. Heyecanınızı kontrol etmeyi öğrenin. Biz çok heyecanlı bir milletiz. Çok büyük bir eksiklik. Olaylara biraz soğukkanlı yaklaşacaksın. Biz ne sınavlara girdik. Değil heyecan, elimiz bile terlemezdi. Rahat olun.

• Başvurmayı unutup sabah erkenden kalkıp boş boş yollara baktım. 😁

• Lan sınavı unuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Başvurmayı unutup sabah erkenden kalkıp boş boş yollara baktım. 😁

Hocam ben başvurdum konuyu görünce hatirladim

Hazırlığı geçmek için denicektim okul sınavıyla geçtim aklımdan çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 27 Eylül 2020; 12:29:42 >
  • Paea verseydim şuan iki kat pişman olurdum geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Paea verseydim şuan iki kat pişman olurdum geçmiş olsun
    Sağ olun

• Nasil geçti sınav?
    Bu arada bu sınav iş başvurularında ingilizce bildiğini göstermek için mi giriliyor?

• Ben çalışmadan girdim bir sonrakine girerken deneyim olsun diye. Daha önce 2-3 kez yurtdışı toplantılara girdm o kadar deneyimim var. Aslında girmeyecektim sınava hiç çalışmadığım için. Girince gördüm ki çalışmadan girilmemesi gerekeb bir sınavmış 80 sorudan emin olduğum anca 10 soru var. Bi 40 soruda fln iki şık arasında kaldım. Kazık gibi girdi hakket çalışmadan yds yapılmaz. Belki bala ara kaldıklarım doğru gelirse 60 70 alırız

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Berbat geçti. Hayırlısı olsun diyorum.

Dün uykusuz kalmamda da vardı bir hayır. Öyle teselli ediyorum kendimi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.